On skoro pa ne igra u ruskoj ligi, mislim da bismo ga mogli zaganjati za neku posudbu drugi dio sezone, to bi po meni bio pametan potez.bvsic je napisao/la: ↑16 dec 2025, 22:03Ne pamtim da je neko dominirao veznim redom u nasoj ligi kao Bubanja prosle sezone.
Covjek je odigrao bez povrede, sa slomljenim rukama, zabijao, odbrana zavisila od njeg
I to sam pisao, da je najvazniji nas igrac. Od kad ga nema rupa je milion. Zamisli sad njeg sa ovom utegnutom odbranom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Zanimljiv podcast, spominje Vidakovic na kraju i svoj klub Kuala Lumpur, onda i klub od ovog naseg princa,kako sve dovodi najbolje, iz evrope super igrave i kako su ubili fudbal, 14 godina haraju tamo fudbalom itd itd
- napoleon72
- Kontakt:
Ima sanse al nije nista konacno, previse klubova je u igri tu.Maroon1946 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 21:59Ima li istine u ovome da ce FKS biti sljedece godine u FIFI (EAFC) ?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Za bordobijele boje
Strateski prijedlog za klub
Lezbejki objasnit da u roku 9od 45 dana posle nive godine da legalizuje dokument u kojem ce FK SARAJEVO imat najveci utjecaj (najvise ulazemo od svih drugi klubova i imamo najvise sportski uspjeha u zadnjih 15 godina u nasem kantonu)
Drugo upotrebit mamice da polahko beusu i vici zeljkovicu jedan brat **** matere a jedan sestre, u prevodu da ugasi utjecaj po potrebi da oboica podnesu neopozive ostavke.
Moja licna zelje (nemoraju) da 3-4 sudija koji su nas pokrali isto polome vilice i ruke i da im pistaljku nabiju u guzno crijevo
Otjerat sto manji broj igraca a jos manji broj dovest, pokusat pobjedit sve utakmice do kraja prvenstva, i doljeta prosijat sto ostane kukolja/ ojebina otjerat dovest jos par igraca ako budemo prvaci prosirit roster za 7 jos top igraca ako bude konferencija svesti to na 3 al bas da budu top top igraci u vidu Bruna Petkovica livaje itd itd. Probat kroz konferenciju uc u grupu ako uspijemo dobro ijes ako ne onda sirotinju u WWE LIGI izjebat i osvoit ligu nakon 19 kola. Pripremit igrace kroz jske prijateljske sa dinamom totenhemon a drugi dio nek igraju juniori iki b tim oni samo derbije zeljo zrinjski borac da rjesavaju.
Ako nas mali KRALJ uzme nek ulozi 30 m€ u stafion 10 m€ u kamp 15 m€ u igracki kadar i napravice da vise nikom nogomet u bih nebude interesantan kao i u malezi.
Sta ovaj tip rece svi igraci reprezentacije malezije igraju kod njeg i 15 godina prvak uzastopno. Svi znamo kaze unaprijed koje prvak. 10 utakmica 30 bodova
Lezbejki objasnit da u roku 9od 45 dana posle nive godine da legalizuje dokument u kojem ce FK SARAJEVO imat najveci utjecaj (najvise ulazemo od svih drugi klubova i imamo najvise sportski uspjeha u zadnjih 15 godina u nasem kantonu)
Drugo upotrebit mamice da polahko beusu i vici zeljkovicu jedan brat **** matere a jedan sestre, u prevodu da ugasi utjecaj po potrebi da oboica podnesu neopozive ostavke.
