valja cekat jutro il predvece zavisi koja vremenska zonagegenpressing je napisao/la: ↑10 dec 2025, 20:05Ne mogu stići,puno radim.
Mene interesuje sutrašnji dan!Izvini,bgt,nisam te prepoznao.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nek crknu dusmani, najjaci smo
Sta pisete u siframa,fino lijepo kazete da sutra u toku dana treba da stigne ponuda od Mirvica. 
Brko iz druge galaksije!
Je.bo majku samo kod nas neke ponude, otvaranje koverti, ko da daje nekom kamatu.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
a nakaci se odma hulahopkica, njemu samo kad je ocito tad se javi
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Zato što je lešina.
Spor, nazad loš iako mu je to kao najveca referenca, gore ne postoji.
Galic onako limitiran je za njega lično Cafu.
Doveli smo goreg igraca i od Gale i od Odinake.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ne cinis klubu dobro sto takve stvari plasiras. Svako ko siri i daje informacije u javnost, a imamo potpisan sporazum o tajnosti, cini lose klubu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- dubioza144
- Kontakt:
Kad ce savez nama sredjivat teren kad su vec svima fino bi bilo da i nama
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Govorim ti sta je realnost. To vrijedi za svakoga ako dobije informaciju ili je ukljucen mozda i na izvoru. Mahalanje koje ne donosi nista osim stete klubu treba prestati cim prije.
Stanic je prije svega veliki Zeljovac.Impresivna karijera,Benfika,Parma,Klub Briz,Celzi,poceo u Zelji.Covjek sa takvom karijerom ima kontakte svud po svijetu,sta je jako bitno za poso sportskog direktora.9 godina skaut Klub Briza,10 mijeseci savjetnik uprave Hajduka i nepuni 20 mijeseci pomocnik u strucnom stabu Sahtara iz Donjecka.Na taj poso u Hajduku se ja nebi puno osvrto.Hajduk je zacaran klub.Slicnosti ima,al smo daleko jedni od drugi.Oni su men ko Junajted.Ukleti.Kod nji igrac nemoze meda,ode u drugi klub pokida.Jednostavno previse toksicna atmosfera.Nema se scim pofalit tamo al nebi se osvrto na tu pricu.Daleko je Hajduk od nas.Jedino sto nas veze su navijaci,obadvije ekipe imaju navijace koji vole klub vise od svega,druga poveznica je da titule nismo vidli po 10 15 godina.Hajduka vodi ulica.Nesto sto bi se kod nas trebalo promijenit kad Sanin udje.Ja se Marija sjecam ko nekog ko je redovno bio na tribinama Grbavice.Pomago je oko neki igraca u proslosti,sjecam se da su novine pisale kako on pregovara sa Dinamom da puste Zakarica ko slobodnog igraca da dodje kod nas,Sandija Krizmana je on doveo,bilo je jos neki igraca.Nebi imo nista protiv.Tako ime privuci u klub govori samo da je rijec o ozbiljnom i ambicioznom projektu.Drago mi je sto tokom svi ovi godina nije izgubio identitet.AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 dec 2025, 12:37Ne znam iskreno pred nama je ali pao mi je malo u očima kada je bio u Hajduku. Tada su on Tudor i onaj treći mislim Kepčija da se prezivao došli isto na dugogodišnji projekt pa se sve raspalo. A složit ćeš se da smo nekim mentalnim sklopom najsličniji Hajduku nažalost. Pitanje je koliko će izdržati i ovdje.
Mario Stanić: Raja zna da za Želju navijaš prirodno, a da je Sarajevo politički klub
Mario Stanić: Dinamovac ili Hajdukovac? Ja sam Željovac
Brko iz druge galaksije!
Jos jednom,kani me se.Imam pravo da pisem sta hocu.Sta mislis otkle sve ovo cujem?Iz kluba,oni su ti koji pricaju naokolo,oni mahalaju i od njiha sve krece.
