Laku noć svima.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Laku noć svima.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mislim da ti sad ta četvorka 4 iz nicka i nije toliko "simpatična", mada si moram priznat najbolje rezimirao današnji derbi.Virtu4l je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:06Da ti pojednostavim, samo im se vratilo sve ono što su promašili pod Zekićem u ona tri derbija kad smo trebali primiti minimalno 10+ komada.Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:00Sve u svemu, naši igrači su vam danas poklonili ovo a vi ste naravno uzeli.
U posljednjih pet derbija, četiri puta su nas fudbalski uništili, samo su nas sreća i Vedad Muftić nekako spašavali. Husrefov derbi na računam, on je tu talašika.
Svaki normalan trener Sarajeva će rutinski pripremiti utakmicu protiv nas, tu mu ne treba motivacioni govor i vrlo lako će iz igrača izvući maksimum. Tu ti u stvari vidiš koliko su kvalitetna ekipa i koliko mogu.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Bolju taktiku manijaci spremili od adzema
Dok je policija zadrzala nekoliko manijaka ispred bosmala, druga grupa sacekala igrace u garazi
Dok je policija zadrzala nekoliko manijaka ispred bosmala, druga grupa sacekala igrace u garazi
- BiHSportman
- Kontakt:
Adzeme libo te racku sad ko nagelsman, odmaraj a plata nek ide
- PeppermintSA
- Kontakt:
jeste, nekolicina dobila po labrnji
E jbg ode adzem, a nismo trebali 
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Niko mi nije gadniji postao od male pizzde zvane Muftić. Kurrči se čitavu utakmicu, provocira, na kraju slinio u zagrljaju Guše. Kito mala, zauvijek ćeš ostati u ovoj ligi.
Gdje su završili šalovi zna li se šta?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to otici ispred Bosmala i opaliti 4 samara i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?"
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako ce jedna ekipa moci biti dobra kad poslje svakog derbija kojeg se izgubi trener dobije iki da otkaz……… kako ce biti kontinuiteta
- feniksptica
- Kontakt:
S obzirom da su 4 derbija u sezoni sarajevski klubovi ce morat prestati davati otkaze trenerima nakon poraza.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tu utakmicu da ste izgubili, to bi bio kraj. A vi mislite što god hoćete, bilo pa prošlo.Lynx je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:46Jest, inače nakon toga nismo napravili jedno 4-5 pobjedafks74 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:43Spasio ih Nikić, on im osigurao bodove u Doboju.nokee je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:20
Nije vas spasio "Djurbuzovic"? Il ti ga deal sa Vickom te sezone..
Mi nemamo nikakav uticaj u savezu godinama i to smo debelo platili sa ovim sto imamo zadnjih 5 sezona. Da smo se zadovoljni, nismo druze. Vidis i po posjeti da se dosta raje smucilo, ne samo sudjenje naravno nego i idiotno upravljanje..![]()
- BegovicRamiz
- Kontakt:
citam Karacic i Susic govore da ih treba biti stid i sram
jedno losije poluvrijeme i ljudi ovako govore
zato pobjedjuju i kad ne bi trebali prema prikazanom
imas trenera a o igracima da ne govorimo koje libo racku koliko ce zavrsiti na kraju kod njih
mentalitet
sutra Adzem Ado kod Lane Stanisic na faceTV
tema gostovanja "vise gostovanja na tv-u nego bodova u ligi u zadnja dva mjeseca"
jedno losije poluvrijeme i ljudi ovako govore
zato pobjedjuju i kad ne bi trebali prema prikazanom
imas trenera a o igracima da ne govorimo koje libo racku koliko ce zavrsiti na kraju kod njih
mentalitet
sutra Adzem Ado kod Lane Stanisic na faceTV
tema gostovanja "vise gostovanja na tv-u nego bodova u ligi u zadnja dva mjeseca"
Najjaci su mi ovi otkazi u nasoj ligi. Otjerali Denisa, nafurali se s ovim, nista im nije donio vise nego sto bi donio Denis. Pitari isto, nigdje pameti. Pravite igrace i imat cete rezultate. Probudite se Sarajlije jednom.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Zasto ih udaraju? Do juce su se za opstanak borili, primali porcije od koga su stigli,trpalo ih svako selo pa nisu batine dobijali.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:01jeste, nekolicina dobila po labrnji
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja garantujem da će biti lošiji s drugim trenerom.
