Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
1 gol i to traljavac za 600 minuta(ne brojim ono protiv amatera iz Nots C ili Arisa)....Daj ba.....Man City ce igrati za titulu sljedece sezone i on je putnik na kraju sezone....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
bila jednom jedna kvota na ss'uKvota_1.10 je napisao/la:daj ba Miraleme suti, vidi ti imena, ja ga ne bi ni teletu dao.....miralem444 je napisao/la:kvota 1.01 da si ti totalni idiot ..Kvota_1.10 je napisao/la:Kvota 1.10 da nece dati gola u narednih 5 utakmica......![]()
![]()
![]()
..
![]()
![]()
![]()
gdje ti je mozak??

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ne brojim ni ja tvoj tzv. mozakKvota_1.10 je napisao/la:1 gol i to traljavac za 600 minuta(ne brojim ono protiv amatera iz Nots C ili Arisa)....Daj ba.....Man City ce igrati za titulu sljedece sezone i on je putnik na kraju sezone....
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Nek mi se od takvih kao ti odbije od glavu necu zaliti...bordo_Sarajevo je napisao/la:pa seljacino, ko je koga nazvao seljkavom ?Kvota_1.10 je napisao/la:
da i?
A odakle tebi pravo za predrasude? Koliko si siguran da ja vec ne znam njemacki i engleski? Kako si siguran da pored ta dva jezika koja manje vise zna vec svako, ne znam jos recimo 2-3 strana jezika, i to na nivou kojeg nece Dzeko nauciti ni za 10 godina boravka u Engleskoj ili Njemackoj?
Nemoj tako olako procjenjivati ljude, odbit ce ti se to od glavu u zivotu
Jedan intelektualac poput tebe koji prica 5 jezika pefektno nikad nebi
sebi dozvolio da sunarodnjaka koji je postigao historijski uspijeh nazove seljakom...
Ti si primjer onog bosanskog papka sa dna kace kojem je tudji uspijeh najveci neuspjeh
a takve exemplare sa Balkana posebno volim da mezim...
Toliko o toj temi intelektualac da ne spaman vise...
-
- Kontakt:
zar ne bi bilo zdravije da ste izignorisali frajera...
To znaci da Edin prima 77.285 hiljada eura sedmicno, odnosno 68.563 hiljada funti sedmicno..Edin Džeko (Mančester Siti), 541.000 mjesečno - 6,5 miliona godišnje.
Nije lose

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Prosao dan jedan i ponovo izlaze pacovi iz rupa svojih da nesto komentarisu. Ja ne razumijem kako te nije stid u ovom trenutko bilo sta reci protiv Dzeke. On je trenutno junak u Manchesteru, gradu kojeg ti ocima nikad neces vidjeti(posjetiti), a da nije sve u parama,zaboravio sam. Dzeko je donio mozda 3 najbitnija boda u klubu i ti nesto pametujes, sad bjeze 4 boda Tottenhemu i plus igraju kuci,a taj isti Tottenham ide u Celsea,tako da mogu biti na plus 7bodova. A to sto ti ne brojis golove,iz utakmica protiv Notts-a i Arisa,govori mi da si apsulutni amater i da nemas pojma o nogometu. Poruka za ostale ne palite se na gluposti,samo ignore. Dzeko aBd sljedece sezone igra Ligu Prvaka,san svakoga igraca i svakog koji voli nogomet. Samo jos da dodam Dzeko poznaje i ceski jezik,tako da su to koliko mi poznajemo 3 strana,jos malo neka ga Baloteli nauci Italijanski i to je to )))))). Sad jos koji gol protiv West ham-a aBd, i nece vise smjeti pacovi izlaziti iz rupa.
Skinuto s ponude, da delegat Kvota nece zaradit Dzekinu polugodisnju platu za cijeli zivot.
Kad pura podize tvoj intelekt na taj nivo, mozemo samo zamisliti šta bi iz tebe izvukao kavijar...
Treba on jos pure pojest da dodje na moj kulturni nivo a o intelektualnom se nema sta raspravljat...
Bem ti internet kad daje prostor svakoj sorti da ispoljava vlastite komplekse i zivotne frustracije pljujuci po tudjem uspjehu!
Krepaj!
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
-
- Kontakt:
zlo mi dodje od vasim komentara majkemi pljujete po covjeku bez razloga svi ste vi neki analiticari znate sve brojke a koliko nam je Dzeko puta razveselio svojim golovima nek vas je sram i stid " Bosanci i Hercegovci"
I tebe svrbi pakšu, a?Kvota_1.10 je napisao/la:Kakva mu je ovo seljacka prica:
"Neka i kritičara, samo neka kritikuju. Ovako postiggneš pogodak kada je to najpotrebnije ekipi i to samo nakon tri minute u igri i tako ih sve ušutkaš", rekao je Dijamant za Oslobođnje"....
Jao seljacine.....Ponasa se kao da je dao 3 komada Man Utdu na Old Trafordu a ne neki traljavac iz opsajda....Bas si jadan Dzeko, zao mi te...