Brko iz druge galaksije!
Galic je odron od igraca. Nema potrebe za takvom pricom i pljuvanjem Troupea. Sto rece Virto, on je zadnji problem ovog tima.StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 dec 2025, 22:23Zato što je lešina.
Spor, nazad loš iako mu je to kao najveca referenca, gore ne postoji.
Galic onako limitiran je za njega lično Cafu.
Doveli smo goreg igraca i od Gale i od Odinake.
Ali mi izgleda imamo neku potrebu da najvece krivce nalazimo u igracima. Danas Truope, sutra Alic, prekosutra Lagumdzija i tako ukrug. Jako losa navika
Prvo skupstinu pocistiti, onda upravu, zatim strucni stab, pa tek onda pricati o igracima. To je redosljed stvari.
Možda su ovi igrači dobri (ne mislim svi) samo nisu iskorišteni. Npr Deni, zavaljen na krilu, ovaj Marokanac znal iko šta igra? Jel odinaka bek u 442 ili je desni vezni u 352?? Cvetanoski 10 puta bolji na lijevoj strani (to misli 80 % navijača), zadnjih 5 desno krilo. Da li je Alić bek za formacije 442 ili 352? Sa li je Osmanović kalibar za nas? Jel Rakić špic za 16-ke, a Jaganjac za upada iz drugog plana? Ko je konings, šta igra? Da li ćemo saznati, ne znam. Znam da Adžem nije ništa napravio, u nekim momentima imaš sreće, u nekim nemaš, neke su ekipe bile u rasulu kad smo dobijali utakmice, kad su se dozvale uništile su nas (Velež, sarajevo). I nejasni su mi likovi koji spominju Osima, Misimovića.. to moraju biti završene priče. A najinteresantniji su ovi što Ćorića na sva usta hvale. Treba nam sistem, treba nam trener koji će izvlačiti maximum iz igrača, pa će onda nam možda pokazati i sedorf i Lagumdžija, a pogotovo Muftić Boljević, Eric, Karamarko da su puno bolji igrači nego što trenutno pokazuju. Da Trouppe nije bezveze igrao za klubove za koje je igrao... A za taj scenario nam treba trener koji će raditi, trener golmana koji će raditi, kondicioni koji će raditi,analitičar.. sve je to jako teško bez ozbiljne love koju mi nemamo, zato treba preuzeti ogroman rizik i pustiti investitora da on upravlja i određuje sve. Koji neće dovesti za trenere tik-tokere, ublehaše i neznalice.
U subotu na Grbavicu uzet tri boda, jer ako ne daj Bože izgubimo od radnika i sloge, biće grčevita borba za opstanak.VTŽ
U subotu na Grbavicu uzet tri boda, jer ako ne daj Bože izgubimo od radnika i sloge, biće grčevita borba za opstanak.VTŽ
Znas sta je najgore eto danas kad skontas ti si doveo 3 spica i nakon 16 kola oni su zabili 2 gola kad se sve sabere. Pa vise je zabio Armin Hodzic (mladji) kad je dosao 2021/22 raspadamo se ko klub mulalic postaje trener dolaze ljude eto iz ljubavi i poneki mladi igrac pa nam tad dodje Cocalic , galic , stilic se vratio i nemamo spica hajde na mjesto spica stavi zadnjeg veznog ionako igramo ultradefanzivni fudbal . I ti znaci dovedes jednog fudbalera koji prije Zeljeznicara nije imao nesto posebnu karijeru mladi igrac prebacis ga u neprirodnu poziciju gdje se ne igra oko tebe nego se igra defanziva i ti u 13 utakmica zabijes 3 gola. A brate dovedes 3 igraca koji citav zivot treniraju da budu spicevi da zabijaju golove jos sad ove sezone je dosta ofanzivniji fudbal i nakon 16 utakmica oni imaju 2 gola .bablaz1 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 00:11Možda su ovi igrači dobri (ne mislim svi) samo nisu iskorišteni. Npr Deni, zavaljen na krilu, ovaj Marokanac znal iko šta igra? Jel odinaka bek u 442 ili je desni vezni u 352?? Cvetanoski 10 puta bolji na lijevoj strani (to misli 80 % navijača), zadnjih 5 desno krilo. Da li je Alić bek za formacije 442 ili 352? Sa li je Osmanović