Sportski komentatori

DRHAUSE
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la DRHAUSE » 30 jan 2026, 10:12

Ja neznam šta Edin Avdic više i prenosi nema ga nigdje, sinoć ni Bosnu nije radio. Kole sve češće NBA radi sam.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 30 jan 2026, 10:19

DRHAUSE je napisao/la:
30 jan 2026, 10:12
Ja neznam šta Edin Avdic više i prenosi nema ga nigdje, sinoć ni Bosnu nije radio. Kole sve češće NBA radi sam.
Pisao sam na temi Bosne, a i ti si preuveličao. Planirani su da rade zajedno kao i uvijek ali Edin zbog bolesti ili privatnih razloga nije mogao. Kole sam radio po jednu tekmu EL i NBA. I sve da je tu, ne bi sinoć komentirao Bosnu.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 30 jan 2026, 11:02

FKSzuti je napisao/la:
30 jan 2026, 10:19
DRHAUSE je napisao/la:
30 jan 2026, 10:12
Pisao sam na temi Bosne, a i ti si preuveličao. Planirani su da rade zajedno kao i uvijek ali Edin zbog bolesti ili privatnih razloga nije mogao. Kole sam radio po jednu tekmu EL i NBA. I sve da je tu, ne bi sinoć komentirao Bosnu.
Kažeš "bolesti ili privatnih razloga" dakle ne znas. Ne znam koja je poenta takvog odgovora? Ono što znam je da Edin zadnje dvije tri godine radi sve manje prenosa pogotovo NBA lige. Tu i tamo vidim da radi neku utakmicu Turske lige u ranom terminu Nedjeljom i jednu utakmicu dvije Eurolige. Daleko je to od onog Edina od prije 10tak godina kada je znao raditi i 3 utakmice dnevno.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 30 jan 2026, 11:09

Pa ne znam, ne živim ja s njim lol. Danas nijedan (iole iskusniji) komentator na Areni ne radi više od jednog prijenosa dnevno a imaju i masu drugih i odličnih komentatora za košarku. Ne znam ni poentu tvog posta.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 jan 2026, 11:51

FKSzuti je napisao/la:
30 jan 2026, 11:09
Pa ne znam, ne živim ja s njim lol. Danas nijedan (iole iskusniji) komentator na Areni ne radi više od jednog prijenosa dnevno a imaju i masu drugih i odličnih komentatora za košarku. Ne znam ni poentu tvog posta.
Ovi naši su odron. Ne znam ko je gori: Gabela, Lagumdžija ili onaj treći, ne znam ime.

Lažem, Gabela je najgori :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.