Ova ekipa je i igrala na hajc i na ovo sto Adzem nudi, tj bez taktike bez logike ali na srce i na stvaranje zajedništva i na taj neki duh koji grade.
Svjedoci smo mnogih golova u 90+ , preokreta pa da izdvojis Borac 0:2, pa 3:2, pa Široki ti da 3 gola za 15 minuta ti napustiš tu tekmu neporažen, pa si kup prošao protiv drugoligaša u 87 minuti, i tako dalje.
Prevelika očekivanja i prevelik odstup od realnosti. Ekipa i trener koji definitivno nemaju luksuz se odreći svojih najbolji igraca a to Krpic Radovac i Boljevic na kraju dana definitvno jesu, prvi jer bez njeg ekipa ima potpuno drugačiji govor tijela , drugi jer je bolji od svih veznih trenutno i treći jer je majstor (i čovjek danas je jedini stao da spriječi Alihodzica u njegovom papanluku).
Nedostatak kvaliteta u svim linijama pa je predimenzioniran golman koji je prosječan golman, pa su uzdizanj u zvijezde stoperi koji su ispodprosječni, bekovi koji su loši. Osim Alica super igrac i onda dođeš još gore imas Jaganjca i Rakića i ganjas neki napredak. Ekipa sastavljanja da igra na hajc na atmosferu i to je Adzem dosta dobro radio. Nisu ni zaslužili da imaju ovaj niz od 6 bez pobjede negdje su trebali bolje proći. Sirokog su deklasirali ali kola kad krenu nizbrdo krenu bas.
Trener se može zamijeniti i na polusezoni. Već drugi put kolo dva do kraja mijenjaju trenera. Nelogično.
Ova ekipa je i igrala na hajc i na ovo sto Adzem nudi, tj bez taktike bez logike ali na srce i na stvaranje zajedništva i na taj neki duh koji grade.
Svjedoci smo mnogih golova u 90+ , preokreta pa da izdvojis Borac 0:2, pa 3:2, pa Široki ti da 3 gola za 15 minuta ti napustiš tu tekmu neporažen, pa si kup prošao protiv drugoligaša u 87 minuti, i tako dalje.
Prevelika očekivanja i prevelik odstup od realnosti. Ekipa i trener koji definitivno nemaju luksuz se odreći svojih najbolji igraca a to Krpic Radovac i Boljevic na kraju dana definitvno jesu, prvi jer bez njeg ekipa ima potpuno drugačiji govor tijela , drugi jer je bolji od svih veznih trenutno i treći jer je majstor (i čovjek danas je jedini stao da spriječi Alihodzica u njegovom papanluku).
Nedostatak kvaliteta u svim linijama pa je predimenzioniran golman koji je prosječan golman, pa su uzdizanj u zvijezde stoperi koji su ispodprosječni, bekovi koji su loši. Osim Alica super igrac i onda dođeš još gore imas Jaganjca i Rakića i ganjas neki napredak. Ekipa sastavljanja da igra na hajc na atmosferu i to je Adzem dosta dobro radio. Nisu ni zaslužili da imaju ovaj niz od 6 bez pobjede negdje su trebali bolje proći. Sirokog su deklasirali ali kola kad krenu nizbrdo krenu bas.
Trener se može zamijeniti i na polusezoni. Već drugi put kolo dva do kraja mijenjaju trenera. Nelogično.
.png)