FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Sir Matt
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ajde quälix@ prestani kmečat a takođe prestani pisati lol postove , naravno ako hoćeš da te neko ozbiljno shvati na forumu . Nemaš okvirnu ideju šta nam želiš reći , pušiš marketing , iniciraš raspravu o starosti igrača a Giggs pretrči 11km sinoć ..... itd . Ne , United nije kvalitetniji , Schalke je imao lošu večer . Odi sa teme i jako zalupi vratima .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Kad domuzovci dođu do 1/2 CL javi se..Hare_BvB je napisao/la:Čemer, tuga i jad...Ovo je sramota za BuLi...bez ijedne yebene prilike.....Pa bolje bi i H96 odigrao sa Zielerom na golu!![]()
...Molim Svevišnjeg da nas ovaj prosjek od ekipe zapadne na jesen u LP, pa da im pokažemp šta znaći igrati u Prusiji
![]()
...Bolje bi bilo da ste ranije ispali, barem bi bili lišeni ove sranj(m)ote....(ne)Sretno u EL, mada ni ''Cebrasi'' nisu za otpisati
![]()
...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@Rooney88
Apsolutno se slažem sa svim što si napisao ovdje. Zbilja je velika šteta što nas Neuer napušta. Bilo bi dobro da pređe u Manchester. Jednostavno mi navijači mu ne bi oprostili tako lako da ode u Bayern. Manchester je konstantno u samom vrhu evropskug fudbala i golman kakav je Neuer mora igrati u takvom klubu. Ne kažem da Bayern nije na istom nivou kao Manča ali jednostavno ne bih ga volio vidjeti kod Bavaraca.
Apsolutno se slažem sa svim što si napisao ovdje. Zbilja je velika šteta što nas Neuer napušta. Bilo bi dobro da pređe u Manchester. Jednostavno mi navijači mu ne bi oprostili tako lako da ode u Bayern. Manchester je konstantno u samom vrhu evropskug fudbala i golman kakav je Neuer mora igrati u takvom klubu. Ne kažem da Bayern nije na istom nivou kao Manča ali jednostavno ne bih ga volio vidjeti kod Bavaraca.
Sigurno da bi i Neuru bilo bolje u manchesteru,što je sam birhof izjavio,tamo bi imao ispred sebe vidića i ferdinanda,dok u bayernu takvu obranu mogu samo sanjati,bojim se da je Neuer pogrješio što će otići u Bayern,samo će nahebati zbog oni panjova brena,baštrube i buytena
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znam da vam je zao, al vam preostaje samo da se pomirite sa cinjenicom.
Neuer je Bayernov, to vec i ptice na grani znaju.
Sto se tice meca sa Unitedom, mogu samo reci da je Schalke podbacio, ali ocigledno da su igrali onoliko koliko su im Englezi dozvolili.
Ovo je za Rudare historijski uspjeh i ovakav poraz ne smije pokolebati najvjernije navijace, jer ce Schalke opet sljedece sezone imati priliku da postigne slican uspjeh.
Neuer je Bayernov, to vec i ptice na grani znaju.
Sto se tice meca sa Unitedom, mogu samo reci da je Schalke podbacio, ali ocigledno da su igrali onoliko koliko su im Englezi dozvolili.
Ovo je za Rudare historijski uspjeh i ovakav poraz ne smije pokolebati najvjernije navijace, jer ce Schalke opet sljedece sezone imati priliku da postigne slican uspjeh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne slazem se da im Mancester nije dozvolio da igraju. Oni su se jednostavno prepali. Pa oni su sinoc grijesili kod najobicnijih dodavanja. Nemoze se reci da im se to desavalo zbog igre Mancestera. Lose su odigrali i sami su krivi za to.Omerbavarac je napisao/la:Znam da vam je zao, al vam preostaje samo da se pomirite sa cinjenicom.![]()
Neuer je Bayernov, to vec i ptice na grani znaju.![]()
ipak ste vi daleko ispod nivoa man uniteda,trebali ste dobiti pet komada,sreca vasa pa neuer dobro braniio
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Zdena04 je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Čemer, tuga i jad...Ovo je sramota za BuLi...bez ijedne yebene prilike.....Pa bolje bi i H96 odigrao sa Zielerom na golu!![]()
...Molim Svevišnjeg da nas ovaj prosjek od ekipe zapadne na jesen u LP, pa da im pokažemp šta znaći igrati u Prusiji
![]()
...Bolje bi bilo da ste ranije ispali, barem bi bili lišeni ove sranj(m)ote....(ne)Sretno u EL, mada ni ''Cebrasi'' nisu za otpisati
![]()
...
