FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anton 1983
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Bilo je lepo dok je trajalo....
Ipak je za ovo trebao mozak Felixa magatha...
Ipak je za ovo trebao mozak Felixa magatha...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Uhhh da nebi Neuera, volio bih ga vidjeti u Unitedu, kupio me jednostavno (mada ce tesko doci ali eto...) ali morao je kad-tad kapitulirati. Mozete biti zadovoljni sa samo 0:2, nije provociranje bgmi nego cinjenica. Necu vas otpisati jos, Svabe su to brateee. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Neuer objasnio neke stvari po ko zna koji put...Metzelder
Sve u svemu nema se tu sta filozofirati...Manchester je bolji tim i to je to...od Schalkea sasvim dovoljno za ovu sezonu.
Sve u svemu nema se tu sta filozofirati...Manchester je bolji tim i to je to...od Schalkea sasvim dovoljno za ovu sezonu.
Sve cestitke Schalke-u na uspjesnoj sezoni u LP i uspjesnom predstavljanju Njemackog fudbala na Evropskoj sceni. Pokazali su vise nego li je iko realno od njih ocekivao u LP i veceras je pobjedio bolji i kvalitetniji protivnik od njih, i treba fer i sportski istom cestitati na uspjehu. Neuer je veceras pokazao da je pored Cassilasa najbolji golman na svijetu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I Van der Sara normalnoamerosm je napisao/la:Sve cestitke Schalke-u na uspjesnoj sezoni u LP i uspjesnom predstavljanju Njemackog fudbala na Evropskoj sceni. Pokazali su vise nego li je iko realno od njih ocekivao u LP i veceras je pobjedio bolji i kvalitetniji protivnik od njih, i treba fer i sportski istom cestitati na uspjehu. Neuer je veceras pokazao da je pored Cassilasa najbolji golman na svijetu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jah. Lošije igre naših još nisam vidio ove sezone a znamo svi kako su igrali na početku.
Jednostavno likovi promaše loptu k'o djeca od 5 godina. Prvih 10-15 minuta su igrali kao protiv Intera, od tog trenutaka nisu više ni znali gdje se nalaze. Metzelderu, Uchidi i Matipu bi večeras neko trebao strahu saliti.
Nema veze, ionako je Manchester bio veliki favorit u ovom duelu tako da mi/nam i nije nešto teško. Jedino dobro na večerašnjoj utakmici je to da su ovi pojedini posjetioci ovog foruma konačno čuli i saznali za prezime Neuer.
Vidim javljaju se i "žute komšije" sa svojim komentarima koji se mogu svakako protumačiti. Šta da vam kažem
ma nema potrebe da vam bilo šta kažem. 
Za ostale koji se malo više raduju pobijedi Manche, da vam kažem da niste savladali Barcelonu već Schalke.
Ubijeđen sam da bi Schalke igrao puno bolje da su igrali u punom sastavu, sastavu koji čine i Huntelaar i potpuno oporavljeni Kluge, Pander i Höwedes.
A sad dječaci........
laku noć
[youtube][/youtube]
Jednostavno likovi promaše loptu k'o djeca od 5 godina. Prvih 10-15 minuta su igrali kao protiv Intera, od tog trenutaka nisu više ni znali gdje se nalaze. Metzelderu, Uchidi i Matipu bi večeras neko trebao strahu saliti.
Nema veze, ionako je Manchester bio veliki favorit u ovom duelu tako da mi/nam i nije nešto teško. Jedino dobro na večerašnjoj utakmici je to da su ovi pojedini posjetioci ovog foruma konačno čuli i saznali za prezime Neuer.
Vidim javljaju se i "žute komšije" sa svojim komentarima koji se mogu svakako protumačiti. Šta da vam kažem
Za ostale koji se malo više raduju pobijedi Manche, da vam kažem da niste savladali Barcelonu već Schalke.
Ubijeđen sam da bi Schalke igrao puno bolje da su igrali u punom sastavu, sastavu koji čine i Huntelaar i potpuno oporavljeni Kluge, Pander i Höwedes.
A sad dječaci........
