Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Inače, baš je ono epski da u trenucima kada mi konačno tjeramo tu poganu familiju ona dolazi vama
Dabogda i Ajla došla 
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako nam 10 godina niste vjerovali da je sve na prodaju i da bez investitora mozete svirati kurrcu, pa evo pojeli ste ****, mozda bi bilo dobro konacno saslusati iskusnijeg. I mi smo 2015 mislili da je hardcore brutal pa ti realnost opali samar iako su malezijci, mirvic i ekipa oko njih mnogo tezi i jaci. Niko tek tako ne ubacuje milione, a i kad ih ubaci, on gleda sebe i kako on da profitira, to su ljudi egoisti s kojima se dosta tesko prica i koji pricaju samo sa zatvorenim krugom bliskih ljudi. Sanin i da udje, 40% ljudi u i oko kluba je automatski protiv njega, milion je tu problema.Hrammm1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:51ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:44znao samHrammm1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:34Ako udje neko sa parama znaju da im je kraj tu .. prpa malo jufkice?![]()
Ako se uspije sta potpisati, naredna decenija vam je brazzers na gradskom , na Grbavici brutal hardcore ce biti![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo samo moze pisati maksimalno usikan tinejdzer petkom poslije podne![]()
Normalno, zadnji cas priroda i drustvo zavrsi upravo
Ja znam samo ako neko fakat uleti sa parama da vam je decenija hardcore brutal![]()
Al posto smo sami sebi najveci dusmani.. daBogda ista
Ovi nasi pumpaju 11 godina milione pa se opet boris za evropu, a i dan danas tana zovu kerojedom, a mirvica shrek. Godinama dovodis najbolje igrace iz lige, pa kupujes omladince koji su najbolji u BIH i dovedes u Sa, placas im skolovanje i sve ostalo, pa opet jedva da ima nekog pomaka. Vama taj ako udje, trebat ce mu 6-7 godina da se upozna sa sistemom u BiH, ligom, kriminalom, korupcijom, da sagradi neke temelje za zdrav klub poslije njega, pa tek onda poslije 2030 da se razmislja o top 3 u ligi, trofeju kupa i par pretkola u evropi. I to sve pod uslovom da ne odustane niti jednog trenutka nakon sto ga izlevate svako drugo kolo narednih 5 godina. A vec sada imas 2 kluba koja su vec igrala grupne faze evropskih takmicenja, pa i nokaut faze. Do 2030 ce biti jos jaci, a tu smo i mi. Ono sto je tan ulagano od 2015, sanin mora sad 4x vise da bi bio konkurent za evropu, plata od 10k je postala prosjek ako zelis u evropu, niko ozbiljan ne dolazi ispod 10k. Pa sretno u dovodjenu 20 igraca
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 12 dec 2025, 16:10, ukupno mijenjano 2 puta.
ako vam mirvic ne pristane na kupovinu poslat cu vam ja zvanicnu ponudu da otkupim klub, 300 maraka od mene halal biloHrammm1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:51ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:44znao samHrammm1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:34Ako udje neko sa parama znaju da im je kraj tu .. prpa malo jufkice?![]()
Ako se uspije sta potpisati, naredna decenija vam je brazzers na gradskom , na Grbavici brutal hardcore ce biti![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo samo moze pisati maksimalno usikan tinejdzer petkom poslije podne![]()
Normalno, zadnji cas priroda i drustvo zavrsi upravo
Ja znam samo ako neko fakat uleti sa parama da vam je decenija hardcore brutal![]()
Al posto smo sami sebi najveci dusmani.. daBogda ista
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Ne znam sto vam smeta covjek ulaze i izvlaci svoje pare hahaDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:01Ja im od srca zelim i drugog brata u klubu samo da ode od nas vise.![]()
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Od onih koji sire po forumu i mahalaju javno, cisto sumnjam da su radi interesa. Dugo su tu po tekmama.
Fk Željezničar.
- relativizam
- Kontakt:
Ove pretukli poljaci pa sad mole da im niko ne dolazi nekoliko sedmica, dok se oporave
Dok ne vidim snimak i ne vjerujem, platili im Ultrasi da bi se poslije pofalili kako su ih Poljaci razbucali.relativizam je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:44Ove pretukli poljaci pa sad mole da im niko ne dolazi nekoliko sedmica, dok se oporave
Vidim i u Šb nema dinara
Nismo mi i FKS jedini
Nismo mi i FKS jedini
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jos jedan dokaz da su najveci licemjeri u drzavi. Prije samo par dana su podrzavali odluke uprave za ulaznice i cijene istih, pa onda i ismijavali sve sa onim smijesnim saopstenjima.
Pa nevjerovatno kakve ovce, bukvalno ih samo okrenes i bleje kako im se kaze bez obraza i casti
Pa nevjerovatno kakve ovce, bukvalno ih samo okrenes i bleje kako im se kaze bez obraza i casti
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
...a evo nam i dežurnog intelektualca

Mozes ti to bolje. Haj' ponovo...KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:49Jos jedan dokaz da su najveci licemjeri u drzavi. Prije samo par dana su podrzavali odluke uprave za ulaznice i cijene istih, pa onda i ismijavali sve sa onim smijesnim saopstenjima.