![]()
![]()
E neka si ti jado doček'o kraj aprila da malo pljuješ po nama zbog igre u Ligi prvaka.![]()
Žao mi je ali stvarno nismo ranije mogli razočarati.![]()
Šta ja mogu što smo mi imali jaku grupu i prošli je, jbg nemre svak igrati protiv PSG, Seville, nakih Karpata.
Slažem se, Zebre nisu loše, nisu oni amateri (čitaj Kickers).
Hare,Hare-sto si takav covjek
A to da nemre svako igrati protiv nakih Karpata stoji...ili vi ili Duisburg-dogovorite se
I nedajte Neuera Bayernu...nek ide u Rusiju ako treba samo ne kod njih.
naravno da schalkeovcima nije lako sto neuer uopste ide, a pogotovo sto ide u bayern...ali za njemacki fudbal je najbolja stvar sto neuer ostaje u bundesligi, takva klasa golmana ce da drzi visoko reputaciju bundeslige i pomoci ce bayernu da ostvari nove uspjehe bundeslige...ako ja koji toliko voli bayern, srcano navijam za schalke i druge njemacke ekipe u evropi onda i vi schalkeovci a vidim i dortmundovci trebate biti sretni sto ovakav golman ostaje u BuLi
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bayern Munich president Uli Hoeness: We will not pay an astronomical sum for Manuel Neuer,(cijena 25 miliona eura)
trebevic je napisao/la:Bayern Munich president Uli Hoeness: We will not pay an astronomical sum for Manuel Neuer,(cijena 25 miliona eura)
Pa šta on misli prvi golman Njemačke repke top 3 trenutno na svijetu i on bi ga besplatno
Neuer je sinoć svima začepio usta i vjerovatno se prodao u Manchester ja bi ga volio tamo vidjet iako mi Mancho nije draga ekipa
I šta Raul radi jbt koja igračina
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
wow, jako sam zabrinutSir Matt je napisao/la:Ajde quälix@ prestani kmečat a takođe prestani pisati lol postove , naravno ako hoćeš da te neko ozbiljno shvati na forumu .
hoce li mi neko pomoci i nauciti me kako da sastavljam postove da bi me velicine popt sira ozbiljno shvatale
eto, ja ne znam kako cu zaspat´ nakon ove lekcije koju mi je odrzao mladic koji se, po vlastitom priznanju, javlja iz shupka
sirni, oprosti mi. sirni, kojim putem do prosperiteta
odyebi sirni, nisi moj nivo.
nego, okrenimo se revansu
mancester je kompaktna ekipa sa par izuzetno jakih pojedinaca koji donose prevagu i koji su u stanju odluciti utakmicu. igraju odlicnu sezonu u ligi prvaka, imaju jednu od najjacih odbrana, imaju vrhunski napad.
dakle, yebena kombinacija. da li se salke moze vratiti i ostvariti naizgled neostvarivo, tj. izbaciti ovu ekipu koja je sa 1 i po´ nogom u finalu?? hmmm, sanse su male, gotovo nikakve, al´ sansa postoji i treba se boriti dokle god je tako. kako probiti naizgled neprobojnu odbranu? postajuci raula i jakog edua da se bore protiv mudovog bedema nadajuci se da ce se barem 2x izboriti? niposto. salke nema sta izgubiti, dok je dobitak ogroman.
