NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 dec 2025, 17:12

nebeskasila je napisao/la:
09 dec 2025, 16:52
NebeskaSila96 je napisao/la:
08 dec 2025, 23:43
Ove priče opet oko investitora i sto je neko rekao da uprava po nalogu Sedica mora ostati,nemojte zaboraviti da su iduce godine izbori.Ici ce se opet dosta skupljanje glasova preko Jedinstva
Ja mislim da nas gradonacelnik moze pobijediti da se Jedinstvo skroz ugasi, da nema sta skupljati glasovd preko Jedinstva. Prije da mu je iskrena namjera da uradi nesto dobro sa klubom, i da utegne to kako treba
:rol: :rol:

Samo ti misli rodjeni. Na Jedinstvu se godinama lome izbori. Logicno je da bi volio da se u njegovom mandatu Jedinstvo digne, ili da dode neko ko ce pokriti budzet uz grad.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 dec 2025, 17:14

InatSilniBosanski je napisao/la:
09 dec 2025, 17:12
NebeskaSila96 je napisao/la:
08 dec 2025, 23:43
Ove priče opet oko investitora i sto je neko rekao da uprava po nalogu Sedica mora ostati,nemojte zaboraviti da su iduce godine izbori.Ici ce se opet dosta skupljanje glasova preko Jedinstva
Ja mislim da nas gradonacelnik moze pobijediti da se Jedinstvo skroz ugasi, da nema sta skupljati glasovd preko Jedinstva. Prije da mu je iskrena namjera da uradi nesto dobro sa klubom, i da utegne to kako treba

Samo ti misli rodjeni. Na Jedinstvu se godinama lome izbori. Logicno je da bi volio da se u njegovom mandatu Jedinstvo digne, ili da dode neko ko ce pokriti budzet uz grad.
Ma Suhret nije dao marke u Jedinstvo pa je pobjedjivao. Narodu je bitnije milion drugih stvari od Jedinstva. Za nekog je to samo rupa bez dna. Pola ljudi bi mu dalo glas da ugasi klub, a ne da uradi sta dobro.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 dec 2025, 17:31

09 dec 2025, 17:14
InatSilniBosanski je napisao/la:
09 dec 2025, 17:12

Ma Suhret nije dao marke u Jedinstvo pa je pobjedjivao. Narodu je bitnije milion drugih stvari od Jedinstva. Za nekog je to samo rupa bez dna. Pola ljudi bi mu dalo glas da ugasi klub, a ne da uradi sta dobro.
Vjeruj mi da nisi u pravu. Da ti objasnim zasto nije ni vrijeme ni mjesto. Qurva je ta politika najveca
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 09 dec 2025, 18:29

Vise je ljudi bilo da se Jedinstvu ne daju tolike pare iz budzeta godinama a kad pogledas nas na utakmicama bude 1000, od toliko pola mozda ima drugaciju politicku opciju nego sto je gradonacelnikova, evo ja prvi. Ali treba biti realan i reci da Jedinstvo opstalo, ostalo i diglo se jer Sedic voli klub. Hladno je mogao dici ruke od kluba i kao Suhret reci mene Jedinstvo ne zanima. Cak mu je tu plus i uprava na celu sa Sasom, barem zna gdje svaka marka budzetskih para zavrsi.

Po meni je problem ta raspodjela sredstava namjenjenih za sport na 16 nogometnih skoli, dva futsal kluba, dva kosarkaska kluba, 2 ili 3 karate kluba i da ne nabrajam. Cak se i Evi toga dotakao u emisiji o Jedinstvu, sto ne bi bila samo jedna nogometna skola NK Jedinstvo Bihac. Uradit ce se kad tad pomocni teren na Lukama, ima Prekounje i eto dovoljno infrastrukture za treniranje omladinaca.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 09 dec 2025, 19:35

tropic je napisao/la:
09 dec 2025, 18:29
Vise je ljudi bilo da se Jedinstvu ne daju tolike pare iz budzeta godinama a kad pogledas nas na utakmicama bude 1000, od toliko pola mozda ima drugaciju politicku opciju nego sto je gradonacelnikova, evo ja prvi. Ali treba biti realan i reci da Jedinstvo opstalo, ostalo i diglo se jer Sedic voli klub. Hladno je mogao dici ruke od kluba i kao Suhret reci mene Jedinstvo ne zanima. Cak mu je tu plus i uprava na celu sa Sasom, barem zna gdje svaka marka budzetskih para zavrsi.

Po meni je problem ta raspodjela sredstava namjenjenih za sport na 16 nogometnih skoli, dva futsal kluba, dva kosarkaska kluba, 2 ili 3 karate kluba i da ne nabrajam. Cak se i Evi toga dotakao u emisiji o Jedinstvu, sto ne bi bila samo jedna nogometna skola NK Jedinstvo Bihac. Uradit ce se kad tad pomocni teren na Lukama, ima Prekounje i eto dovoljno infrastrukture za treniranje omladinaca.

Kakve veze imaju Futsal i Kosarkaski klubovi sa Jedinstvom nema vece gluposti neg nekom ukidat nesto da bi drugi imali.

