1500-2000 bolesnika i to je to.
Danas ce se ublehasi iz uprave suociti sa ozbiljnim bojkotom
Jednostavno mnogima je prekipilo i nece vise da idu na utakmice dok je one nesposobne uprave.
1500-2000 bolesnika i to je to.
Boli guza jos aaaSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 10:17Bandic aBd zgazite pitarciceLondonBlues je napisao/la: ↑13 dec 2025, 09:59Znas li se ista za Bandica jel sudi on ili ga Jelic mijenja?![]()
Sarajevo snosi troškove organizacije utakmica. U sta spada paljenje reflektora. Pričalo se o tom, da sa ovom posjetom se ne može pokriti ni trošak organizacije ako će ti bit draže da se i to kaže.Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2025, 09:25Ajde ti dobro provjeri za koliko Sarajevo igra na Kosevu?jurisicduska je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:01Struju za reflektore plaća Fk Sarajevo.
Ma dobro, hajd nego fkt raja vas zeza zbog vaše price. Pričali ste sve suprotno od ovog sto sad pričate. A mi vam govorili da bi vi guzice dali da i vi imate investitora. I na kraju se i ispostavilo tako. I bi dali guzice. Možda 2% navijača ne bi.
Pusti trosak i organizaciju, svako placa organizagiju.jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2025, 12:55Sarajevo snosi troškove organizacije utakmica. U sta spada paljenje reflektora. Pričalo se o tom, da sa ovom posjetom se ne može pokriti ni trošak organizacije ako će ti bit draže da se i to kaže.Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2025, 09:25Ajde ti dobro provjeri za koliko Sarajevo igra na Kosevu?jurisicduska je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:01
Struju za reflektore plaća Fk Sarajevo.
Ma dobro, hajd nego fkt raja vas zeza zbog vaše price. Pričali ste sve suprotno od ovog sto sad pričate. A mi vam govorili da bi vi guzice dali da i vi imate investitora. I na kraju se i ispostavilo tako. I bi dali guzice. Možda 2% navijača ne bi.
Na to pitanje sam ti već odgovorio. Renta je 0. Troškove odigravanja utakmica plaća Sarajevo.Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2025, 12:58Pusti trosak i organizaciju, svako placa organizagiju.jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2025, 12:55Sarajevo snosi troškove organizacije utakmica. U sta spada paljenje reflektora. Pričalo se o tom, da sa ovom posjetom se ne može pokriti ni trošak organizacije ako će ti bit draže da se i to kaže.
Kolika je renta stadiona Koseva prema FK Sarajevu? Znas ti dobro sta te pitam, nego cemo doci na odgovor da ga ti i ja mozemo platiti kovanicama za godinu dana![]()
Kad sve znas o Zelji, valjda znas i ovo za svoj klub, na kraju krajeva transparentna je informacija.
Nebitno koliko vrijedi, bitno je da ga imate GRATIS. Drzava FK Sarajevu daje koristenje stadiona GRATIS. Kad god navijac Sarajeva napise da je neato Zelji poklonjeno, neka se sjeti da DRZAVA daje koristenje stadiona FK Sarajevu GRATIS.jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2025, 12:59Na to pitanje sam ti već odgovorio. Renta je 0. Troškove odigravanja utakmica plaća Sarajevo.Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2025, 12:58Pusti trosak i organizaciju, svako placa organizagiju.jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2025, 12:55
Sarajevo snosi troškove organizacije utakmica. U sta spada paljenje reflektora. Pričalo se o tom, da sa ovom posjetom se ne može pokriti ni trošak organizacije ako će ti bit draže da se i to kaže.
Kolika je renta stadiona Koseva prema FK Sarajevu? Znas ti dobro sta te pitam, nego cemo doci na odgovor da ga ti i ja mozemo platiti kovanicama za godinu dana![]()
Kad sve znas o Zelji, valjda znas i ovo za svoj klub, na kraju krajeva transparentna je informacija.
Bez terena koje je finansirala Uefa Kosevo vrijedi 0. Za koncerte oni uzimaju prihod. Vi kad bi htjeli igrati tu isto bi bilo 0.
Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2025, 13:05Nebitno koliko vrijedi, bitno je da ga imate GRATIS. Drzava FK Sarajevu daje koristenje stadiona GRATIS. Kad god navijac Sarajeva napise da je neato Zelji poklonjeno, neka se sjeti da DRZAVA daje koristenje stadiona FK Sarajevu GRATIS.jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2025, 12:59Na to pitanje sam ti već odgovorio. Renta je 0. Troškove odigravanja utakmica plaća Sarajevo.Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2025, 12:58
Pusti trosak i organizaciju, svako placa organizagiju.
Bez terena koje je finansirala Uefa Kosevo vrijedi 0. Za koncerte oni uzimaju prihod. Vi kad bi htjeli igrati tu isto bi bilo 0.
I ako mene pitas, treba da bude gratis. I treba da napravi stadion Sarajevu. Ali nemoj da mijesamo jabuke i kruske, nemoj da **** glumi postenje, zasto? Kosevo drzava daje GRATIS na koristenje Sarajevu!!!

Ode klub u ruke nekog sumnjivog lika, zašto niste održali obećanje, rekli ste da ga ne date
Bitno je koliko vrijedi. Stadion bez Sarajeva bi bio neupotrebljiv. Ili ces reci da je isto da ti neko da neispravnog jugu da ga ti dotjeras u vozno stanje a i dalje je ruina ili da ti neko da ferarija. Nije isto.Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2025, 13:05Nebitno koliko vrijedi, bitno je da ga imate GRATIS. Drzava FK Sarajevu daje koristenje stadiona GRATIS. Kad god navijac Sarajeva napise da je neato Zelji poklonjeno, neka se sjeti da DRZAVA daje koristenje stadiona FK Sarajevu GRATIS.jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2025, 12:59Na to pitanje sam ti već odgovorio. Renta je 0. Troškove odigravanja utakmica plaća Sarajevo.Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2025, 12:58
Pusti trosak i organizaciju, svako placa organizagiju.
I ako mene pitas, treba da bude gratis. I treba da napravi stadion Sarajevu. Ali nemoj da mijesamo jabuke i kruske, nemoj da **** glumi postenje, zasto? Kosevo drzava daje GRATIS na koristenje Sarajevu!!!
Cuj ima li Gruzijaca da primaju plate preko sarajevskih ugostitelja ?Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2025, 11:46Ti vidim znas sve o Zelji.Vanja8 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 09:42Ma Zeljo je uvijek bio transparentan klub...Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2025, 09:27
Ti i slicni tebi znaju vise nego iko u klubu. Mislim da se tebi dala ponuda na lektorisanje i ispravku, pa onda poslala![]()
Ne provaljuj se s kompleksima, bavi se svojim klubom, cuj ONO zna sta je u ponudi i da li ce se neko razocarati. Podsjecaj me ova ovog Ajlah pudlicu, a to je bas bas bas tesko postici.![]()
Ima nekih igraca Gruzijaca, primaju platu preko sarajevskih ugostitelja, kad smo vec kod transparentnosti
A posto ti znas sveno Zelji, reci nam sta je u pismu kad si napisao da ce biti razocarenje.
Bukvalno isto ovo su pisali za Cerića i Diglišića. Pojedini nikad neće naučiti.
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, samirr, schalke i 34 gosta.