Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Dedić odličan koliko vidim periferno, level sa početka sezone. Čini se da mu ovaj ćelo Aursens odgovara maksimalno za razliku od Lukebakija.
Lukebakio ne da loptu ocu svome, a kamoli Amaru.
Dobri Aursnes nas
Edit: zasluženo žuti karton zbog odugovlačenja prilikom izvođenja auta. Ne znam zašto igračima trebaju te gluposti.
Dobri Aursnes nas
Edit: zasluženo žuti karton zbog odugovlačenja prilikom izvođenja auta. Ne znam zašto igračima trebaju te gluposti.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Koliko me nervira kod njega što kad uzme loptu i osvoji dobar dio prostora s njom, dođe do protivničkog gola i trebao bi pogledati gdje se nalaze saigrači pa poslati neki smisleni pas ili rezonski šutati prema golu, on usere uvijek driblingom viška, zabijenjem u dvojicu ili ubacivanjem/slanjem lopte pa gdje ode. 
To mu je zaštitnički znak u karijeri.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:16Koliko me nervira kod njega što kad uzme loptu i osvoji dobar dio prostora s njom, dođe do protivničkog gola i trebao bi pogledati gdje se nalaze saigrači pa poslati neki smisleni pas ili rezonski šutati prema golu, on usere uvijek driblingom viška, zabijenjem u dvojicu ili ubacivanjem/slanjem lopte pa gdje ode.![]()
Nije valjda povreda, nema ga veceras u rosteru uopšte??
Ma to sam i ja pomislio,al vidim da nikog ostalog nije postedio, ako nista bar su na klupi,pa mi cudno da njega nema nikako. Nadam se da je u pitanju odmor.
Mozda je zamolio upravu da dodje malo kuci, cini mi se da nije dolazio ono kad mi je skoro nena preselila.
Skoknula mu cijena na samo 15m
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma neće Dedić vjerovatno kroz karijeru prelaziti 25 miliona eura. Fin je on igrač, ali ne baš toliki potencijal koliki mi mislimo da jeste. Ima fin prvi korak i finu brzinu, ali često se zbuni na 25 metara od gola i teško da će on to popraviti kroz naredni period. Daj Bože da griješim.
Druze on je desni bek i nije mu bas primarni posao da naprijed nesto uradi nego da u odbrani bude dobar prvenstveno.aezakmi je napisao/la: ↑19 dec 2025, 12:32Ma neće Dedić vjerovatno kroz karijeru prelaziti 25 miliona eura. Fin je on igrač, ali ne baš toliki potencijal koliki mi mislimo da jeste. Ima fin prvi korak i finu brzinu, ali često se zbuni na 25 metara od gola i teško da će on to popraviti kroz naredni period. Daj Bože da griješim.
Drugo i kao igrac od 25m ce nam valjat, jer zna se da se preziva Johnson,Gavi vrijedio bi duplo vise sa istom kvalitetom.
Ma naravno. Meni se čini u odbrani da se dosta popravio, gledao sam par zadnjih utakmica gdje je igrao, ozbiljniji postaje u odbrani.s4mke je napisao/la: ↑19 dec 2025, 13:29Druze on je desni bek i nije mu bas primarni posao da naprijed nesto uradi nego da u odbrani bude dobar prvenstveno.aezakmi je napisao/la: ↑19 dec 2025, 12:32Ma neće Dedić vjerovatno kroz karijeru prelaziti 25 miliona eura. Fin je on igrač, ali ne baš toliki potencijal koliki mi mislimo da jeste. Ima fin prvi korak i finu brzinu, ali često se zbuni na 25 metara od gola i teško da će on to popraviti kroz naredni period. Daj Bože da griješim.
Drugo i kao igrac od 25m ce nam valjat, jer zna se da se preziva Johnson,Gavi vrijedio bi duplo vise sa istom kvalitetom.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Primarni zadatak Dedića jeste ofanziva, on nije ovaj izmišljeni stoper/bek tipa onoga što radi Calafiori u Arsenalu ili Gvardiol u Cityju.
Od takvih igrača defanzivno ne može biti bolji, on je profil ofanzivnog beka. Prije će se Dediću u velikim klubovima oprostiti defanzivni, nego ofanzivni nedostaci.
Od takvih igrača defanzivno ne može biti bolji, on je profil ofanzivnog beka. Prije će se Dediću u velikim klubovima oprostiti defanzivni, nego ofanzivni nedostaci.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 36 gostiju.