FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
27
11%
Drugi
20
8%
Treći
65
26%
Četvrti
66
27%
Peti
24
10%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
6%

Ukupno glasova: 249

head88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la head88 » 08 dec 2025, 22:09

Samo potvrditi ovo sve u Mostaru i na pauzu aBd nakon ovakve polusezone i svega sa optimizmom.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 08 dec 2025, 22:23

Vanja8 je napisao/la:
08 dec 2025, 21:32
Majica je top jer je odraz stanja na terenu...BRAVO
Majica je ekstra. Iskoristen momentum derbija i pozitivne atmosfere. Što da ne…. Marketing radi svoj posao

Po meni nema nista vulgarno, svako ima svoj nacin proslave gola a Ademova je bila bas ta i treba da se obiljezi. Njegov prvi gol u derbiju i to kakav …. A svi znamo sta je bilo prije gola i kakvih seljackih i papanskih provokacija je bilo od igraca i klube “ ponizenih “ štrumfeta . . .
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 dec 2025, 22:31

Kad je super kup . Bilo je neke price i kraj decembra ??

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 08 dec 2025, 22:44

Jaooo majicee, goriii!!!
Ristovski kapitenska pod hitno!
Svinjski cemo razmontirati. 3+ garantujem za nas.

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 08 dec 2025, 22:44

head88 je napisao/la:
08 dec 2025, 22:09
Samo potvrditi ovo sve u Mostaru i na pauzu aBd nakon ovakve polusezone i svega sa optimizmom.
Ma mozemo dobiti, ali to nista ne mjenja. Ima li jos Gazija u ovom gradu da ulete na sjednicu NS

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 08 dec 2025, 22:46

Je li se meni cini da se Mirvic nije nikako oglasio poslije ove pobjede, ili mi je možda to promaklo pa nisam upratio?
Evo i oni tebe selame!

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 08 dec 2025, 22:48

RaymondRed je napisao/la:
08 dec 2025, 20:50
bvsic je napisao/la:
08 dec 2025, 20:37
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 dec 2025, 20:30

Ne znam kako jedan navijač može reći za bilo koji gol Sarajeva da je šteta?
Jel to bitnije izgubit derbi, ali da ne zabije Adem?
Ma pogledaj tom samo postove, taj ako je nas evo ti sta hoces.

Nema pozitivnog komentara lik
Nemam pozitivnog komentara jer nema nista pozitivno u klubu od prosle sezone. Ali vama ne stima to ako se ne slazes s vama krembilima, odma si mali strumf, a sutra cu vjv biti vicin placenik neki. Bruka i sramota je da se lik adema ljajica sa ovakvom proslavom stavi na majicu prije nekih ljudi u klubu. Svaka cast ljajicu na golcini, nema tu sta i njega manje krivim za ovo. Ne slazem se sa proslavom jer je on igrac koji je tu tek od ove sezone i vec se osjeca domaci da on nekog nabija, ali hajde dobro to je moje subjektivno misljenje. Problem je fan shop sto to na majicu stavlja. Da je stavio sve igrace skupa kako slave pred sjeverom, e to bi kupio i podrzo. A ne ovo
Subjektivno bi dodao na ovu majicu jos jednu kurcinu i malog strumfa na njoj
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 08 dec 2025, 22:55

obrijanopile je napisao/la:
08 dec 2025, 22:46
Je li se meni cini da se Mirvic nije nikako oglasio poslije ove pobjede, ili mi je možda to promaklo pa nisam upratio?
Ma oglasio se i sinoc i danas

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 08 dec 2025, 23:11

MaroonWhite1946 je napisao/la:
08 dec 2025, 22:48
RaymondRed je napisao/la:
08 dec 2025, 20:50
bvsic je napisao/la:
08 dec 2025, 20:37

Ma pogledaj tom samo postove, taj ako je nas evo ti sta hoces.

