NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Shategabri
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Sacekaj da Las Vegas dobije svoju fransizu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Obično se počne navijati za ekipu koja je trenutno najbolja ili po nečemu karakteristična.
Tako da predlažem OKC laganica.
Tako da predlažem OKC laganica.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Moze
FC Barcelona
Arsenal FC
NBA:OKC & BKN
New England Patriots & Green Bay Packers
Arsenal FC
NBA:OKC & BKN
New England Patriots & Green Bay Packers
Gillespie je pravo otkrovenje ove sezone u Phoenixu. I prošle godine se moglo naslutiti da ima potencijal u onim kratkim minutama koje je dobijao. Po profilu podsjeća na Payton Pritchard tip igrača - dobar šuter, pametan na lopti, grize u odbrani.
Jel ovo nisu svirali korake?
čini mi sew ne
-
TripleThreat
- Kontakt:
"Your favorite player's favorite player" - MB
- akisarajevo92
- Kontakt:
Brat zglajzo ove sezone
Kako li bi prosao da je ovo uradio nekome od Knicksa prije 20-30 godina, suigraci od OG-a ni da potrce prema njemu
Don't believe the hype.
kratkoruki
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Strašni Spursi i bez Wembyja, još samo da se riješe panja Sochana i Keldona i nema zime za budućnost.
Ne čudi alemov strah kad je i sam svjestan kakva dominacija Teksasom ga očekuje u idućih 10-15 godina
Ne čudi alemov strah kad je i sam svjestan kakva dominacija Teksasom ga očekuje u idućih 10-15 godina
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O cemu pricas, druze?Keldon jedan od boljih 6ih igraca u ligi ove godine.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 06:19Strašni Spursi i bez Wembyja, još samo da se riješe panja Sochana i Keldona i nema zime za budućnost.
Ne čudi alemov strah kad je i sam svjestan kakva dominacija Teksasom ga očekuje u idućih 10-15 godina![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nisam ni rekao za Keldona da je panj, nego za SochanaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 dec 2025, 06:37O cemu pricas, druze?Keldon jedan od boljih 6ih igraca u ligi ove godine.![]()
Ulazi u zadnju godinu ugovora iduće sezone, ako ovako i završi sezonu (u ovom ritmu) najpametnije bi bilo trejdati ga dok je vrijednost na vrhuncu. Naravno ovo je moje subjektivno mišljenje, nisam nikakav GM.
Nije ni ta zadnja godina ugovora neki problem jer će zauzimati oko 10% capa a Harper i Castle na rookie ugovorima + Wembyjev supermax ne kreće do 27/28, morat će se donijeti odluka ili Johnson ili Vassell, a iskreno barem ja lično više cijenim Vassella.
Elem, ne sumnjam svakako da će se najbolje odluke svakako donijeti i da nema zime za Spurse, oni i OKC će terorisati zapad (a vjerovatno i ligu) godinama i godinama.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisam te onda dobro skontao.Do mene.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 06:49Nisam ni rekao za Keldona da je panj, nego za SochanaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 dec 2025, 06:37O cemu pricas, druze?Keldon jedan od boljih 6ih igraca u ligi ove godine.![]()
![]()
Ulazi u zadnju godinu ugovora iduće sezone, ako ovako i završi sezonu (u ovom ritmu) najpametnije bi bilo trejdati ga dok je vrijednost na vrhuncu. Naravno ovo je moje subjektivno mišljenje, nisam nikakav GM.
Nije ni ta zadnja godina ugovora neki problem jer će zauzimati oko 10% capa a Harper i Castle na rookie ugovorima + Wembyjev supermax ne kreće do 27/28, morat će se donijeti odluka ili Johnson ili Vassell, a iskreno barem ja lično više cijenim Vassella.
Elem, ne sumnjam svakako da će se najbolje odluke svakako donijeti i da nema zime za Spurse, oni i OKC će terorisati zapad (a vjerovatno i ligu) godinama i godinama.
Ma Keldon nece nigdje, to je sigurno.Iako licno nisam bio pobornik njegove igre zadnjih godina, ove sezone je to nesto sasvim drugo plus ga svi unutar fransize zovu "srcem i dusom" tima, tako da on nece nigdje, cim se te stvari govore.Takodje je i igrac sa najduzim stazom.
Sochan je vec druga prica.Mislim da je fransiza planirala da ga zadrzi, ali povrede i slab ofanzivni razvoj su ucinile da evo nije ni u rotaciji.To u zadnjoj godini ugovora 99% znaci da on ide.Takodje, Champagnie igra odlicno, trebace njega platiti i mislim da se tih nekih planiranih 20tak mil za Sochana sad moze raspodjeliti na Barnesa i Champagniea (ili jedan od njih dvojice, jer imas malog Bryanta na cekanju) plus ovi svi ostali.
- Shategabri
- Kontakt:
Lebron i Luka, a ovamo Castle sam
Šalu na stranu, ovi Lakersi u PO nemaju neke šanse.
Šalu na stranu, ovi Lakersi u PO nemaju neke šanse.
Koševo Zapad
Dzaba se drug @nezz plasio slobodnih bacanja 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Strah je opravdan bio, obzirom da LAL u prosjeku imaju 6.8 bacanja u plusu u odnosu na protivnika.Sinoc je kriterij bio takav da se nije nasjedalo na pokusaje Luke i Reavesa da izmanipulisu sudije.Cak bih rekao da su bile 2-3 situacije gdje se mogao svirati faul za LAL, a nije.
Nego, fino ja pricam @epiju za Reavesa.Cim tu nema 7, 8, 9 bacanja, borba je dobaciti i do 20p.Posebno kad ga cuvaju sposobni defanzivci poput Castlea i Foxa.Uze mu Fox 2 zive lopte iz ruku nocas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.