Ti si normalan covjek, de nagovori ove tvoje da uce turski jezik pa nek snimaju sapunice. To bi citav svijet gledaolet3 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 12:34Tobe druzeAjlah je napisao/la: ↑18 dec 2025, 12:24Ovakvih bisera nigdje![]()
![]()
![]()
![]()
FK Željezničar pred velikom odlukom, radna grupa je napravila sjajan posao: Klub će moći raskinuti ugovor ako strateški partner ne bude ispunjavao obaveze!I, kako smo saznali, po modelu koji neće biti ni sličan onom koševskom, po kojem su malezijski milijarder Vincent Tan i njegovi partneri, među kojima i Ismir Mirvić, došli na čelo FK Sarajevo po osnovu finansijskih uloga i na temelju toga stekli većinska upravljačkih prava.
Cemu tolika histerija na tekstove sa SportCentra![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pa taj tekst sam ja mogao napisati. Ljudi nista nisu rekli osim "ulazi Mirvicev brat u Zeljkana, bice im bolje nego Sarajevu ne pitajte kako znamo"
Samo ako moze prijedlog za SC da ubuduce stave "sponzorisano" da se zna da je placen clanak.
Predstavite se;
Mi smo zeljescar najjaci najbolji najtrofejniji najbogatiji najobozavaniji domaci klub
Imate li uzore i ko su oni?
Da; borac i zrinjski!

Mi smo zeljescar najjaci najbolji najtrofejniji najbogatiji najobozavaniji domaci klub
Imate li uzore i ko su oni?
Da; borac i zrinjski!
- Shategabri
- Kontakt:
Razumijem ja komšiluk.
Dopizzdilo više i ovo s radničkom klasom i furanjem na neka stara vremena.
Igrački kadar je takav da više nije ni moglo za ovu polusezonu.
E sad, treba nekog pitati ko je doveo ove Holanđane od kojih je većina upitna i da li su uopšte fudbaleri.
Kad prođe hajc, udari sarajevsko sivilo i zima, nestane i motiva da se povuče više i nego li je maksimum ekipe.
Znam, nismo ni mi bajni, ušli u sezonu raspad sistema, al eto čini se da smo se na kraju sabrali.
I kod nas ima pojedinačnog kvaliteta, ima se od čega pita praviti.
Dopizzdilo više i ovo s radničkom klasom i furanjem na neka stara vremena.
Igrački kadar je takav da više nije ni moglo za ovu polusezonu.
E sad, treba nekog pitati ko je doveo ove Holanđane od kojih je većina upitna i da li su uopšte fudbaleri.
Kad prođe hajc, udari sarajevsko sivilo i zima, nestane i motiva da se povuče više i nego li je maksimum ekipe.
Znam, nismo ni mi bajni, ušli u sezonu raspad sistema, al eto čini se da smo se na kraju sabrali.
I kod nas ima pojedinačnog kvaliteta, ima se od čega pita praviti.
Koševo Zapad
Ne lupaj gluposti za pare i stadion. Nije sugavica, nego Grbavica, debilu retardirani.mobih je napisao/la: ↑18 dec 2025, 10:16Da vam nije bilo para od Velezovih utakmica na sugavici, otisli bi pod stecaj jos tada... ali nema vise, dogodine Evropa na Areni Rodjeni... vi cete je gledati samo na TV. A sad, zaroni u medjugorski paksu...Argentina je napisao/la: ↑18 dec 2025, 09:59Velez u srcu, Vrapcici pored Mostaraspolacentra je napisao/la: ↑18 dec 2025, 00:41Ako nam se lijepo izvinite, mozemo vam Edu Vehabovica posuditi za drugi dio sezone.![]()
Poslujemo samo s klubovima koji dolaze iz mjesta koji imaju preko 3000 stanovnika, ne spadate u ovu grupu.
Da svi dodjete iz Vrapcica mozete stati kod nas u dva sektora![]()
Ne interesujete nas ni vi, ni ostali, shvati da niste na nivou da vas neko prati. Sretno vam sa Arenom ili kako je vec zovete. Nadam se da ce moci komplet Vrapcici stati.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
IMResurrected
- Kontakt:
Znaci, Argentina, smeta kad neko kaze sugavica, ali Vrapcici, selo, pijaca i slicni fazoni su ok? Znas li zasto Velez ne igra pod BB? Koliko ti je godina? Ako jedno nije uredu, nije ni drugo.