Pa nevjerovatno kakve ovce, bukvalno ih samo okrenes i bleje kako im se kaze bez obraza i casti![]()
- FKS -
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Navijači Zrinjskog, popularni Ultrasi, dobili su najveće moguće priznanje nakon herojskog čina i tuče sa navijačima Rakowa.
Tuča je dogovorena i održana u Poljskoj u formatu 30 na 30, a trajala je minutu prije nego što je i posljednji Ultras dotakao pod i tim činom omogućio pobjedu protivničkim navijačima.
Izgubiti fajt nikada nije lako, no Ultrasi su pobrali simpatije navijačkog svijeta jer su pokazali istinsko bosansko srce i dostojanstvo te favorizovanim poljskim huliganima stali na megdan u njihovom gradu i državi.
A takvi potezi nikada ne prođu bez nagrade.
Naime, Željko Komšić, član Predsjedništva BiH i legitimni predstavnik etničke skupine bosanskih katolika koji u najvećoj mjeri čine skupinu Ultrasa, posjetio je povrijeđene navijače Zrinjskog i dodijelio im 'Zlatne Ljiljane' te tako izmamio osmijehe na njihova izmučena lica.
Komšić je tom prilikom i razgovarao sa Ultrasima rekavši im kako ga je njihov čin podsjetio na zlatne dane Armije Republike Bosne i Hercegovine te časnu i dostojanstvenu borbu koja je omogućila opstanak države i ujedno platformu Ultrasima da u navijačkom svijetu ponosno predstavljaju istu.
Zastava Bosne i Hercegovine se pored imena Ultrasa zavijorila na brojnim tifo stranicama, zbog čega i redakcija KlikBajta čestita navijačima Zrinjskog na još jednoj odličnoj promociji za našu državu.
Tuča je dogovorena i održana u Poljskoj u formatu 30 na 30, a trajala je minutu prije nego što je i posljednji Ultras dotakao pod i tim činom omogućio pobjedu protivničkim navijačima.
Izgubiti fajt nikada nije lako, no Ultrasi su pobrali simpatije navijačkog svijeta jer su pokazali istinsko bosansko srce i dostojanstvo te favorizovanim poljskim huliganima stali na megdan u njihovom gradu i državi.
A takvi potezi nikada ne prođu bez nagrade.
Naime, Željko Komšić, član Predsjedništva BiH i legitimni predstavnik etničke skupine bosanskih katolika koji u najvećoj mjeri čine skupinu Ultrasa, posjetio je povrijeđene navijače Zrinjskog i dodijelio im 'Zlatne Ljiljane' te tako izmamio osmijehe na njihova izmučena lica.
Komšić je tom prilikom i razgovarao sa Ultrasima rekavši im kako ga je njihov čin podsjetio na zlatne dane Armije Republike Bosne i Hercegovine te časnu i dostojanstvenu borbu koja je omogućila opstanak države i ujedno platformu Ultrasima da u navijačkom svijetu ponosno predstavljaju istu.
Zastava Bosne i Hercegovine se pored imena Ultrasa zavijorila na brojnim tifo stranicama, zbog čega i redakcija KlikBajta čestita navijačima Zrinjskog na još jednoj odličnoj promociji za našu državu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Može li Fk Sanjinova privatna prćija 04 iznenaditi Radnik sutra?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dezurni tetrijebHajdeee je napisao/la: ↑12 dec 2025, 17:02Mozes ti to bolje. Haj' ponovo...KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:49Jos jedan dokaz da su najveci licemjeri u drzavi. Prije samo par dana su podrzavali odluke uprave za ulaznice i cijene istih, pa onda i ismijavali sve sa onim smijesnim saopstenjima.
Pa nevjerovatno kakve ovce, bukvalno ih samo okrenes i bleje kako im se kaze bez obraza i casti![]()
![]()
Inace respect za njega, rijetki postovi gdje ne izbija malogradjanstvo iz slova
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Šta se događa sa Širokim, koliko ima istine u ovome da nemaju novca? Zar je moguće da su lokalni gospodarstvenici zavrnili pipu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Sad ce uci kao Virtual pa ce se samog sebe podržatHajdeee je napisao/la: ↑12 dec 2025, 17:02Mozes ti to bolje. Haj' ponovo...KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:49Jos jedan dokaz da su najveci licemjeri u drzavi. Prije samo par dana su podrzavali odluke uprave za ulaznice i cijene istih, pa onda i ismijavali sve sa onim smijesnim saopstenjima.
![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sutra u Veleza nema pola ekipe,viroza je uradila svoje.
Mislim da nije do njih, nego do javnih institucija, grada, županije, citaj HDZ-aRobertHrkac555 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 17:27Šta se događa sa Širokim, koliko ima istine u ovome da nemaju novca? Zar je moguće da su lokalni gospodarstvenici zavrnili pipu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

.png)