Ne znam sto vam smeta covjek ulaze i izvlaci svoje pare hahaDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:01Ja im od srca zelim i drugog brata u klubu samo da ode od nas vise.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Od onih koji sire po forumu i mahalaju javno, cisto sumnjam da su radi interesa. Dugo su tu po tekmama.
Fk Željezničar.
- relativizam
- Kontakt:
Ove pretukli poljaci pa sad mole da im niko ne dolazi nekoliko sedmica, dok se oporave
Dok ne vidim snimak i ne vjerujem, platili im Ultrasi da bi se poslije pofalili kako su ih Poljaci razbucali.relativizam je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:44Ove pretukli poljaci pa sad mole da im niko ne dolazi nekoliko sedmica, dok se oporave
Vidim i u Šb nema dinara
Nismo mi i FKS jedini
Nismo mi i FKS jedini
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jos jedan dokaz da su najveci licemjeri u drzavi. Prije samo par dana su podrzavali odluke uprave za ulaznice i cijene istih, pa onda i ismijavali sve sa onim smijesnim saopstenjima.
Pa nevjerovatno kakve ovce, bukvalno ih samo okrenes i bleje kako im se kaze bez obraza i casti
Pa nevjerovatno kakve ovce, bukvalno ih samo okrenes i bleje kako im se kaze bez obraza i casti
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
...a evo nam i dežurnog intelektualca

Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Mozes ti to bolje. Haj' ponovo...KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:49Jos jedan dokaz da su najveci licemjeri u drzavi. Prije samo par dana su podrzavali odluke uprave za ulaznice i cijene istih, pa onda i ismijavali sve sa onim smijesnim saopstenjima.
Pa nevjerovatno kakve ovce, bukvalno ih samo okrenes i bleje kako im se kaze bez obraza i casti![]()
- FKS -
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Navijači Zrinjskog, popularni Ultrasi, dobili su najveće moguće priznanje nakon herojskog čina i tuče sa navijačima Rakowa.
Tuča je dogovorena i održana u Poljskoj u formatu 30 na 30, a trajala je minutu prije nego što je i posljednji Ultras dotakao pod i tim činom omogućio pobjedu protivničkim navijačima.
Izgubiti fajt nikada nije lako, no Ultrasi su pobrali simpatije navijačkog svijeta jer su pokazali istinsko bosansko srce i dostojanstvo te favorizovanim poljskim huliganima stali na megdan u njihovom gradu i državi.
A takvi potezi nikada ne prođu bez nagrade.
Naime, Željko Komšić, član Predsjedništva BiH i legitimni predstavnik etničke skupine bosanskih katolika koji u najvećoj mjeri čine skupinu Ultrasa, posjetio je povrijeđene navijače Zrinjskog i dodijelio im 'Zlatne Ljiljane' te tako izmamio osmijehe na njihova izmučena lica.
Komšić je tom prilikom i razgovarao sa Ultrasima rekavši im kako ga je njihov čin podsjetio na zlatne dane Armije Republike Bosne i Hercegovine te časnu i dostojanstvenu borbu koja je omogućila opstanak države i ujedno platformu Ultrasima da u navijačkom svijetu ponosno predstavljaju istu.
Zastava Bosne i Hercegovine se pored imena Ultrasa zavijorila na brojnim tifo stranicama, zbog čega i redakcija KlikBajta čestita navijačima Zrinjskog na još jednoj odličnoj promociji za našu državu.
Tuča je dogovorena i održana u Poljskoj u formatu 30 na 30, a trajala je minutu prije nego što je i posljednji Ultras dotakao pod i tim činom omogućio pobjedu protivničkim navijačima.
Izgubiti fajt nikada nije lako, no Ultrasi su pobrali simpatije navijačkog svijeta jer su pokazali istinsko bosansko srce i dostojanstvo te favorizovanim poljskim huliganima stali na megdan u njihovom gradu i državi.
A takvi potezi nikada ne prođu bez nagrade.
Naime, Željko Komšić, član Predsjedništva BiH i legitimni predstavnik etničke skupine bosanskih katolika koji u najvećoj mjeri čine skupinu Ultrasa, posjetio je povrijeđene navijače Zrinjskog i dodijelio im 'Zlatne Ljiljane' te tako izmamio osmijehe na njihova izmučena lica.
Komšić je tom prilikom i razgovarao sa Ultrasima rekavši im kako ga je njihov čin podsjetio na zlatne dane Armije Republike Bosne i Hercegovine te časnu i dostojanstvenu borbu koja je omogućila opstanak države i ujedno platformu Ultrasima da u navijačkom svijetu ponosno predstavljaju istu.