Nema pozitivnog komentara lik
Nemam pozitivnog komentara jer nema nista pozitivno u klubu od prosle sezone. Ali vama ne stima to ako se ne slazes s vama krembilima, odma si mali strumf, a sutra cu vjv biti vicin placenik neki. Bruka i sramota je da se lik adema ljajica sa ovakvom proslavom stavi na majicu prije nekih ljudi u klubu. Svaka cast ljajicu na golcini, nema tu sta i njega manje krivim za ovo. Ne slazem se sa proslavom jer je on igrac koji je tu tek od ove sezone i vec se osjeca domaci da on nekog nabija, ali hajde dobro to je moje subjektivno misljenje. Problem je fan shop sto to na majicu stavlja. Da je stavio sve igrace skupa kako slave pred sjeverom, e to bi kupio i podrzo. A ne ovo
Subjektivno bi dodao na ovu majicu jos jednu kurcinu i malog strumfa na njoj
A da su ih stavili sve kako slave pred sjeverom, bilo bi sta ce tu ekonom sa onim semaforom, i tako dalje. Bas dosadna prica vise. Sve je bas super, treba slavit i treba provocirat, sta fali. Kad su oni prvi poceli zajebavat za karte, sjecam se da su na Kosevu jos par puta barem dobijali kompletan jug, iako, sjetice se svi, ranije nekad kad nisu imali istoka, tj bio onaj betonski mi smo imali skoro pola sjevera i to nesto istoka, sad imaju cijelu tribinu al okej ne daju. I meni je to okej, ne nervira me, nego me nervira kad neko cmizdri ako mu se vrati istom mjerom, po tom pitanju treba pregovarat na fonu tribina za tribinu il cemo se vako cerat. Pored toga, ako se zarovim u postove od prije 10 godina, stoposto cu naci isti stav u kojem vazim “nismo mi oni, gospodski bla bla”. Ali je realna jedna stvar, ako ne vratis istom mjerom ili gore, ti zapravo odobravas i podstrekujes takvo ponasanje i ubuduce. Nemoj ih za ulaznice mi smo gospodski, nemoj provocirat majicama mi smo gospodski. Dođu sa palicama i kacigama porazbijaju auta na random u nedogovorenoj tuci i onda se jos kurce po netu… neka njima na obraz, pokusas ikakvu saradnju na sportskom nivou - nece. Cekaj malo, mi nismo tu gospoda vec namagarceni da se razumijemo. Da konkludiram, tvoja subjektivna ideja je super! :opaopa:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 08 dec 2025, 23:54

goGlobal je napisao/la:
08 dec 2025, 21:23
NoProfit je napisao/la:
07 dec 2025, 19:01
goGlobal je napisao/la:
07 dec 2025, 18:20
Ti si sam sebi dušman jaro.
Ti si očekivao ovo terabljenje? Hajde iskreno...
Nisam! Ocekivao sam mrtvi X s Peljtom na utakmici ali je ispalo i vise nego dobro..i to treba prihvatiti.
Pa bukvalno sam isto napisao prije utakmice kao prognozu i ti mi na to napišeš kako sam sam sebi dušman zbog toga. :rol:

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 09 dec 2025, 00:05

E, o tome se da razgovarati. Zbog čega , kada odigraš ovakvu utakmicu i raskujes gradskog rivala ovde se raspravlja o glupostima, a ne piše o svemu onom dobrom sto nam je ova utakmica i pobijeda donijela?
Prije utakmice su pisane razne stvari, tipa nula će biti, nece biti gledalaca(realno bili nas je, po mene, ispod prosjeka), nema plata, tjerao se trener, igrači i sta jos ne. Kada smo dobili opet ide negativa, kao nije ovo fino, mi smo gospoda ne treba na nesto ovako itd, itd. Svaka čast Ljajicu i majca je super, a kome se ne svidja neka kupu drugu. Sta znaci mi smo gospoda, treba se ponašati gospodski. Je li gospoda ne seru, ne prde, handri li se ili i to rade nekako , kao ovi sto im ništa ne valja u rukavicama i gospodski.
Sve je bilo super, od podrske navijača, igre na terenu, golova , a i proslava tih golova. Sad , ako Bog da, dobiti Zrinjski i sa dva, tri nova igrača(ali bas kvalitetn), bez velikih promijena u ovoj ekipi krenuti jako na proljece.
Evo i oni tebe selame!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 09 dec 2025, 00:07

bordobijeli je napisao/la:
08 dec 2025, 22:31
Kad je super kup . Bilo je neke price i kraj decembra ??
Odgođeno zbog utakmice Borac-zrinjski,ide novi termin u novoj godini 😄

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 dec 2025, 00:24

slika

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 09 dec 2025, 01:09

NoProfit je napisao/la:
09 dec 2025, 00:24
slika
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 dec 2025, 01:22

Uvjek smo 10 koraka ispred njih, ova maica vrijedi 100 km.

