Nek malo odmore zasluzili su.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- SilaMoc1946
- Kontakt:
HAĆKOOOOOOOOOOO
Prelijep osjećaj, odličan pristup. Stvarno su svi borbeni bili, Ristovski samo takvu volju ima, Ljajić isto. Pohvale za sš i ostavljanje igrača na terenu dok gosti odu u svlačionicu. Svakako je bilo iskrica krajem poluvremena.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Super Mariju i timu oproštene zadnje 3 za ovu danasnju rapsodiju.
Sad iz početka, ima sve igrače na raspolaganju uključujući i Renata tako da nema izgovora…
Sad iz početka, ima sve igrače na raspolaganju uključujući i Renata tako da nema izgovora…
Apsolutno, svaka cast sto su ostali dok su plavi uhljupi otisli u svlacionicu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja mislim, da nas je taj potez spasio crvenog kartona. Nesumnjam, da bi nam ona plava kuja Peljto rado pokazao crveni.
Bravo za potez!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ovaj sastav u ovoj fomaciji i da timski igraju kao danas nisam do sad gledao, a kad igraju timski moze se svasta.
Odigrali su momacki utakmicu, psihicki i naravno fizicki su iznijeli cijelu utakmicu samo tako i za to svaka cast.
Obradovali su nas baska ono..

kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Ti si sam sebi dušman jaro.
- Maroon1946
- Kontakt:
Isti osjecaj imam. Hvala im i uljepsali su mi rodjendan. A i tebi neka je sretan svakako. Živ'jo!
Jedva
-
showaphotography
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne znam da li je iko napisao ali detalj koji je po meni obilježio pobjedu je kad je Vaha na razglas rekao nakon četvrtog gola ....idemo ima još vremena 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Varijantas8
- Kontakt:
Nisam mislio da cu ikad docekati ovakvo tamburanje malenih, hvala im za ovo, iako su zasluzili bar 6 da prime, veci mi je fleks sto nismo primili go.
Mogu se kladit da je 90% navijaca bukvalno znalo da ce Adem zabit onu golcinu, i sto se vise cekalo na sut, sve sam uvjereniji bio da ce ga uvalit.
Sad realno, igra se nije toliko razlikovala od zadnjih 5-6 tekmi, razlika je u tome sto smo bili skoncetrisaniji u zavrsnoj fazi napada i iskoristili prilike tj. zicere, i naravno prvi gol na vrijeme i da u startu ne masis zicere pa se sjebemo u glavu zbog tog.
Sto se Cimija tice, glupo je ikoga kritikovati nakon ovog derbija, ali mislim da je najbolje i za njega da igra negdje gdje nema pritiska, bas mi djeluje da igra pod nekim teretom, bas je kvalitetan igrac al nesto ga bas pere.
Mogu se kladit da je 90% navijaca bukvalno znalo da ce Adem zabit onu golcinu, i sto se vise cekalo na sut, sve sam uvjereniji bio da ce ga uvalit.
Sad realno, igra se nije toliko razlikovala od zadnjih 5-6 tekmi, razlika je u tome sto smo bili skoncetrisaniji u zavrsnoj fazi napada i iskoristili prilike tj. zicere, i naravno prvi gol na vrijeme i da u startu ne masis zicere pa se sjebemo u glavu zbog tog.
Sto se Cimija tice, glupo je ikoga kritikovati nakon ovog derbija, ali mislim da je najbolje i za njega da igra negdje gdje nema pritiska, bas mi djeluje da igra pod nekim teretom, bas je kvalitetan igrac al nesto ga bas pere.
-
obrijanopile
- Kontakt:
A sta kod tebe razumno? Da smo se patili i igrali neriješeno da bi mi bili zatucani, a ti vrhunski znalci. Sta je kod tebe realno? Je li realno da su nas znali zakidati, poništavati čiste golove, ne svirati nam ciste penale? Ti bi uživao da smo kiksali, kao i većina onih koji trenutno nema na forumu. E, dobijes, ma sta dobijes, raskujes Želju, kakav god da je Zeljo, Zeljo je za borac i Zrinjski, sto se nas tiče najbitnija pobijeda, i koliko ima stranica napisanih na forumu , možda desetak, ako ne I manje. Da smo kiksali, ovde bi bilo do sada jedno trideset stranica tvojih i onih koji jedva čekaju kiks da bi ste nas uvjeravali kako ste znali ili nam govorili da smo nule. Hoces li ti biti, kako druge nazivaš, zatucan, ako ne izgubimo? Pojavio si se prije nekoliko mjeseci i veoma, ali bas vučeš na dmagoga i provokatora, a neću reći da navijaš za želju, mada tuknes. Umjesto da si sretan, ti mracis , razumno i realno...RaymondRed je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:16Klasicni pitarluk. Budes razuman i realan optuze te za nesto. Dobro budi zatucan, sutra primi 5 od zrinjskog ali nema veze dobit ce se slabi zeljo.Maroon1946 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:14RaymondRed je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:13
Pa i treba dati 10. A ne da odigra jednu, pa ga nema, pa igra bude los i sl. Samo govorim da on puno toga jos mora odraditi da opravda pare koje su se u njega ulozile. Ne treba ga dizati u nebesa zbog jednog slobodnjaka. To je mogao zabiti bilo ko drugi pa ga ne bi ste toliko u nebesa dizali.
Brate za tvoj klub ima tema "FK Zeljeznicar"
![]()
![]()
Živ ti bio 4:0 smo dobili, a ako Bog da i u Mostaru ćemo dobro odigrati i uz Boziju pomoc pobijediti. Veseli se ba, ako ti dozvoli realnost i razum, a nije ti muka. Uzivaj
P.S. Znas li zašto Ljajic vrijedi 100k mjesecno? Zato sto sam ja bio ubijedjen da će zabiti gol iz one pozicije i samo sam čekao kako će ga dati. E, zato vrijedi svake marke.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 07 dec 2025, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!

.png)