[youtube][/youtube]
- anton 1983
- Kontakt:
Zdena sam pazi jednu stvar, lakše je bilo igrat obranu u Magathovom sustavu nego u ragnickovom sustavu.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Slažem se prijatelju. Još kad se uzme u obzir protiv koga je ta odbrana morala da igra. Teško je svakoj odbrani protiv Rooneya, Hernandeza i ostalih mašina. Ja sam malo razočaran napadam i totalno isfrustriran nervozom koju su mngi večeras pokazali.anton 1983 je napisao/la:Zdena sam pazi jednu stvar, lakše je bilo igrat obranu u Magathovom sustavu nego u ragnickovom sustavu.
Zdena04 je napisao/la: Vidim javljaju se i "žute komšije" sa svojim komentarima koji se mogu svakako protumačiti. Šta da vam kažem![]()
ma nema potrebe da vam bilo šta kažem.
![]()
Nema se to sta posebno tumaciti...sve je veoma jednostavno
A kad se samo sjetim 1997.-e i polufinala
Jbg. na kraju krajeva ste me i razocarali veceras sa igrom...kao sto ti napisa grijesili su k'o djeca a i Ferguson je i opet pokazao zasto je majstor svog zanata...
Jbg previse straha je bilo u igri Schalkea. Da su odigrali ko protiv Intera bila bi druga prica.
schalke je mnogo togao postigao u ligi prvaka ove sezone i predstavio dostojno bundesligu .....u trenutku kad je bayern izletio iz LP schalke je bio tu da pobljsa reputaciju bundeslige
veceras ManU izuzetno siguran, dobar, a schalke plasljiv--crna vecer za njih, skoro svi su podbacili osim neuera koji je bio fenomenalan, fantastican....nazalost te njegove odbrane nisu bile podstrek za ekipu kojoj to nije dalo pravi impuls, a trebalo se to desit
veceras ManU izuzetno siguran, dobar, a schalke plasljiv--crna vecer za njih, skoro svi su podbacili osim neuera koji je bio fenomenalan, fantastican....nazalost te njegove odbrane nisu bile podstrek za ekipu kojoj to nije dalo pravi impuls, a trebalo se to desit
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Čemer, tuga i jad...Ovo je sramota za BuLi...bez ijedne yebene prilike.....Pa bolje bi i H96 odigrao sa Zielerom na golu!
...Molim Svevišnjeg da nas ovaj prosjek od ekipe zapadne na jesen u LP, pa da im pokažemp šta znaći igrati u Prusiji
...Bolje bi bilo da ste ranije ispali, barem bi bili lišeni ove sranj(m)ote....(ne)Sretno u EL, mada ni ''Cebrasi'' nisu za otpisati
...
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Raul najvise 11 492 m, ali nemoze sam

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul može da trči kao da mu je 20 godina a ne 32-33
stvarno čovjek se jučer strašno trudio no nije mogao ništa pore Vidića i Ferdinanda 
King Kevin Durant
sta ono bi, u pm
po prvi put sam ostao bez teksta, a inace o fudbalu mogu pricat´ 3 yebena dana a da se ne umorim.
sta da kazem a da ne slazem
jedino sto mi pada na pamet jeste ona osimova: ko ne moze da trci, ne moze ni da igra.
njima je strah svezao noge
podsjecali su me na nakautiranog boksera koji iako pada jos uvijek refleksno mase rukama. mancesterovim starcima je dobrodosao salkeov strah tako da nisu morali trcati. mud je bio zreo za poraz. pa majku mu, oni u prosjeku imaju 432 godine. nikakav tempo, nikakav protivnik pa su opet lipsali do 60 i neke minute.
osim toga, u sinosnjoj utakmici smo vidjeli sta moze ´prof´sor´
ja ne znam ko se je vise prepao
igraci mudovaca il´ profa ferguzana. e, da je tu bio mago pa da im na p-vremenu salije stravu i yebe sve po spisku, drukcije bi to bilo.
cuda su moguca, 2:0 nije neki nedostizan rezultat, al´ pod uslovom da zaigraju k´o protiv intera.