kalibar za nas? Jel Rakić špic za 16-ke, a Jaganjac za upada iz drugog plana? Ko je konings, šta igra? Da li ćemo saznati, ne znam. Znam da Adžem nije ništa napravio, u nekim momentima imaš sreće, u nekim nemaš, neke su ekipe bile u rasulu kad smo dobijali utakmice, kad su se dozvale uništile su nas (Velež, sarajevo). I nejasni su mi likovi koji spominju Osima, Misimovića.. to moraju biti završene priče. A najinteresantniji su ovi što Ćorića na sva usta hvale. Treba nam sistem, treba nam trener koji će izvlačiti maximum iz igrača, pa će onda nam možda pokazati i sedorf i Lagumdžija, a pogotovo Muftić Boljević, Eric, Karamarko da su puno bolji igrači nego što trenutno pokazuju. Da Trouppe nije bezveze igrao za klubove za koje je igrao... A za taj scenario nam treba trener koji će raditi, trener golmana koji će raditi, kondicioni koji će raditi,analitičar.. sve je to jako teško bez ozbiljne love koju mi nemamo, zato treba preuzeti ogroman rizik i pustiti investitora da on upravlja i određuje sve. Koji neće dovesti za trenere tik-tokere, ublehaše i neznalice.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Vratite nam Alexa Vucenovica haahahahha ili Adeshina FataiPact1921 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 00:41Znas sta je najgore eto danas kad skontas ti si doveo 3 spica i nakon 16 kola oni su zabili 2 gola kad se sve sabere. Pa vise je zabio Armin Hodzic (mladji) kad je dosao 2021/22 raspadamo se ko klub mulalic postaje trener dolaze ljude eto iz ljubavi i poneki mladi igrac pa nam tad dodje Cocalic , galic , stilic se vratio i nemamo spica hajde na mjesto spica stavi zadnjeg veznog ionako igramo ultradefanzivni fudbal . I ti znaci dovedes jednog fudbalera koji prije Zeljeznicara nije imao nesto posebnu karijeru mladi igrac prebacis ga u neprirodnu poziciju gdje se ne igra oko tebe nego se igra defanziva i ti u 13 utakmica zabijes 3 gola. A brate dovedes 3 igraca koji citav zivot treniraju da budu spicevi da zabijaju golove jos sad ove sezone je dosta ofanzivniji fudbal i nakon 16 utakmica oni imaju 2 gola .bablaz1 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 00:11Možda su ovi igrači dobri (ne mislim svi) samo nisu iskorišteni. Npr Deni, zavaljen na krilu, ovaj Marokanac znal iko šta igra? Jel odinaka bek u 442 ili je desni vezni u 352?? Cvetanoski 10 puta bolji na lijevoj strani (to misli 80 % navijača), zadnjih 5 desno krilo. Da li je Alić bek za formacije 442 ili 352? Sa li je Osmanović kalibar za nas? Jel Rakić špic za 16-ke, a Jaganjac za upada iz drugog plana? Ko je konings, šta igra? Da li ćemo saznati, ne znam. Znam da Adžem nije ništa napravio, u nekim momentima imaš sreće, u nekim nemaš, neke su ekipe bile u rasulu kad smo dobijali utakmice, kad su se dozvale uništile su nas (Velež, sarajevo). I nejasni su mi likovi koji spominju Osima, Misimovića.. to moraju biti završene priče. A najinteresantniji su ovi što Ćorića na sva usta hvale. Treba nam sistem, treba nam trener koji će izvlačiti maximum iz igrača, pa će onda nam možda pokazati i sedorf i Lagumdžija, a pogotovo Muftić Boljević, Eric, Karamarko da su puno bolji igrači nego što trenutno pokazuju. Da Trouppe nije bezveze igrao za klubove za koje je igrao... A za taj scenario nam treba trener koji će raditi, trener golmana koji će raditi, kondicioni koji će raditi,analitičar.. sve je to jako teško bez ozbiljne love koju mi nemamo, zato treba preuzeti ogroman rizik i pustiti investitora da on upravlja i određuje sve. Koji neće dovesti za trenere tik-tokere, ublehaše i neznalice.