I Chelsea_chb ima isti problem, možda da se dogovorite pa da jedan drugog češete?
PS.
Džeko, života ti, sljedeći put s vazelinom

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Nemogu da svatim ljude koji vide tudju srecu i osjecaju bol. Zasto ima toliko naroda kojima je iskreno tesko i zao to sto Edin uspjeva u necemu sto niko od nas nije uspio do sad. Zasto? Zasto jednostavno izmisljate nacine da oblatite momka samo zato sto je uspio u necem?
Momak se trudi. Momak radi. Ima dar. Nista nije na guzove postigao. Sve sto je stekao zaradio je. Nije se rodio u multi-milionerskoj kuci pa da se ku.r..hchi sa necim sto nije njegovo. Sve sto zaradjuje - zaradio je sam i svojim trudom i svojom glavom. Zasto nemozete jednostavno reci "bravo momcino" i biti sretni da je neko iz BiH konacno nesto postigao van kafane, van politike, van sudnice u Hagu i van turbo folka?
Citav Evropski press pise kako je gol bitan, kako su 3 boda bitna, kako je Edin proradio, Ferguson prica kako vjeruje u njega, Mancini prica kako vjeruje u njega a tamo neki Zgembo iz neke rupe u zidu u Bosni sjeo za kompjuter i prica "yhebo Dzeku, 'ta 'ce on!" - cisto da bi sebi umanjio bol u dusi sto mora da vidi tudji uspjeh.
Dzeko, ti svojim putem i dabogda ligu prvaka s Barcelonom osvojio sto se mene tice.
Momak se trudi. Momak radi. Ima dar. Nista nije na guzove postigao. Sve sto je stekao zaradio je. Nije se rodio u multi-milionerskoj kuci pa da se ku.r..hchi sa necim sto nije njegovo. Sve sto zaradjuje - zaradio je sam i svojim trudom i svojom glavom. Zasto nemozete jednostavno reci "bravo momcino" i biti sretni da je neko iz BiH konacno nesto postigao van kafane, van politike, van sudnice u Hagu i van turbo folka?
Citav Evropski press pise kako je gol bitan, kako su 3 boda bitna, kako je Edin proradio, Ferguson prica kako vjeruje u njega, Mancini prica kako vjeruje u njega a tamo neki Zgembo iz neke rupe u zidu u Bosni sjeo za kompjuter i prica "yhebo Dzeku, 'ta 'ce on!" - cisto da bi sebi umanjio bol u dusi sto mora da vidi tudji uspjeh.
Dzeko, ti svojim putem i dabogda ligu prvaka s Barcelonom osvojio sto se mene tice.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
ha ya vidi se da se iz Mostara !! Svaka cast BRATO !!! potpiss!!MostaracVelezovac je napisao/la:Nemogu da svatim ljude koji vide tudju srecu i osjecaju bol. Zasto ima toliko naroda kojima je iskreno tesko i zao to sto Edin uspjeva u necemu sto niko od nas nije uspio do sad. Zasto? Zasto jednostavno izmisljate nacine da oblatite momka samo zato sto je uspio u necem?
- Cincinnatus
- Kontakt:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
- Kontakt:
Hvala Don Burza - ja cu samo da postavim ovaj post:don_burza je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/News/Club-news/20 ... OTC-Bosnia
Man City Websajt je napisao:
We would like to say a big 'zdravo!' to our fans in Bosnia and Herzegovina and welcome entries for our next Heart Of The City venue.
To celebrate Sarajevo-born Edin Dzeko's first Barclays Premier League goal for the Blues, we want City fans in Bosnia and Herzegovina to let us know where the best place to follow the club is in their country.