Moja licna zelje (nemoraju) da 3-4 sudija koji su nas pokrali isto polome vilice i ruke i da im pistaljku nabiju u guzno crijevo
Otjerat sto manji broj igraca a jos manji broj dovest, pokusat pobjedit sve utakmice do kraja prvenstva, i doljeta prosijat sto ostane kukolja/ ojebina otjerat dovest jos par igraca ako budemo prvaci prosirit roster za 7 jos top igraca ako bude konferencija svesti to na 3 al bas da budu top top igraci u vidu Bruna Petkovica livaje itd itd. Probat kroz konferenciju uc u grupu ako uspijemo dobro ijes ako ne onda sirotinju u WWE LIGI izjebat i osvoit ligu nakon 19 kola. Pripremit igrace kroz jske prijateljske sa dinamom totenhemon a drugi dio nek igraju juniori iki b tim oni samo derbije zeljo zrinjski borac da rjesavaju.
Ako nas mali KRALJ uzme nek ulozi 30 m€ u stafion 10 m€ u kamp 15 m€ u igracki kadar i napravice da vise nikom nogomet u bih nebude interesantan kao i u malezi.
Sta ovaj tip rece svi igraci reprezentacije malezije igraju kod njeg i 15 godina prvak uzastopno. Svi znamo kaze unaprijed koje prvak. 10 utakmica 30 bodova
Ma ko je prefin, Gojko? Haha on je sve osim prefin (u pozitivnom), drzak na terenu, komandant pravi. Sjecam se duela sa Krpicem i ostalim stoperima.Varijantas8 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 21:46Dovoljna je činjenica da ga Bubanja zna i zabit za razliku od Cimija, Gojka yebe sto je prefin i kao covjek i kao igrac, a nama tu trebaju fakini, a Vladan to i jest.
On nam je falio bas i ta doza drskosti i liderstva. Nešto kao Rile
Bez uvrede ali dosadni ste, svaki prelazni rok, s tim priželjkivanjem "povratnika".
Zna li se plan priprema? kad startamo i gdje idemo?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hrvatskom stručnjaku biti će ovo i prve pripreme na čelu Bordo tima, a kako saznaje SportSport, ekipa FK Sarajevo na pripreme putuje 18. januara.
Iako su prethodnih godina za pripreme birali Hrvatsku i Sloveniju, ovoga puta se vraćaju starim navikama te će zimu provesti u Turskoj, tačnije Antaliji.
Opće je poznato da dosta jakih ekipa odlazi u već pomenuti grad na pripreme, pa je tako i za očekivati zanimljive prijateljske susrete koje će koristiti kako bi se što bolje spremili za proljetni dio prvenstva.
https://sportsport.ba/fudbal/poznat-gdj ... eme/512797
Iako su prethodnih godina za pripreme birali Hrvatsku i Sloveniju, ovoga puta se vraćaju starim navikama te će zimu provesti u Turskoj, tačnije Antaliji.
Opće je poznato da dosta jakih ekipa odlazi u već pomenuti grad na pripreme, pa je tako i za očekivati zanimljive prijateljske susrete koje će koristiti kako bi se što bolje spremili za proljetni dio prvenstva.
https://sportsport.ba/fudbal/poznat-gdj ... eme/512797
-
KarloIvandic
- Kontakt:
ja samo ocekujem od povratnika Rahmanovica . Igrac koji nam treba vec dugo. i dati mu kapitensku i neka igra 3-4 godine
Od povratnika najvise bi volio Jatta da se vrati, pogotovo sad kad nas ne kolju sudije. Onaj momak je ogroman potencijal. Igra li uopste u novom klubu?
e jes jak, pravi old skul frajer
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
propoklopac
- Kontakt:
Cimi je zadnju godinu vukao ruznu povredu, to se rijesilo, pa onda porodicna stvar, koja ga je isto poremetila, siguran sam da uz ovaj zimski restart jake pripreme Cimi ce da bude mnogo bitan igrac za FKS, golem je to radnik, profesionalac.nokee je napisao/la: ↑17 dec 2025, 06:41Ma ko je prefin, Gojko? Haha on je sve osim prefin (u pozitivnom), drzak na terenu, komandant pravi. Sjecam se duela sa Krpicem i ostalim stoperima.Varijantas8 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 21:46Dovoljna je činjenica da ga Bubanja zna i zabit za razliku od Cimija, Gojka yebe sto je prefin i kao covjek i kao igrac, a nama tu trebaju fakini, a Vladan to i jest.
