FKSzuti je napisao/la: ↑07 nov 2025, 14:39Čekamo da se oglasi licemjer Viško![]()
https://www.tvarenasport.com/kosarka/ve ... umne/news/

FKSzuti je napisao/la: ↑07 nov 2025, 14:39Čekamo da se oglasi licemjer Viško![]()
https://www.tvarenasport.com/kosarka/ve ... umne/news/

npr. kad je radio Eurobasket na FTV-u tek usao u tridesete, sad se vec blizi pedesetoj, a i nabacio je fin broj kilograma, sve to ima svoju cijenu uz to sto ima 5x vise posla nego prije desetak godina
budalastinaakisarajevo92 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 22:07npr. kad je radio Eurobasket na FTV-u tek usao u tridesete, sad se vec blizi pedesetoj, a i nabacio je fin broj kilograma, sve to ima svoju cijenu uz to sto ima 5x vise posla nego prije desetak godina
i ne slazem se to za lazni entuzijazam na ovom EB, sta god to znacilo
Teško jer čak i Milan i Dejan sad odvojeno rade. Srđan smara u nekim prosječnim tekmama, stručan je ali redovno pere. Darko je spavao i na BiH-Srb i Bosna-Czvakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 22:29ne bi bilo lose da njima daju jedno finale konferencija, a da Edin i Kole rade drugu konferenciju
Darko je dobar kad se posveti nekoj utakmici ali to nije cest slucaj, nekad je briljirao i na fudbalskim derbijima PL i La LigeFKSzuti je napisao/la: ↑12 dec 2025, 22:36Teško jer čak i Milan i Dejan sad odvojeno rade. Srđan smara u nekim prosječnim tekmama, stručan je ali redovno pere. Darko je spavao i na BiH-Srb i Bosna-Czvakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 22:29ne bi bilo lose da njima daju jedno finale konferencija, a da Edin i Kole rade drugu konferenciju![]()
Obojica davno propali komentatori. Dovedeni na Arenu samo zbog toga jer ih gotive navijači oba tima pa da rade te ekipe.FKSzuti je napisao/la: ↑12 dec 2025, 22:36Teško jer čak i Milan i Dejan sad odvojeno rade. Srđan smara u nekim prosječnim tekmama, stručan je ali redovno pere. Darko je spavao i na BiH-Srb i Bosna-Czvakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 22:29ne bi bilo lose da njima daju jedno finale konferencija, a da Edin i Kole rade drugu konferenciju![]()
Pisao sam na temi Bosne, a i ti si preuveličao. Planirani su da rade zajedno kao i uvijek ali Edin zbog bolesti ili privatnih razloga nije mogao. Kole sam radio po jednu tekmu EL i NBA. I sve da je tu, ne bi sinoć komentirao Bosnu.
Kažeš "bolesti ili privatnih razloga" dakle ne znas. Ne znam koja je poenta takvog odgovora? Ono što znam je da Edin zadnje dvije tri godine radi sve manje prenosa pogotovo NBA lige. Tu i tamo vidim da radi neku utakmicu Turske lige u ranom terminu Nedjeljom i jednu utakmicu dvije Eurolige. Daleko je to od onog Edina od prije 10tak godina kada je znao raditi i 3 utakmice dnevno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.