Sto se tice nogometni skola iskreno, ni jedna privatna koja nema nema sve selekcije i Seniorsku ne treba dobivat sredstva iz Budzeta osim mozda neki sitni donacija. Treba da postoji prava Akademija Jedinstva i da se tu novac ulaze…
Gledao sam prosle zime neki Turnir, i zalosno bilo da AK Jedinstva gubi od Bihaca ili E3 (Mislim da se tako zove) .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 dec 2025, 19:54

GG3 je napisao/la:
09 dec 2025, 19:35
Gledao sam prosle zime neki Turnir, i zalosno bilo da AK Jedinstva gubi od Bihaca ili E3 (Mislim da se tako zove) .
Pa ta AN Jedinstvo tj Akademija nogometa nema veze sa Jedinstvom, privatna skola nogometa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 09 dec 2025, 20:03

Pa to ti se desava kad su svi razjedinjeni, mnogi uvrijedjeni i prodani godinama, te politicke podjele takodjer mozda i najvise doprinose tome da nema zajednistva pa da se sve fokusira na NKJ sto se tice fudbala i da svi rade u istom okruzenju, slozno i da se kvalitetno radi s tim omladinskim pogonima, naravno uz poboljsanje infrastrukture itd i posteno placen rad svim tim trenerima. Ovo je trenutno cirkus iskreno iako moram pohvaliti rad ove skole u Prekounju koji izgledaju trenutno najozbiljnije i to je jedina skola koja bi trebala i da ostane da radi ovako.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 09 dec 2025, 20:41

Ja sam se pogresno izrazio, mislio sam opcenito na budzet za sport. Nema ni potrebe da se osnivaju klubovi i akademije kako se kome prohtije. Po jedan klub iz svakog sporta, nismo mi europska metropola.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 dec 2025, 21:19

tropic je napisao/la:
09 dec 2025, 20:41
Ja sam se pogresno izrazio, mislio sam opcenito na budzet za sport. Nema ni potrebe da se osnivaju klubovi i akademije kako se kome prohtije. Po jedan klub iz svakog sporta, nismo mi europska metropola.
Procitaj zakon o finaciranju sportskih kolektiva. Pricate gluposti, Jedinstvo je bitan faktor u gradu, koji je Sedic **** ili bilo ko da ga ugasi. To sto KK Bihac dobije 5hiljada, Zeljo 10, Futsaleri od 5-10 nema veze sa gigantom.

Nekad mi bude nevjerovatno sto su svi protiv nas, ali kad procitam komentare od nekih “navijaca” malo mi jasnije bude.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 09 dec 2025, 21:43

Ne citate izgleda dobro, govorio sam po jedan klub iz svakog sporta da treba biti a ne da Jedinstvo dobije 80% sredstava a ostali mrvice. Jedan kosarkaski klub, jedan karate klub, jedan futsal klub itd itd...

Bas me zanima tvoje misljenje po cemu je Jedinstvo bitan faktor u gradu? Kralo se, varalo se, duguje se igracima godinama, iz omladinske skole nismo igraca izbacili da je napravio neki iskorak.

Bitan faktor za nas cca 1000 do 1500 sto dodje na utakmice i dijaspori sto gledaju na yt. Grad 60 000 stanovnika, kanton preko 200 000 (vecina otisla u europske zemlje). Koliko je sezonskih ulaznica prodano?

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 09 dec 2025, 21:53

Ako neko u Bihacu zasluzuje novac to su klubovi borialckih sportova...Jedini su koji imaju rezultate

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 09 dec 2025, 22:13

harden je napisao/la:
09 dec 2025, 19:54
GG3 je napisao/la:
09 dec 2025, 19:35
Pa ta AN Jedinstvo tj Akademija nogometa nema veze sa Jedinstvom, privatna skola nogometa.
:damn:
Pa to nema nigdje na svijetu :rol:
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 dec 2025, 23:53

Odavno je @harden trebao imati moderatora na ovoj temi…
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 10 dec 2025, 17:22

Opstina Bihac dobila stadion sa vjestackom travom, stoji u saopstenju Gicinom. Jel definitivno teren ide na Kamenicu?
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 10 dec 2025, 20:32

Hocemo opet sad pisat treba istupiti iz lige i krenut ispočetka? :mrgreen:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 11 dec 2025, 21:56

Jako je bitno da izmisljene pozajmnice klubu padaju na sudu. Velika stvar za klub, sad ce mnoge stvari biti lakse za raditi. Vidim da je potvrda izdana u svrhu javnog poziva, sad lagano po pare za teren :opaopa:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 dec 2025, 22:39

Vidim valjaju pomocni teren, hoce li se privoditi kraju to napokon ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 12 dec 2025, 15:56

LloriS je napisao/la:
11 dec 2025, 22:39
Valjaju ga buraz svake sedmice, prije mjesec dana sam baš pisao, valja se tokom sedmice i onda nista, mozda ga pripremaju za parking kad bude Novogodišnji :salut:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 dec 2025, 16:40

Bihac1299 je napisao/la:
12 dec 2025, 15:56
LloriS je napisao/la:
11 dec 2025, 22:39
Valjaju ga buraz svake sedmice, prije mjesec dana sam baš pisao, valja se tokom sedmice i onda nista, mozda ga pripremaju za parking kad bude Novogodišnji :salut:
Nece biti novogodisnji 🤣
Ja mislim da su ozbiljno poceli ganjati sve vezano za glavni teren

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.