jednostavno(cuj, jednostavno
uloge kerika i gigsa
kerik je tu da dodatno ucvrsti ionako cvrstu odbranu, dok je u napadu gotovo pa neupotrebljiv.
e, zbog toga je gigs presao sa krila na ´sesticu´, a niposto zbog godina. njima treba neko ko ce otvarati igru, povezivati odbranu, vezu i napad, neko ko umije iznijeti loptu. to je odlican potez, ali svaki potez nosi i odredjenu dozu rizika tako da je bas tu jedna od mudovih slabosti.
naime, gigs je daleko jaci u napadu nego u odbrani tako da mancester cesto ostaje sa jednom ´sesticom´ i tako docekuje protivnicke napade. osim u sredini, mudovci su nesto slabiji i na lijevoj strani.
bez sumnje, evra je odlican bek, ali niko nije savrsen pa tako i evra ima svojih ´momanata´.
naime, cesto mu se desava da ostane u napadu ostavljajuci rupe po lijevoj strani.
stari lisac ferguson to pokusava kompenzirati ubacujuci kosookog ´radnika´ na krilo i to je jedini razlog zbog kojeg nani nije igrao. nikako zbog nanijevog straha, kao sto rece neki forumas. to moze reci fudbalski diletant.
ferguson je ´stari englez´
kako ih dobiti?? ´jednostavno´
mozda tako sto cete igrati na duge lopte, tj. sa dosta centarsuteva
celzi je izgubio zato sto su gurali dva pa hajmo reci staticna napadaca. zbog toga su izgubili u odadvije utakmice i zbog toga i sl. anceloti nije i nece biti jedan od najboljih trenera uzvicnik usklicnik
fuuuuuuu, duhovi su istjerani i ova kuca je cista
kratki pasovi, dosta lopti u dubinu, konstantno ici u duele. salke je za 90 min. imao 2 takva napada i u oba slucaja su izvukli kornere dokazujuci da i najcvrsca odbrana ´puca´ kada se stavi pod pritisak.
hurada(ili eskudera) gurnuti na krilo, eskudera od pocetka umjesto ogranicenog sarpei-a, grka i kluge-a na sestice i umjesto tromog edua ubaciti pokretljivijeg, npr. gavranovica(ne znam uopste moze li igrati
napadaci i plej(ako bude igr´o) moraju odvojiti kerika od odbrane pa cete vidjeti sta je show
sanse ne da su male, one su gotovo nikakve
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
Bgm puno menadzera igras.quälix je napisao/la:wow, jako sam zabrinutSir Matt je napisao/la:Ajde quälix@ prestani kmečat a takođe prestani pisati lol postove , naravno ako hoćeš da te neko ozbiljno shvati na forumu .![]()
hoce li mi neko pomoci i nauciti me kako da sastavljam postove da bi me velicine popt sira ozbiljno shvatale![]()
eto, ja ne znam kako cu zaspat´ nakon ove lekcije koju mi je odrzao mladic koji se, po vlastitom priznanju, javlja iz shupka![]()
sirni, oprosti mi. sirni, kojim putem do prosperitetasirni, uputi me na pravi(forumski) put.
nego, okrenimo se revansu![]()
mancester je kompaktna ekipa sa par izuzetno jakih pojedinaca koji donose prevagu i koji su u stanju odluciti utakmicu. igraju odlicnu sezonu u ligi prvaka, imaju jednu od najjacih odbrana, imaju vrhunski napad.
dakle, yebena kombinacija. da li se salke moze vratiti i ostvariti naizgled neostvarivo, tj. izbaciti ovu ekipu koja je sa 1 i po´ nogom u finalu?? hmmm, sanse su male, gotovo nikakve, al´ sansa postoji i treba se boriti dokle god je tako. kako probiti naizgled neprobojnu odbranu? postajuci raula i jakog edua da se bore protiv mudovog bedema nadajuci se da ce se barem 2x izboriti? niposto. salke nema sta izgubiti, dok je dobitak ogroman.
