FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ima ovdje igraca za klupe do ljeta se moze izgurati. Seedorf,Troupe,Osmanovic.. Ne mozes otjerati 20 igraca za 15 dana nikako. Pomalo.
Fk Željezničar.
Razumijem ja sve, ali realno je da nece otjerati 10 igraca koji nisu za nas. Sumnjam da neko od njih uzima 7/8k eura.
Fk Željezničar.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ko ono biva lakse je ako napises 8k eura nego 16 kaemova..
Prvo otjerati te amilove spodobe i raskinuti saradnju sa tom agencijom to je pod moranjem. Zamisli ti Konings 10k eura ili ti ga 20k KM
. I treba ga za klupe drzati i placati doprinose na to sve.
Za njegov, trupeov ucinak mogu i mene ubaciti da odigram. Sa Sedorfom bih bio bara bara kao i 90% foruma.
Prvo otjerati te amilove spodobe i raskinuti saradnju sa tom agencijom to je pod moranjem. Zamisli ti Konings 10k eura ili ti ga 20k KM
Za njegov, trupeov ucinak mogu i mene ubaciti da odigram. Sa Sedorfom bih bio bara bara kao i 90% foruma.
Ovi igrači, koje su doveli Adžem, uprava i menadžeri, ne da nisu igrači za nas, nego je pitanje mogu li igrati u Federalnoj ligi. Opet ovdje ponavljam, glavni cilj investitora mora biti petogodišnji plan i omladinski pogon. Nije problem skršiti sad pare u neke nove polovnjake i kao boriti se za Evropu, izboriti je i ispasti u prvom pretkolu. Ja pristajem da 3 godine ne izborimo Evropu, da stabilizujemo finansije, dugovanje prema Poreskoj i sve ostalo, pokrenemo ulaganja u omladinski pogon i da tada planiramo izlazak u Evropu i da imamo naše omladince u prvom timu. Samo prolazak u grupu evropskih takmičenja donosi novac koji je za naše prilike više nego ozbiljan.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ma ja se i ne slažem da treba tjerati, ovde je vise trener pogubio konce, nego sto je losa ekipa
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
Railwayman30
- Kontakt:
Pep naredio svojim igracima da se izvagaju prije nego napuste kamp za praznike,i onda vaganje kada dodju,a to je samo par dana.
Pa zamisli ovim nasim da tako neko naredi. To bi loodilo bilo.
Pa zamisli ovim nasim da tako neko naredi. To bi loodilo bilo.
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 20 gostiju.