Koju utakmicu je ovaj slijepac gledao?
Ne dotice me uopste rezultat, da ste 5-0 pobjedili svejedno mi je, mene dotice to sto ste vi svjesni situacije u nasem fudbalu i savezu a zaboravite je nakon samo jedne pobjede...
Jesi li živ bolan?
Popij šta za smirenje ma pocrkajteeeeeee ....Orden43 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:57Ne dotice me uopste rezultat, da ste 5-0 pobjedili svejedno mi je, mene dotice to sto ste vi svjesni situacije u nasem fudbalu i savezu a zaboravite je nakon samo jedne pobjede...
Ma ne javlja se normalan komšiluk, već ovaj što su mu favele u ŠpanijiKosevoZove je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:51Jel se ovo kone bgt javljaju?![]()
![]()
Koliko ste juce igrali?
Drzite se bolan svog kluba i da pobjedite sad slogu, oni se fks dotakli i skutora **** vas oni u pakas!![]()
Hajde ba i vi ste šutili dok ste bili kao u borbi za neku zamisljenu titulu...ismijavali ste i Velez i Sarajevo zajedno s ovim pristašama Kabirija i međugorske prcije...Sad ste vi kao svjesni situacije a niko drugi nije..Orden43 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:57Ne dotice me uopste rezultat, da ste 5-0 pobjedili svejedno mi je, mene dotice to sto ste vi svjesni situacije u nasem fudbalu i savezu a zaboravite je nakon samo jedne pobjede...
Pa sta trebamo? Pobjede u ovoj ligi, pogotovo protiv "zna se kojih klubova" u zadnjih par godine imaju ogromnu tezinu, upravo jer znamo kakva je situacija u savezu.Orden43 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:57Ne dotice me uopste rezultat, da ste 5-0 pobjedili svejedno mi je, mene dotice to sto ste vi svjesni situacije u nasem fudbalu i savezu a zaboravite je nakon samo jedne pobjede...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.