Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Dedić odličan koliko vidim periferno, level sa početka sezone. Čini se da mu ovaj ćelo Aursens odgovara maksimalno za razliku od Lukebakija.
Lukebakio ne da loptu ocu svome, a kamoli Amaru.
Dobri Aursnes nas
Edit: zasluženo žuti karton zbog odugovlačenja prilikom izvođenja auta. Ne znam zašto igračima trebaju te gluposti.
Dobri Aursnes nas
Edit: zasluženo žuti karton zbog odugovlačenja prilikom izvođenja auta. Ne znam zašto igračima trebaju te gluposti.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Koliko me nervira kod njega što kad uzme loptu i osvoji dobar dio prostora s njom, dođe do protivničkog gola i trebao bi pogledati gdje se nalaze saigrači pa poslati neki smisleni pas ili rezonski šutati prema golu, on usere uvijek driblingom viška, zabijenjem u dvojicu ili ubacivanjem/slanjem lopte pa gdje ode. 
To mu je zaštitnički znak u karijeri.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:16Koliko me nervira kod njega što kad uzme loptu i osvoji dobar dio prostora s njom, dođe do protivničkog gola i trebao bi pogledati gdje se nalaze saigrači pa poslati neki smisleni pas ili rezonski šutati prema golu, on usere uvijek driblingom viška, zabijenjem u dvojicu ili ubacivanjem/slanjem lopte pa gdje ode.![]()
Nije valjda povreda, nema ga veceras u rosteru uopšte??
Ma to sam i ja pomislio,al vidim da nikog ostalog nije postedio, ako nista bar su na klupi,pa mi cudno da njega nema nikako. Nadam se da je u pitanju odmor.
Mozda je zamolio upravu da dodje malo kuci, cini mi se da nije dolazio ono kad mi je skoro nena preselila.
Skoknula mu cijena na samo 15m
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma neće Dedić vjerovatno kroz karijeru prelaziti 25 miliona eura. Fin je on igrač, ali ne baš toliki potencijal koliki mi mislimo da jeste. Ima fin prvi korak i finu brzinu, ali često se zbuni na 25 metara od gola i teško da će on to popraviti kroz naredni period. Daj Bože da griješim.
Druze on je desni bek i nije mu bas primarni posao da naprijed nesto uradi nego da u odbrani bude dobar prvenstveno.aezakmi je napisao/la: ↑19 dec 2025, 12:32Ma neće Dedić vjerovatno kroz karijeru prelaziti 25 miliona eura. Fin je on igrač, ali ne baš toliki potencijal koliki mi mislimo da jeste. Ima fin prvi korak i finu brzinu, ali često se zbuni na 25 metara od gola i teško da će on to popraviti kroz naredni period. Daj Bože da griješim.
Drugo i kao igrac od 25m ce nam valjat, jer zna se da se preziva Johnson,Gavi vrijedio bi duplo vise sa istom kvalitetom.
Ma naravno. Meni se čini u odbrani da se dosta popravio, gledao sam par zadnjih utakmica gdje je igrao, ozbiljniji postaje u odbrani.s4mke je napisao/la: ↑19 dec 2025, 13:29Druze on je desni bek i nije mu bas primarni posao da naprijed nesto uradi nego da u odbrani bude dobar prvenstveno.aezakmi je napisao/la: ↑19 dec 2025, 12:32Ma neće Dedić vjerovatno kroz karijeru prelaziti 25 miliona eura. Fin je on igrač, ali ne baš toliki potencijal koliki mi mislimo da jeste. Ima fin prvi korak i finu brzinu, ali često se zbuni na 25 metara od gola i teško da će on to popraviti kroz naredni period. Daj Bože da griješim.
Drugo i kao igrac od 25m ce nam valjat, jer zna se da se preziva Johnson,Gavi vrijedio bi duplo vise sa istom kvalitetom.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Primarni zadatak Dedića jeste ofanziva, on nije ovaj izmišljeni stoper/bek tipa onoga što radi Calafiori u Arsenalu ili Gvardiol u Cityju.
Od takvih igrača defanzivno ne može biti bolji, on je profil ofanzivnog beka. Prije će se Dediću u velikim klubovima oprostiti defanzivni, nego ofanzivni nedostaci.
Od takvih igrača defanzivno ne može biti bolji, on je profil ofanzivnog beka. Prije će se Dediću u velikim klubovima oprostiti defanzivni, nego ofanzivni nedostaci.
upravo, on ako se profilise kao ofanzivni bek, a profilise i sam to potencira uvijek,onda neke stvari u ofanzivi moraju biti na nivou,prije svega ubacaji lopte i centarsutevi,sto on radi jako traljavo i napamet,bez da pogleda raspored saigraca kad salje loptu. Sad da li to moze popraviti,vjerovatno moze..za nase uslove odlican bek,vjerujem da ce nakon Benfice svakako otici korak dalje sto se nivoa kluba tice,imace on dobru karijeru,samo da te povrede svede na minimum,nadam se da radi na svom tijeluizdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 dec 2025, 14:15Primarni zadatak Dedića jeste ofanziva, on nije ovaj izmišljeni stoper/bek tipa onoga što radi Calafiori u Arsenalu ili Gvardiol u Cityju.
Zavisi mnogo do trenera.
Recimo kod prethodnika je uživao veću slobodu u igri prema naprijed. Kod Mourinha je defanziva bitnija, jednostavno je takav trener. A gore šta se uradi.
Recimo kod prethodnika je uživao veću slobodu u igri prema naprijed. Kod Mourinha je defanziva bitnija, jednostavno je takav trener. A gore šta se uradi.