FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije ovo prvi put da naša ekipa zadnjih godina izgleda deset puta bolje od svake ostale ekipe u ligi. Realno gledajući i imamo najjaču ekipu, samo što neki drugi faktori nisu na našoj strani, nažalost...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- ErosViverosViv
- Kontakt:
udario ga je sakom onaj gurbet, to ga je motivisalo.KarloIvandic je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:03ovakva 2-3 igraca imati u ekipi i imali bi bar 10 bodova vise
Nego jel nam Mamic ovo dovodi na zimu Petkovica ? Vidim hr mediji dosta o tome pisu.
Ma kakvi
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ima li ko snimak kad Alijodzic udara Ristivskog, kazu da se vidjelo u prenosu.
Školski primjer nedojebanog papka. Kakva je to seljacina, ona faca njegova konjska…. Fuj
Ono mahanje rukama i njega i tik tokera… ma fuj, dva najodvratnija lika u gradu, definitivno
Ne treba mu se ovo zaboraviti
Zadnja izmjena: Hamagara, dana/u 08 dec 2025, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
KarloIvandic
- Kontakt:
dajte klip
- teamnorth1989
- Kontakt:
papci zakuhali prije Ljajicevog slobodnjaka i da crveni izvuku, najpametniji potez jucer sto nisu sa njima u tunel skupa otisli
Ko god je to uradio i ostavio igrače na terenu, svaka mu čast. Navukli su nas jednom na onom derbiju gdje su imali dva crvena na poluvremenu.teamnorth1989 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:17papci zakuhali prije Ljajicevog slobodnjaka i da crveni izvuku, najpametniji potez jucer sto nisu sa njima u tunel skupa otisli
-
KarloIvandic
- Kontakt:
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ovo je udarac u lice i treba biti ozbiljnija kazna od crvenog. Uz to nije tesko procitati s usana sta papak psuje.
Dobra reakcija pomocnog jer je zadrzao Cvitanovica.. ciganija je na sve bila spremna.
Bile plate, mustuluk !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Za ovaj udarac papku vratit sakom u glavu negdje naulici.Crveni je mala kazna..
Slazem se mora ovdje ici neka jaca suspenzija i novcana kazna. Da se prisjetimo kako su kaznili naseg predstavnika i fizioterapeuta nakon utakmice sa Velezom a koliko se sjećam niko nikoga nije udario ocekujem jos goru kaznu za ovoga papka.
"Tako je Mustafa Beridan, predstavnik FK Sarajevo, kažnjen sa 1.000 KM i zabranom vršenje funkcije na tri mjeseca zbog nesportskog ponašanja, počev od 28. maja ove godine. Identičnu kaznu dobio je i fizioterapeut bordo kluba Eldin Jarović."
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.