I to kad je svaka tribina bila 20KM, kad smo pokrenuli incijativu da skupimo 200 hiljada i pored svega toga, njima smo dali besplatni karte, evo kako nam vracaju.Samba71 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:14Pa već su jednom džabe dobili bili.Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:00Ne daješ brate njima nego da gledaš Želju i to je u današnje vrijeme smiješan iznos. Baš što su cigani iduću ih na Grbavicu besplatmo pustiti i pokazati da si veći klub od njih![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
A čija je odluka da se vrate karte? Ako je navijačka onda razumijem princip ali ako je klupska onda mi miriše na traženje alibija za eventualni poraz
- Hrammm1921
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:19A čija je odluka da se vrate karte? Ako je navijačka onda razumijem princip ali ako je klupska onda mi miriše na traženje alibija za eventualni poraz
Kakav pacijent jel moguce
Isprepadali ih igraci, ne smiju vise ni na utakmice ici 
Prvo, morate shvatiti da kapacitet Koševa više nije 35 000, nego malo iznad 30 000, 5% je 1500 karata, tačnije 1506, eto dođemo vam 6 karata. Ne brukajte se s tim argumentom u saopštenjima. Drugo, godinama jedete ****, gotivili ste se na Koševu, a nas zayebavali na Grbavici za svaku kartu. Samo vam se vraća za prijašnje postupke. Na kraju krajeva, nije vam niko zabranio, skupo vam za jug, kupite karte za zapad i dođite, ako vam ni to ne odgovara, onda gledajte preko Arene.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Čitam ova žestoka i oštra saopštenja i moram vam priznati da mi je malo teško.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Mislim da nisi skontao šta sam pitaoHrammm1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:20Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:19A čija je odluka da se vrate karte? Ako je navijačka onda razumijem princip ali ako je klupska onda mi miriše na traženje alibija za eventualni poraz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja,meraka
Gledati tekmu s mirom,bez nakaza na jugu. Neprocjenjivo
Samo treba rigoroznu kontrolu ulaza na zapadu,da se tamo ne bi koji provukao !
Gledati tekmu s mirom,bez nakaza na jugu. Neprocjenjivo
Samo treba rigoroznu kontrolu ulaza na zapadu,da se tamo ne bi koji provukao !
Lijepa kosarka…
Zatvorit onaj dio zapada do juga.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:23Mislim da nisi skontao šta sam pitaoHrammm1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:20Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:19A čija je odluka da se vrate karte? Ako je navijačka onda razumijem princip ali ako je klupska onda mi miriše na traženje alibija za eventualni poraz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i bolje je vjeruj mi
-
itatabisine
- Kontakt:
Kada je kapacitet Koseva smanjen za 5000 sjedecih mjesta, nesto nisam vidio da ima neki ogradjeni dio na stadionu, osim onog dijela na istoku iznad izlaza i dio na jugu gdje su skinute stolice jos prije 10 godina.
Oko broja karti ne treba polemisat OK je 5 % za 5 %, ali oko cijene e to je vec ciganski.
Oko broja karti ne treba polemisat OK je 5 % za 5 %, ali oko cijene e to je vec ciganski.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Ne razumijem sta uprava Sarajeva pokusava. Zar nije jednostavnije dati im onaj minimum od 5% po nekoj realnoj cijeni, na vrijeme, i zavrsiti pricu? Cemu ove spletke?
Dolazi vam na zicer ekipa koja je, cini mi se, u najgoroj formi od svih u ligi. Umjesto da spustite tenzije i lagano ih odradite, jer ste kvalitetniji, vi pravite haos i dajete im dodatni motiv da se preko vas vade. Cudno.
Dolazi vam na zicer ekipa koja je, cini mi se, u najgoroj formi od svih u ligi. Umjesto da spustite tenzije i lagano ih odradite, jer ste kvalitetniji, vi pravite haos i dajete im dodatni motiv da se preko vas vade. Cudno.
Hoće li vas bit 8 hiljada u nedjelju?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Veoma malo, iz oba dijela grada. Isto tako ima fine raje i kod njih i kod nas, ali su u manjini. Nevezano za to, zrinski nikad nece biti mostarski klub.
Potrefilo se jbg da zemun igra u isto vrijeme
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Šta ja znam miksate saopštenja non stop prvo klub pa grupa tako da sam se pogubio čije jeHrammm1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:27
i bolje je vjeruj miMozda kod vas klub i pijaca pored odlucuju da li ce navijaci Veleza gdje otici ..
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ima i postenih pitara vjerovali ili ne ..
48h prije tekme odluciti ovako? Manje od 5% plus 20km karta, jos su obecali koliko znam cijeli jug ? Boze sacuvaj kakav seljacki klub postadose
48h prije tekme odluciti ovako? Manje od 5% plus 20km karta, jos su obecali koliko znam cijeli jug ? Boze sacuvaj kakav seljacki klub postadose
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Kad dolazi Široki koji vam je ubio navijača cijena karte 10-15KM kad vam. Dolaze četnici a dobro mozete njima dati i besplatno jer vam je njihov general bio psiholog. Ali klubu iz svog grada da date cilju karte 20KM je jasno. Dajte da opet sarajevski derbi bude gledan u cijelome svijetu, dosta vise politike u sportu. **** TI POLITIKU!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.