Heart of the City is a celebration of the City fans that are based around the world. We want to discover those places at the heart of different world cities where supporters congregate to connect with the club. These are special places where on matchdays, the team are cheered on by fans as they would if they were at the stadium. They act as community outposts, where City supporters abroad or on holiday can still connect with their beloved Blues.
To recognise this we, in partnership with Umbro, will be producing 20 limited edition ‘Heart of the City’ fan plaques which we will send out to different bars/social clubs/venues who we feel are the heart of their city.
So, where in Bosnia and Herzegovina will become the tenth Heart of the City venue?
Email your nominations to [email protected] putting 'HOTC' in the subject line and we'll announce the winner soon!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Prevod/komentar, ukratko...
Manchester City FC pozdravlja svoje navijace po BiH sa "zdravo" i pita ih da im pomognu da identifikuju lokalitet u BiH u kojem se navijaci Man. Citija mogu skupljati da gledaju tekme. Drugim rijecima, Man. City ima svoje navijacke lokalitete po svijetu koje objavljuje da bi raju koja navija za City i koja putuje po tom regionu mogli obavjestiti gdje da svrate na tekmu. 10ti lokalitet Man Citija je rezervisan za BiH i pitaju gdje su najbolji lokaliteti da se gledaju Man. City utakmice - tako da bi postavili tu lokaciju na svom sajtu i da ljudi koji putuju u Balkanskom regionu znaju gdje da svrate da pogledaju neku vaznu tekmu u buducnosti.
Pitaju da im raja posalju emailove i daju mjesta lokaliteta svojih sugestija.
Eto sta znaci kad te neko pozitivno predstavlja u svijetu - neki bar/pub/kafic ili trg ili sta ja znam u BiH ce imati svoju reklamu na Man City websajtu - da bi Citijevi navijaci u posjeti Balkanu znali da tu mogu da svrate i navijaju.
Nas ljudi uvazavaju radi Edina a vi pljujete po njemu ...
- Cincinnatus
- Kontakt:
Neznam dali uopste postoji to mjesto sto traze?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
- Kontakt:
Ovo je ogromna reklama za BH turizam.
Treba sto vise mjesta poslati iz sto vise gradova - mozda postave sve lokale ili citavu listu za BH...
Ha ja - sto da ne? Nek Englezi dolaze i trose funte kod nas - a mi cemo im uvjek pustiti tekmu na TVu. Svak dobar.
Treba sto vise mjesta poslati iz sto vise gradova - mozda postave sve lokale ili citavu listu za BH...
Ha ja - sto da ne? Nek Englezi dolaze i trose funte kod nas - a mi cemo im uvjek pustiti tekmu na TVu. Svak dobar.

Cincinnatus je napisao/la:Neznam dali uopste postoji to mjesto sto traze?
ma postoji
evo npr gdje ja gledam utakmice moze biti i fan club rubina notingem foresta cluja ili bilo kojeg tima na svijetu
lijepo dream box se negasi nikad i moze gledati sta hoces. ljudi cak i rezervisu mjesta za utakmice kao sto je slucaj za vecerasnju tekmu
Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
Oni misle na pubove gdje se gledaju utakmice - u Starom Gradu u Mostaru imas 3-4 mjesta gdje se tekme gledaju non stop. Nemora to biti navijacki klub. To moze bit obicna kafana s televizorom, obicno mjesto gdje raja dodje i gleda tekme. Svaki grad ima bar 20 takvih.Cincinnatus je napisao/la:Neznam dali uopste postoji to mjesto sto traze?
Bitno je samo da turista koji navija za Citi moze da ode na Man. City websajt i da vidi lokaciju - i ako je u blizini tog grada, da kaze taksiju odvedi me "ovde" i da zna gdje ce moci pogledat tekmu s rajom. To je poenta svega.
Trenutno korisnika/ca: 231983, budzak, sirBobbyMoore i 32 gosta.