men´ se cini da mudovci za vikend igraju protiv arsenala a to salkeovcima ide na ruku. jbg., mudovci ce biti jos umorniji. al´ ako odigraju k´o sinoc, petica im ne gine koliko god mudovci bili umorni.
sanse za prolaz salkea su nesto ispod 20%
po prvi put sam ostao bez teksta, a inace o fudbalu mogu pricat´ 3 yebena dana a da se ne umorim.
sta da kazem a da ne slazem
jedino sto mi pada na pamet jeste ona osimova: ko ne moze da trci, ne moze ni da igra.
njima je strah svezao noge
osim toga, u sinosnjoj utakmici smo vidjeli sta moze ´prof´sor´
igraci mudovaca il´ profa ferguzana. e, da je tu bio mago pa da im na p-vremenu salije stravu i yebe sve po spisku, drukcije bi to bilo.
cuda su moguca, 2:0 nije neki nedostizan rezultat, al´ pod uslovom da zaigraju k´o protiv intera.
men´ se cini da mudovci za vikend igraju protiv arsenala a to salkeovcima ide na ruku. jbg., mudovci ce biti jos umorniji. al´ ako odigraju k´o sinoc, petica im ne gine koliko god mudovci bili umorni.
sanse za prolaz salkea su nesto ispod 20%
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
Ta nije netko ovde pomislio da Šalke može išta protiv Manchestera....bolje je da su ispali,da kojim slučajom prođu i sastanu se s Barcom to bi bilo demoliranje Schalkea....Schalke je odlično dogurao u ligi prvaka,najviše zahvaljujući Neuru...i ovakav uspjeh će čekati još zadugooooo
Hare_BvB je napisao/la:Čemer, tuga i jad...Ovo je sramota za BuLi...bez ijedne yebene prilike.....Pa bolje bi i H96 odigrao sa Zielerom na golu!![]()
...Molim Svevišnjeg da nas ovaj prosjek od ekipe zapadne na jesen u LP, pa da im pokažemp šta znaći igrati u Prusiji
![]()
...Bolje bi bilo da ste ranije ispali, barem bi bili lišeni ove sranj(m)ote....(ne)Sretno u EL, mada ni ''Cebrasi'' nisu za otpisati
![]()
...
E neka si ti jado doček'o kraj aprila da malo pljuješ po nama zbog igre u Ligi prvaka.
Žao mi je ali stvarno nismo ranije mogli razočarati.
Šta ja mogu što smo mi imali jaku grupu i prošli je, jbg nemre svak igrati protiv PSG, Seville, nakih Karpata.
Slažem se, Zebre nisu loše, nisu oni amateri (čitaj Kickers).
Schalke je sviju zadivio, budite iskreni! Polufinale? Da je neko na pocetku napisao da ce Schalke biti tu svi bi mu se od reda smijali k`o Paji u najboljim izdanjima.
Ovo je, po meni, ekipa koja napreduje velikom brzinom, eh kad` bi uspjeli zadrzati Neuera! Ipak je steta sto vas necu i iduce sezone gledati u CL al` naredne ocekujem borbu za titulu u Njemackoj i volio bih da je vi uzmete, cisto zbog partija u Ligi prvaka ove sezone.
Ovo je, po meni, ekipa koja napreduje velikom brzinom, eh kad` bi uspjeli zadrzati Neuera! Ipak je steta sto vas necu i iduce sezone gledati u CL al` naredne ocekujem borbu za titulu u Njemackoj i volio bih da je vi uzmete, cisto zbog partija u Ligi prvaka ove sezone.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- suicidesquad
- Kontakt:
Ferguson je nakon utakmice izjavio da je Neuer najbolji golman protiv kojeg je igrala njegova ekipa!
Istina!
Ja fkt onoliko dobrih odbrana golmana protiv Uniteda nisam vidio jos od Roberta Greena kada je ostavio West Ham u ligi svojim intervencijama na Old Traffordu.
Ja fkt onoliko dobrih odbrana golmana protiv Uniteda nisam vidio jos od Roberta Greena kada je ostavio West Ham u ligi svojim intervencijama na Old Traffordu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 1 gost.