Argentina je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:32Ne lupaj gluposti za pare i stadion. Nije sugavica, nego Grbavica, debilu retardirani.
Ne interesujete nas ni vi, ni ostali, shvati da niste na nivou da vas neko prati. Sretno vam sa Arenom ili kako je vec zovete. Nadam se da ce moci komplet Vrapcici stati.
Uzor su nam borac i zrinjski
- Threeplanetrees
Jesi vidio naziva nekoga da je iz Vrapčića i onda ispravlja drugog kada mu onako nazove Grbavicu. Isto kao da žive u nekim rupama izlete napišu nešto i vrate se. Prave maskoteIMResurrected je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:40Znaci, Argentina, smeta kad neko kaze sugavica, ali Vrapcici, selo, pijaca i slicni fazoni su ok? Znas li zasto Velez ne igra pod BB? Koliko ti je godina? Ako jedno nije uredu, nije ni drugo.
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 18 dec 2025, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Jest se povrijedio Boga mi, jest Boga miAjlah je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:51Argentina je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:32Ne lupaj gluposti za pare i stadion. Nije sugavica, nego Grbavica, debilu retardirani.
Ne interesujete nas ni vi, ni ostali, shvati da niste na nivou da vas neko prati. Sretno vam sa Arenom ili kako je vec zovete. Nadam se da ce moci komplet Vrapcici stati.Uzor su nam borac i zrinjski
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta je sa ovim željezničarima, zna li iko.
Zašto su ovako pobudalili.
Zašto su ovako pobudalili.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
IMResurrected
- Kontakt:
Meni prije svega nije jasno kako covjek ne vidi koliko je kontradiktoran. Nadam se da je neko dijete u pitanju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:55Jesi vidio naziva nekoga da je iz Vrapčića i onda ispravlja drugog kada mu onako nazove Grbavicu. Isto kao da žive u nekim rupama izlete napišu nešto i vrate se. Prave maskoteIMResurrected je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:40Znaci, Argentina, smeta kad neko kaze sugavica, ali Vrapcici, selo, pijaca i slicni fazoni su ok? Znas li zasto Velez ne igra pod BB? Koliko ti je godina? Ako jedno nije uredu, nije ni drugo.![]()
- Varijantas8
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Jeste zapjenili 
Ljudima se ukazalo svjetlo na kraju tunela.
Ljudima se ukazalo svjetlo na kraju tunela.
na uranjanje u medjugorski paksu nije reagovao... ocigledno priznaje istinuIMResurrected je napisao/la: ↑18 dec 2025, 14:12Meni prije svega nije jasno kako covjek ne vidi koliko je kontradiktoran. Nadam se da je neko dijete u pitanju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:55Jesi vidio naziva nekoga da je iz Vrapčića i onda ispravlja drugog kada mu onako nazove Grbavicu. Isto kao da žive u nekim rupama izlete napišu nešto i vrate se. Prave maskoteIMResurrected je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:40Znaci, Argentina, smeta kad neko kaze sugavica, ali Vrapcici, selo, pijaca i slicni fazoni su ok? Znas li zasto Velez ne igra pod BB? Koliko ti je godina? Ako jedno nije uredu, nije ni drugo.![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Znači cilj im je da kradu i otimaju ko Borac i Zrinjski. Nije da im je strano al bar znamo šta da očekujemo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
bordobijeli
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sto ovoliko pjene ovi pitari , sta im je ? Ne gase se yebote, a bjeze par bodova najgoroj ekipi ako gledamo zadnja 2-3mj, ulozili ko niko nikad

6-7godina najavljuje Dinamo setnju kroz ligu
A tek grupna faza lp
Ajle mi
6-7godina najavljuje Dinamo setnju kroz ligu
A tek grupna faza lp
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 18 dec 2025, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Dilajla1946, rishovski, Vanja8 i 25 gostiju.