Istog sam misljenja, da mi uopste nemamo los kadar kako se predstavlja. Samo su lose selektirani, nemoguce da je ova ekipa u rangu kad su igrali biber,turanjanin i slicni.bablaz1 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 00:11Možda su ovi igrači dobri (ne mislim svi) samo nisu iskorišteni. Npr Deni, zavaljen na krilu, ovaj Marokanac znal iko šta igra? Jel odinaka bek u 442 ili je desni vezni u 352?? Cvetanoski 10 puta bolji na lijevoj strani (to misli 80 % navijača), zadnjih 5 desno krilo. Da li je Alić bek za formacije 442 ili 352? Sa li je Osmanović kalibar za nas? Jel Rakić špic za 16-ke, a Jaganjac za upada iz drugog plana? Ko je konings, šta igra? Da li ćemo saznati, ne znam. Znam da Adžem nije ništa napravio, u nekim momentima imaš sreće, u nekim nemaš, neke su ekipe bile u rasulu kad smo dobijali utakmice, kad su se dozvale uništile su nas (Velež, sarajevo). I nejasni su mi likovi koji spominju Osima, Misimovića.. to moraju biti završene priče. A najinteresantniji su ovi što Ćorića na sva usta hvale. Treba nam sistem, treba nam trener koji će izvlačiti maximum iz igrača, pa će onda nam možda pokazati i sedorf i Lagumdžija, a pogotovo Muftić Boljević, Eric, Karamarko da su puno bolji igrači nego što trenutno pokazuju. Da Trouppe nije bezveze igrao za klubove za koje je igrao... A za taj scenario nam treba trener koji će raditi, trener golmana koji će raditi, kondicioni koji će raditi,analitičar.. sve je to jako teško bez ozbiljne love koju mi nemamo, zato treba preuzeti ogroman rizik i pustiti investitora da on upravlja i određuje sve. Koji neće dovesti za trenere tik-tokere, ublehaše i neznalice.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Evo pokušat ću ti ja objasniti.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 17:43Nikako mi u glavu ne ide,da ekipa koja je u prvoj četvrtini prvenstva pokazala neki kvalitet,dobivši Veleža u gostima i onda Zrinj,Borc,Sar kući padne na nivo da 2 mjeseca ne mozeš poslije toga nikoga pobjediti.Moje mišljenje je da je naša kriza krenula povredom Madžida protiv Posušja,a to ima i temelj jer je njemu to zadnja utakmica bila.Puno je ovdje upitnika pogotovo igrački kadar,Rakić,Pejić,Konings,Obradov,Jaganjac po mom mišljenju nisu kvalitet za ovaj klub.Također sumnjivo je svo ovo oko Holanđana,kojom linijom su došli u klub i niko od njih se nije toliko pokazao kao pojačanje,a ne igraju sigurno za male pare.Boljević i Vini sjede na klupi,a pri tome su i statistički bolji od Pejića,ali eto.Onda te suspenzije igrača i opet ih vraćaš u postavu i misliš da će ti oni vratiti 100% na terenu.Daleko si ti Adžeme od tog autoriteta što si pokušao uspostaviti i to ti se dokazalo.Ja sam stava da molim Boga da nas preuzme investitora nek se pita za sve u klubu,makar se sa njim i ugasili,nego gledati više ove patnje i razočarenja iz sezone u sezonu...