Zastava Bosne i Hercegovine se pored imena Ultrasa zavijorila na brojnim tifo stranicama, zbog čega i redakcija KlikBajta čestita navijačima Zrinjskog na još jednoj odličnoj promociji za našu državu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Može li Fk Sanjinova privatna prćija 04 iznenaditi Radnik sutra?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dezurni tetrijebHajdeee je napisao/la: ↑12 dec 2025, 17:02Mozes ti to bolje. Haj' ponovo...KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:49Jos jedan dokaz da su najveci licemjeri u drzavi. Prije samo par dana su podrzavali odluke uprave za ulaznice i cijene istih, pa onda i ismijavali sve sa onim smijesnim saopstenjima.
Pa nevjerovatno kakve ovce, bukvalno ih samo okrenes i bleje kako im se kaze bez obraza i casti![]()
![]()
Inace respect za njega, rijetki postovi gdje ne izbija malogradjanstvo iz slova
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Šta se događa sa Širokim, koliko ima istine u ovome da nemaju novca? Zar je moguće da su lokalni gospodarstvenici zavrnili pipu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Sad ce uci kao Virtual pa ce se samog sebe podržatHajdeee je napisao/la: ↑12 dec 2025, 17:02Mozes ti to bolje. Haj' ponovo...KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:49Jos jedan dokaz da su najveci licemjeri u drzavi. Prije samo par dana su podrzavali odluke uprave za ulaznice i cijene istih, pa onda i ismijavali sve sa onim smijesnim saopstenjima.
![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sutra u Veleza nema pola ekipe,viroza je uradila svoje.
Mislim da nije do njih, nego do javnih institucija, grada, županije, citaj HDZ-aRobertHrkac555 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 17:27Šta se događa sa Širokim, koliko ima istine u ovome da nemaju novca? Zar je moguće da su lokalni gospodarstvenici zavrnili pipu
Nadam se da se varam,ali mislim da moj Rudar će teško završiti sezonu do kraja. Mital Prijedor koji je davao skoro 40 % budžeta je prodan zajedno sa Zenicom. Novi vlasnik je već rekao da neće marke dati Rudaru. Ove sedmice je čak i ukinuo prevoz, tj nije dao da autobus vozi igrače par kilometra do trening centra.Nije se udostojio sačekati ni 7 dana da završi polusezona.
Od grada smo dobijali ionako mrvice samo,a sad pogotovo nemamo se čemu nadati,jer gradska kasa je u dubiozi. Još na to SNSD je u Prijedoru na zadnjim izborima dobrano izgubio naklonost gradjana.
Moja prognoza je da nakon proljećna 3,4 vezana poraza ide raspad. Stranci če otići,a klub će pokušati završiti sezonu sa domaćim igračima i juniorima.
Daj Bože da griješim...
Od grada smo dobijali ionako mrvice samo,a sad pogotovo nemamo se čemu nadati,jer gradska kasa je u dubiozi. Još na to SNSD je u Prijedoru na zadnjim izborima dobrano izgubio naklonost gradjana.
Moja prognoza je da nakon proljećna 3,4 vezana poraza ide raspad. Stranci če otići,a klub će pokušati završiti sezonu sa domaćim igračima i juniorima.
Daj Bože da griješim...
Ko vam je obezbijedio ljetne pripreme?Zigazaga je napisao/la: ↑12 dec 2025, 18:43Nadam se da se varam,ali mislim da moj Rudar će teško završiti sezonu do kraja. Mital Prijedor koji je davao skoro 40 % budžeta je prodan zajedno sa Zenicom. Novi vlasnik je već rekao da neće marke dati Rudaru. Ove sedmice je čak i ukinuo prevoz, tj nije dao da autobus vozi igrače par kilometra do trening centra.Nije se udostojio sačekati ni 7 dana da završi polusezona.
Daj Bože da griješim...
Oni koji su nam doveli Pericu i Špance ,plus onaj što nas je ugurao da udjemo u liguN3R3D je napisao/la: ↑12 dec 2025, 18:46Ko vam je obezbijedio ljetne pripreme?Zigazaga je napisao/la: ↑12 dec 2025, 18:43Nadam se da se varam,ali mislim da moj Rudar će teško završiti sezonu do kraja. Mital Prijedor koji je davao skoro 40 % budžeta je prodan zajedno sa Zenicom. Novi vlasnik je već rekao da neće marke dati Rudaru. Ove sedmice je čak i ukinuo prevoz, tj nije dao da autobus vozi igrače par kilometra do trening centra.Nije se udostojio sačekati ni 7 dana da završi polusezona.
Daj Bože da griješim...
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, schalke, Zeljoo1921 i 22 gosta.

.png)