Ako je Mersed u pitanju, ubjedljivo najbolje rješenje.
Ali, nedavno je potpisao u njemačkoj trećoj ligi...
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ako je Mersed u pitanju, ubjedljivo najbolje rješenje.
Vala bih i Mufitca ohladio. Abdulahovic i ne znamo kakav je. I Karamarko bi mi na klupi poceo,ma sve bih ih izmijenjaotiagofaria25 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:28Iskreno mislim:mamonelafo je napisao/la: ↑10 dec 2025, 10:49Baš me zanima kakav će nam biti sastav na tekmi protiv Radnika.![]()
Mufta
Odinaka Suki Karamarko Alic
M’hand Erick
Vini Sabic Cveta
U spicu vjerovatno Jaganjac, ali bolje Kororu stavit, mozda i Bolju cak.
U sustini
Troupee
Seedorf
Pejic
Rakic
Konings![]()
Guso gkeda u 20% od prodaje. Ovom momku ni u kupu nisu dali sa Slobodom da brani. A kod Vorica je branio par tekmi i bio odlican. MUFTICU FALI VISINE.
100% se slazem, ali mislim da ce onih 11 istrcati, ma da ne bi bilo lose ni ovo da se desiRailwayman30 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:59Vala bih i Mufitca ohladio. Abdulahovic i ne znamo kakav je. I Karamarko bi mi na klupi poceo,ma sve bih ih izmijenjaotiagofaria25 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:28Iskreno mislim:mamonelafo je napisao/la: ↑10 dec 2025, 10:49Baš me zanima kakav će nam biti sastav na tekmi protiv Radnika.![]()
Mufta
Odinaka Suki Karamarko Alic
M’hand Erick
Vini Sabic Cveta
U spicu vjerovatno Jaganjac, ali bolje Kororu stavit, mozda i Bolju cak.
U sustini
Troupee
Seedorf
Pejic
Rakic
Konings![]()
![]()
Haha e Halal mu. Kako se ismija, napokon.
Od 4 gola Sarajeva, 3 direktno kriv.
Sta ce nam Jaganjac, nije nas igrac nego na posudbi.
Može Mekić ako neće po svlačionici širit negativu da je nezadovoljan uslovima i ako neće tokom sezone pregovarati sa Veležom, i ako neće opet na treningu kada zapadnemo u krizu uzvikivati 'druga liga'.Mamba21 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 17:28Primili smo 4 gola i 4 gola poklonili.
Da je bio Drina umjesto Seedorfa i uradio ono kod kornera.
Da je Memija bio umjesto Trupouee, da ga nema u odbrani, da napravi faul, primiš gol i da ne skoči, a igrac da gol, mrtav bi bio.
Da je Osmankovic dodao loptu u noge i primiš gol kao sto je uradio Karamarko..
Mekić da ne potrefi pas cijelu tekmu na derbiju kao nas Erik...
Pa ti momci bi bili mrtvi. Ovako su stranci, daj aplauz, dobri su oni.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Hrasno15 i 58 gostiju.