On nam je falio bas i ta doza drskosti i liderstva. Nešto kao Rile
-
rimljanin90
- Kontakt:
Meni je Jatta najbolji mladi igrac kojeg smo ikad imali. Da tako mlad momak sam drzi sredinu protiv craiove kao da je vec odigrao 30 evropskih utakmica. Nije bio igrac samo za domaceg prvenstva iako je bio vise nego solidan
Mustuluk braco, vico dobio posao u UEFI i sigurno sad. Od proljeca napusta savez, pozicija ce biti otvorena al rezervisana je za h komponentu, citaj beus. Borac gubi sudije, nas nece klat vise, znaci ovo ce biti trka za Zrinjom do kraja, borac ce prokockat vecu razliku nego mi sa vinkom.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
To bi nam bilo najvece pojacanje ne samo za drugu polusezonu nego naredni x godinaplisek je napisao/la: ↑17 dec 2025, 09:19Mustuluk braco, vico dobio posao u UEFI i sigurno sad. Od proljeca napusta savez, pozicija ce biti otvorena al rezervisana je za h komponentu, citaj beus. Borac gubi sudije, nas nece klat vise, znaci ovo ce biti trka za Zrinjom do kraja, borac ce prokockat vecu razliku nego mi sa vinkom.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Kako biti siguran da beus nece biti isti?plisek je napisao/la: ↑17 dec 2025, 09:19Mustuluk braco, vico dobio posao u UEFI i sigurno sad. Od proljeca napusta savez, pozicija ce biti otvorena al rezervisana je za h komponentu, citaj beus. Borac gubi sudije, nas nece klat vise, znaci ovo ce biti trka za Zrinjom do kraja, borac ce prokockat vecu razliku nego mi sa vinkom.
nije mu u interesu da gura borca, zakida nas ili zelju. Racunaj da ce imati domacinsko sudjnje zrinja gdje god igra, a mi ostali sudjenje kao zadnjih 7/8 kola. Zna da ima i dovoljno dobru ekipu i finu razliku, eh sad haj znaj sta ce biti kad ih mi stignemo na proljecerimljanin90 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 09:26Kako biti siguran da beus nece biti isti?plisek je napisao/la: ↑17 dec 2025, 09:19Mustuluk braco, vico dobio posao u UEFI i sigurno sad. Od proljeca napusta savez, pozicija ce biti otvorena al rezervisana je za h komponentu, citaj beus. Borac gubi sudije, nas nece klat vise, znaci ovo ce biti trka za Zrinjom do kraja, borac ce prokockat vecu razliku nego mi sa vinkom.
Zadnja izmjena: plisek, dana/u 17 dec 2025, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ma kontam idalje nema sta da ga sprijecava da zakida sve osim zrinjskog.plisek je napisao/la: ↑17 dec 2025, 09:29nije mu u interesu da gura borca, zakida nas ili zelju. Racunaj da ce imati domacinsko sudjnje zrinja gdje god igra, a mi smi ostali sudjenje kao zadnjih 7/8 kola. Zna da ima i dovoljno dobru ekipu i finu razliku, eh sad haj znaj sta ce biti kad ih mi stignemo na proljecerimljanin90 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 09:26Kako biti siguran da beus nece biti isti?plisek je napisao/la: ↑17 dec 2025, 09:19Mustuluk braco, vico dobio posao u UEFI i sigurno sad. Od proljeca napusta savez, pozicija ce biti otvorena al rezervisana je za h komponentu, citaj beus. Borac gubi sudije, nas nece klat vise, znaci ovo ce biti trka za Zrinjom do kraja, borac ce prokockat vecu razliku nego mi sa vinkom.
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 10 gostiju.