Ma nema veze. Sad dobijete ovu zaostalu i 3. ste.
I onda vam uđe investitor i titula
Ma nema veze. Sad dobijete ovu zaostalu i 3. ste.
Sto volim ovako kad se od muke grizete iznutra
pa realno jest skupo, 20km za gledati utakmicu na vasem groblju je previse, jesi li ti nekada pogledao kako vama stadion izgleda, oronuo se, kada sjedis samo cekas kada ce sve popucat i tribine se porusiti...Herson je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:45Nemoj da sam čuo više da ti je skupo 20KM za Koševo.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:44Ja kontam sta je sad uradio, kazu najbolju potez lige ikad hahahahahahahah
Tri put bolji potez gol u derbiju
ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:42I ono bi za cenera da gleda Ljajica. Evo ti desno mudo.
Lakše je Štimcu pao poraz nego Ordenu.
Orden43 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:48pa realno jest skupo, 20km za gledati utakmicu na vasem groblju je previse, jesi li ti nekada pogledao kako vama stadion izgleda, oronuo se, kada sjedis samo cekas kada ce sve popucat i tribine se porusiti...Herson je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:45Nemoj da sam čuo više da ti je skupo 20KM za Koševo.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:44Ja kontam sta je sad uradio, kazu najbolju potez lige ikad hahahahahahahah
Pa nemoj sjediti, ti stoj...Orden43 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:48pa realno jest skupo, 20km za gledati utakmicu na vasem groblju je previse, jesi li ti nekada pogledao kako vama stadion izgleda, oronuo se, kada sjedis samo cekas kada ce sve popucat i tribine se porusiti...Herson je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:45Nemoj da sam čuo više da ti je skupo 20KM za Koševo.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:44Ja kontam sta je sad uradio, kazu najbolju potez lige ikad hahahahahahahah
ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:42I ono bi za cenera da gleda Ljajica. Evo ti desno mudo.
Neka ostane trener njihov zauvijek!Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:48Sada će Štimac baciti jedan domoljubni status na facebooku da smiri ovce Nemanju i ostale![]()
Ne dotice me uopste rezultat, da ste 5-0 pobjedili svejedno mi je, mene dotice to sto ste vi svjesni situacije u nasem fudbalu i savezu a zaboravite je nakon samo jedne pobjede...
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, rishovski i 10 gostiju.