jednostavno(cuj, jednostavno) salke mora nametnuti brz tempo i natjerati mudovce da trce. pazi, ne da dzogiraju, nego da trce.
uloge kerika i gigsa
kerik je tu da dodatno ucvrsti ionako cvrstu odbranu, dok je u napadu gotovo pa neupotrebljiv.
e, zbog toga je gigs presao sa krila na ´sesticu´, a niposto zbog godina. njima treba neko ko ce otvarati igru, povezivati odbranu, vezu i napad, neko ko umije iznijeti loptu. to je odlican potez, ali svaki potez nosi i odredjenu dozu rizika tako da je bas tu jedna od mudovih slabosti.
naime, gigs je daleko jaci u napadu nego u odbrani tako da mancester cesto ostaje sa jednom ´sesticom´ i tako docekuje protivnicke napade. osim u sredini, mudovci su nesto slabiji i na lijevoj strani.
bez sumnje, evra je odlican bek, ali niko nije savrsen pa tako i evra ima svojih ´momanata´.
naime, cesto mu se desava da ostane u napadu ostavljajuci rupe po lijevoj strani.
stari lisac ferguson to pokusava kompenzirati ubacujuci kosookog ´radnika´ na krilo i to je jedini razlog zbog kojeg nani nije igrao. nikako zbog nanijevog straha, kao sto rece neki forumas. to moze reci fudbalski diletant.
ferguson je ´stari englez´koji na titule jurisa postavljajuci sugurnu odbranu. svaka akcija, svaki napad oplazi od sigurne odbrane. dakle, u lov na trofeje iz sigurne odbrane.
kako ih dobiti?? ´jednostavno´uzimajuci im tu sigurnost.
mozda tako sto cete igrati na duge lopte, tj. sa dosta centarsutevanaravno
zvijeri kao sto su vidic i ferdinand jedu malu djecu i nasmiju se na svaki ubacaj jer znaju da su to njihove lopte. njih ne mozes dobiti igrajuci engleskim stilom
![]()
celzi je izgubio zato sto su gurali dva pa hajmo reci staticna napadaca. zbog toga su izgubili u odadvije utakmice i zbog toga i sl. anceloti nije i nece biti jedan od najboljih trenera uzvicnik usklicnik
fuuuuuuu, duhovi su istjerani i ova kuca je cista![]()
![]()
kratki pasovi, dosta lopti u dubinu, konstantno ici u duele. salke je za 90 min. imao 2 takva napada i u oba slucaja su izvukli kornere dokazujuci da i najcvrsca odbrana ´puca´ kada se stavi pod pritisak.
hurada(ili eskudera) gurnuti na krilo, eskudera od pocetka umjesto ogranicenog sarpei-a, grka i kluge-a na sestice i umjesto tromog edua ubaciti pokretljivijeg, npr. gavranovica(ne znam uopste moze li igrati).
napadaci i plej(ako bude igr´o) moraju odvojiti kerika od odbrane pa cete vidjeti sta je show![]()
sanse ne da su male, one su gotovo nikakveal´ ih ima
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
wow koji post
nema, razbio si me argumentima
al´ od koga je, dobar je. koji moras bit´ kap´citet da kopiras onoliki post i odgovoris sa 4 rijeci
haksonja, maksonja, brezonja, sve volovska imena.
m´tli ala hoksonja dominiraju
nema, razbio si me argumentima
al´ od koga je, dobar je. koji moras bit´ kap´citet da kopiras onoliki post i odgovoris sa 4 rijeci
haksonja, maksonja, brezonja, sve volovska imena.
m´tli ala hoksonja dominiraju
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
- Sir Matt
- Kontakt:
quälix je napisao/la: wow, jako sam zabrinut![]()
hoce li mi neko pomoci i nauciti me kako da sastavljam postove da bi me velicine popt sira ozbiljno shvatale![]()
eto, ja ne znam kako cu zaspat´ nakon ove lekcije koju mi je odrzao mladic koji se, po vlastitom priznanju, javlja iz shupka![]()
sirni, oprosti mi. sirni, kojim putem do prosperitetasirni, uputi me na pravi(forumski) put.

