Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
to jeeee Dzeko, 1000 % znam
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Pa sta bi trebalo pisati? "Cajnice, Bosnia and Herzegovina"?asylum je napisao/la:Dzeki na profilu pise
Iz "Sarajevo, Bosnia and Herzegovina"

Rodjen u Sarajevu, Bosnia and Herzegovina
From Manchester ...
From Manchester ...
Jeste tokmaci jbt,100 puta ispricana prica i vi se vracate na isto,naravno da je njegov profil mislim danas svako ziv ima profil na drustvenim mrezama,sad ces tesko naci igraca koji ne koristi to,sad sto pojedinci vne shvacaju da su i oni ljudi i raja i obicni smrtnici to je drugo,mislim sta je tu toliko tesko shvatiti jbt led,ono igraju fudbal oh yes bogovi a bogovi ne koriste net,oni se jos dopisuju preko goluba pismonose 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 apr 2011, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma zayebite FB nek je Edin proradio . 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
[youtube][/youtube]
Vratio mu Balo za ovo zajebavanje
Vratio mu Balo za ovo zajebavanje

E' nek je više dao, baš mi je drago. Ovo će biti uvertira za golijadu u narednom periodu, barem se tako nadam. No, i dalje stojim iza onoga da Manćini nije sposoban podići ekipu i promjeniti koncept igre. Kad odradi svoje (odvede City u LP), zahvalit mu se i dovest mladog i perspektivnog stručnjaka na klupu. Moj favorit je Andre Vilaš Boaš. 

Still learning...
Vole ga navijaci City-ja, nema sta. Vole ga jer pokazuje nekakvu vrstu odanosti prema klubu... Evo stavili su ga sada i na naslovnu stranicu njihovog glavnog foruma...
http://www.bluemoon-mcfc.co.uk/
http://www.bluemoon-mcfc.co.uk/
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ono je pravi Edinov profil, imam ga odavno već, vidi se i po komentarima na slikama, sa Amirom Spahićem i Emirom Spahićem, a za Balu ne znam, iako msm da je i to pravi jer se ne bi Edin dopisivao tek tako sa njim
)
i šta sad, što je javna ličnost, ne može facebook imat, jel?

i šta sad, što je javna ličnost, ne može facebook imat, jel?
Nil Satis Nisi Optimum
-
- Kontakt:
Kakva mu je ovo seljacka prica:
"Neka i kritičara, samo neka kritikuju. Ovako postiggneš pogodak kada je to najpotrebnije ekipi i to samo nakon tri minute u igri i tako ih sve ušutkaš", rekao je Dijamant za Oslobođnje"....
Jao seljacine.....Ponasa se kao da je dao 3 komada Man Utdu na Old Trafordu a ne neki traljavac iz opsajda....Bas si jadan Dzeko, zao mi te...
"Neka i kritičara, samo neka kritikuju. Ovako postiggneš pogodak kada je to najpotrebnije ekipi i to samo nakon tri minute u igri i tako ih sve ušutkaš", rekao je Dijamant za Oslobođnje"....
Jao seljacine.....Ponasa se kao da je dao 3 komada Man Utdu na Old Trafordu a ne neki traljavac iz opsajda....Bas si jadan Dzeko, zao mi te...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
bome, ti si seljacina, SELJACINOKvota_1.10 je napisao/la:Kakva mu je ovo seljacka prica:
-
- Kontakt:
Kvota 1.10 da nece dati gola u narednih 5 utakmica......

Meni je zao tebe gradjane sto neces za citov zivot zaraditi ko on seljacina za heftu...Kvota_1.10 je napisao/la:Kakva mu je ovo seljacka prica:
-
- Kontakt:
Nije sve u parama, ebo pare, ne bih se ja mijenjao sa njim nema tih para..On ima toliko para pa opet ide po tefericama i muzikama uzivo i uziva u turbo folku....
Treba on jos pure pojest da dodje na moj kulturni nivo a o intelektualnom se nema sta raspravljat...
Treba on jos pure pojest da dodje na moj kulturni nivo a o intelektualnom se nema sta raspravljat...
Kvota_1.10 je napisao/la:Nije sve u parama, ebo pare, ne bih se ja mijenjao sa njim nema tih para..On ima toliko para pa opet ide po tefericama i muzikama uzivo i uziva u turbo folku....
U pravi si nije sve u parama.... Treba i imobilija,akcija,zlata itd...

A ni za 3 zivota neces nauciti njemacki i engleski da pricas ko seljacina Dzeko...
- miralem444
- Kontakt:
kvota 1.01 da si ti totalni idiot ..Kvota_1.10 je napisao/la:Kvota 1.10 da nece dati gola u narednih 5 utakmica......![]()
![]()
![]()

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
da i?Adnanix je napisao/la:Kvota_1.10 je napisao/la:Nije sve u parama, ebo pare, ne bih se ja mijenjao sa njim nema tih para..On ima toliko para pa opet ide po tefericama i muzikama uzivo i uziva u turbo folku....
U pravi si nije sve u parama.... Treba i imobilija,akcija,zlata itd...![]()
A ni za 3 zivota neces nauciti njemacki i engleski da pricas ko seljacina Dzeko...
A odakle tebi pravo za predrasude? Koliko si siguran da ja vec ne znam njemacki i engleski? Kako si siguran da pored ta dva jezika koja manje vise zna vec svako, ne znam jos recimo 2-3 strana jezika, i to na nivou kojeg nece Dzeko nauciti ni za 10 godina boravka u Engleskoj ili Njemackoj?
Nemoj tako olako procjenjivati ljude, odbit ce ti se to od glavu u zivotu
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Kvota_1.10 je napisao/la:Nije sve u parama, ebo pare, ne bih se ja mijenjao sa njim nema tih para..On ima toliko para pa opet ide po tefericama i muzikama uzivo i uziva u turbo folku....

hajd sad razligu
-
- Kontakt:
daj ba Miraleme suti, vidi ti imena, ja ga ne bi ni teletu dao.....miralem444 je napisao/la:kvota 1.01 da si ti totalni idiot ..Kvota_1.10 je napisao/la:Kvota 1.10 da nece dati gola u narednih 5 utakmica......![]()
![]()
![]()
..

gdje ti je mozak??
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
pa seljacino, ko je koga nazvao seljkavom ?Kvota_1.10 je napisao/la:
da i?
A odakle tebi pravo za predrasude? Koliko si siguran da ja vec ne znam njemacki i engleski? Kako si siguran da pored ta dva jezika koja manje vise zna vec svako, ne znam jos recimo 2-3 strana jezika, i to na nivou kojeg nece Dzeko nauciti ni za 10 godina boravka u Engleskoj ili Njemackoj?
Nemoj tako olako procjenjivati ljude, odbit ce ti se to od glavu u zivotu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], KrajinaKing i 36 gostiju.