Danas sa haverom zeljovcem pricamo i pita on mene jel Sanin Mirvic ismirov brat i koliko je njegovo bogastvo. Ja reko kako sam razumio da su braca i da su zajedno u biznisu i da je Ismir vlasnik firme a njegov brat menager u firmi. Pa kaze odkud mu pare da nas kupi, haveru reko vi ce te biti nase vlasnistvo reko drug moj sinoc smo vam nevinost uzeli za 7 dana i kucu i okucnicu reko vrijeme je da vas ugasimo 14 godina unistavate imidz grada. Ode jarko i govori al u k u r cu

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 dec 2025, 06:05

Majica je nema dalje,slika govori vise od 1000 rijeci.
Vazda bilo i ostalo.

E jes‘ se namjestio,tacno se vidi originalnost poze karindjanja. :bow:

Ovo ulazi u historiju svakako,i treba biti zabiljezeno bas na ovaj nacin.
Dobro su pojedinci naveli da nekad moras i ovako,jer hulje ne razumiju drugacije.

Kupicu upravo toliko,4 komada!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 09 dec 2025, 08:25

obrijanopile je napisao/la:
09 dec 2025, 00:05
E, o tome se da razgovarati. Zbog čega , kada odigraš ovakvu utakmicu i raskujes gradskog rivala ovde se raspravlja o glupostima, a ne piše o svemu onom dobrom sto nam je ova utakmica i pobijeda donijela?
Prije utakmice su pisane razne stvari, tipa nula će biti, nece biti gledalaca(realno bili nas je, po mene, ispod prosjeka), nema plata, tjerao se trener, igrači i sta jos ne. Kada smo dobili opet ide negativa, kao nije ovo fino, mi smo gospoda ne treba na nesto ovako itd, itd. Svaka čast Ljajicu i majca je super, a kome se ne svidja neka kupu drugu. Sta znaci mi smo gospoda, treba se ponašati gospodski. Je li gospoda ne seru, ne prde, handri li se ili i to rade nekako , kao ovi sto im ništa ne valja u rukavicama i gospodski.
Sve je bilo super, od podrske navijača, igre na terenu, golova , a i proslava tih golova. Sad , ako Bog da, dobiti Zrinjski i sa dva, tri nova igrača(ali bas kvalitetn), bez velikih promijena u ovoj ekipi krenuti jako na proljece.
A jel to problem sto se kritikuje?
Jesi svjestan kakvu mi sezonu imamo?

JEsmo im to cvijece trebali dati nakon poraza u Prjedoru, remija protiv SB i Veleza i toku citave polusezone?

Pobjedili smo, ovo nam je trebalo da se podignemo, al nemoj sad da se zaboravlja bruka koju su nam priredili od pocetka sezone.

Mi smo tek sad izasli iz negativne gol razlike nakon 18 kola. Toliko o tome koliko je dobra polusezona.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 09 dec 2025, 08:33

NoProfit je napisao/la:
09 dec 2025, 00:24
slika
gdje je napravljen ?

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 09 dec 2025, 08:35

Kad se dobije svi su tigrovi i legende, a prije 7 dana su svi bili ublehe. Tako ce biti i ako se ne dobije Zrinjski. Odjednom Ljajic vrijedi svakog feninga, Bralic je Maldini, Renan se vraca na stare staze slave, a Elezi je egal sa Pedrijem. Pobjeda je bila strasna od zalaganja, golova i atmosfere ali daleko je ovo od ozbiljne igre

Ove majice su meni glupost
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Google Adsense [Bot] i 34 gosta.