Panic mode ON ?!
Gle , ja ti dajem savjet jer si tu relativno novi a počeo si trollat teme , a obratiš mi se takvim rječnikom kojeg nazivaš svojim nivoom a gdje ja ne pripadam . Ono , uključio si samošamaranje na najjače or fuckin' what ? Šizofreničar ? I ako smijem primjetit nazvao si vaginalni kanal šupkom . Pljus pljus , hvala !
Nego igra Howedes uzvrat ? Ne da ga se bojim nego pitam iz znatiželje .....
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Igrat će Höwedes najvjerovatnije. Uz dužno poštovanje @sir matt, quälix je jedan od najstarijih forumaša. Sad se samo prijavio pod novim imenom ali ne i pod novim ruhom. Šećo je takav, i ja ga na početku nisam baš shvatao ali je on super forumaš.
Da i za razne sireve i haxonje - Mr. FootballZdena04 je napisao/la:Igrat će Höwedes najvjerovatnije. Uz dužno poštovanje @sir matt, quälix je jedan od najstarijih forumaša. Sad se samo prijavio pod novim imenom ali ne i pod novim ruhom. Šećo je takav, i ja ga na početku nisam baš shvatao ali je on super forumaš.
šećko ga opet zakuhooo......
a što su se digli manchesterovi navijaci, samo dok bayo dodje opet sljedece sezone pa ocita lekciju vražićima

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
ovako da i ja analiziram...mislim da se ragnick zajebo postenski sto je krenuo sa baumjohanom i juradom u vezi. jedini nacin na koji bi njih dvojica mogli biti na terenu je da jedan igra na krilu a drugi na poziciji 10tke(tada bi edu isao na klupu) a nikako da jedan igra na 6ci ili 8ci jer nijedan od njih jednostavno nema onu krvolocnost koju ima kluge ,trasch,salihovic itd..mancesterovi igraci su se dodavali kako su htjeli jer nije bilo dovoljno pritiska na sredini..druga ogromna greska je onaj sarpai...pa ja mislim da je united stvorio najmanje 5 -7sansi i to cistih preko njega ili nakon njegovih gresaka...escudero je izmislio fudbal za njega i nekontam zasto nije dobivao priliku nakon onakve igre protiv valencije ...nadam se da je ragnick uvidio gresku i da ce do kraja sezone escudero igrat u prvoj...isto nekontam zasto je izostavio scmitza, lik mi je nenormalno povukao zivac onim zutim kartonom protiv intera ali imao je dosta dobrih partija ove sezone i sigurno bi nam bio od koristi u defanzivi...matip i papadopulos su napravili nekoliko zaista pocetnickih gresaka medzutim to su jos djeca tako da im nezamjerim...primili smo gol u periodu kad smo igrali najbolje ..,sa loptom nesigurni jednostavno nije bilo one ubitacnosti kao protiv intera.united nas je tecnim pasovima ubio u pojam..ali ipak ovo je mlada ekipa nije moguce da djeca od 19 godina imaju kontinuitet vrhunskih igara realno united je jaci ,mi bez huntelara howedesa klugea nismo ista ekipa ...imamo dobru podlogu za buducnost, uchida,matio,papadopulos,escudero,baumjohan ,jurado,howedes, draxler ,holtby..igrat cemo evropa ligu sljedece godine ,dodatna prilika ovim mladim igracima da stasaju pa da i za 2 godine ponovimo ovaj uspjeh ...sa svima nabrojanim treba produzit ugovore i ako se to ucnini realno je da osvojimo bundesligu jednom u sljedece 2 sezone..
hoceli huntelaar biti spreman za revans?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.