Pobjeda protiv Veleža došla je isključivo zato što su oni na poluvremenu ostali sa 8 igrača u polju te smo sat vremena imali igrača više. Unatoč toj brojčanoj prednosti mi nismo uspjeli napraviti gol ili opasnu priliku iz akcije nego je susret odlučio Erick sa 25 metara golom koji se ne zabija svake sedmice.
U finišu susreta su nas čak pritisnuli sa igračem manje ali smo se uspjeli odbraniti.
Pobjeda protiv Zrinjskog došla je isključivo jer je Zrinjski 3 dana prije tog meča igrao play off za Europa ligu te su sve svoje snage usredotočili na taj susret gdje su poraženi ali dostižnim rezultatom a revanš je bio odmah nakon meča na našem stadionu. Apsolutno ih nije zanimao meč sa nama. Uz to, kada imaš 10 hiljada bolesnika koji te guraju protiv nezainteresovanog protivnika pobjeda je sasvim realna.
Pobjeda protiv Borca došla je samim čudom. Iskreno teško da će se takav susret ponoviti u skorijoj budućnosti. Borac je 70 minuta kontrolisao igru te je djelovalo da nam mogu zabiti 5 komada da hoće a mi smo djelovali toliko bezopasno da su i naši navijači počeli zviždati. Ono što se desilo u posljednjih 20 minuta je historija i suhi kvalitet nekih igrača. Iako sam bio na sjeveru tu utakmicu imao sam osjećaj kao da sam u centru kopa, kao da će se stadion srušiti.
Pobjeda protiv Sarajeva je došla ipak našim zaslugama i bili smo bolji rival na terenu. Sarajevo koje do tada na 9 utakmica sakupilo svega 10 bodova nije uspjelo izaći iz krize baš na Grbavici. Na našem stadionu uz publiku je sve moguće te me ta pobjeda nimalo ne čudi.
Ipak, zato u gostima protiv te 3 ekipe nismo zabilježili pobjedu sa gol-razlikom 2:8. Što podsjeća na prethodnu sezonu. Mislim da smo ove 3 ekipe pobjedili na hajc tribina i na taj početak sezone gdje smo u augustu uvijek euforični na tribinama. Vjerujem da nam je žrijeb odredio da protiv te 3 ekipe u 1/4 igramo u gostima da ne bismo zabilježili više od 3 boda.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Cuj ovog smetljara pobjedili na hajc

misketov isprdak. Kakve šifre ovdje pišu, nafuro se levat da je Jusufbegovic na areni, analizira
a budaletine
Istina, sve je krenulo povredom Sosica. Jednostavno nije bilo igraca koji ga je mogao zamijeniti. S druge strane struka je kriva sto je Sosic jedini igrac u timu da je donosio prevagu. Uz to dodati Adzemovo kaznjavanje I rezultat toga je da nije vise trener.
Istina, sve je krenulo povredom Sosica. Jednostavno nije bilo igraca koji ga je mogao zamijeniti. S druge strane struka je kriva sto je Sosic jedini igrac u timu da je donosio prevagu. Uz to dodati Adzemovo kaznjavanje I rezultat toga je da nije vise trener.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Da da, Misketov isprdak jer nisam napisao ma igrali smo tiki taku pod Adžemom.Zulfo9 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 06:48Cuj ovog smetljara pobjedili na hajcmisketov isprdak. Kakve šifre ovdje pišu, nafuro se levat da je Jusufbegovic na areni, analizira
a budaletine
Bujrum javi se u privatno da uslikamo karte od ove sezone i članske, a možemo se upoznati i uživo.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ako znas od koga cure informacije i ko mahala, napisi imena da znamo i mi ko nam klubu zeli lose. Ta mahala nas unisti.