FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
66
19%
2. Borbu za Evropu
154
45%
3. Sredinu tabele
57
17%
4. Borbu za opstanak
62
18%

Ukupno glasova: 339

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 22 dec 2025, 00:51

Ma ima ovdje igraca za klupe do ljeta se moze izgurati. Seedorf,Troupe,Osmanovic.. Ne mozes otjerati 20 igraca za 15 dana nikako. Pomalo.
Fk Željezničar.

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 22 dec 2025, 01:03

Pablo11 je napisao/la:
22 dec 2025, 00:51
Ma ima ovdje igraca za klupe do ljeta se moze izgurati. Seedorf,Troupe,Osmanovic.. Ne mozes otjerati 20 igraca za 15 dana nikako. Pomalo.
igracu za klupe plata nije 15 milja
Fuck you fighter

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 22 dec 2025, 01:24

f16 je napisao/la:
22 dec 2025, 01:03
Pablo11 je napisao/la:
igracu za klupe plata nije 15 milja
Razumijem ja sve, ali realno je da nece otjerati 10 igraca koji nisu za nas. Sumnjam da neko od njih uzima 7/8k eura.
Fk Željezničar.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 22 dec 2025, 07:49

Ko ono biva lakse je ako napises 8k eura nego 16 kaemova..

Prvo otjerati te amilove spodobe i raskinuti saradnju sa tom agencijom to je pod moranjem. Zamisli ti Konings 10k eura ili ti ga 20k KM 😂. I treba ga za klupe drzati i placati doprinose na to sve.

Za njegov, trupeov ucinak mogu i mene ubaciti da odigram. Sa Sedorfom bih bio bara bara kao i 90% foruma.

Hrasno15
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno15 » 22 dec 2025, 08:12

Ovi igrači, koje su doveli Adžem, uprava i menadžeri, ne da nisu igrači za nas, nego je pitanje mogu li igrati u Federalnoj ligi. Opet ovdje ponavljam, glavni cilj investitora mora biti petogodišnji plan i omladinski pogon. Nije problem skršiti sad pare u neke nove polovnjake i kao boriti se za Evropu, izboriti je i ispasti u prvom pretkolu. Ja pristajem da 3 godine ne izborimo Evropu, da stabilizujemo finansije, dugovanje prema Poreskoj i sve ostalo, pokrenemo ulaganja u omladinski pogon i da tada planiramo izlazak u Evropu i da imamo naše omladince u prvom timu. Samo prolazak u grupu evropskih takmičenja donosi novac koji je za naše prilike više nego ozbiljan.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 22 dec 2025, 08:41

Pablo11 je napisao/la:
ma ja se i ne slažem da treba tjerati, ovde je vise trener pogubio konce, nego sto je losa ekipa
nek crknu dusmani, najjaci smo

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 22 dec 2025, 09:38

Pep naredio svojim igracima da se izvagaju prije nego napuste kamp za praznike,i onda vaganje kada dodju,a to je samo par dana.
Pa zamisli ovim nasim da tako neko naredi. To bi loodilo bilo.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 22 dec 2025, 11:15

Pablo11 je napisao/la:
Ima u pravu si.
Za klupe su Dan,Erik lažni Brazilac, Šabić, Peixoto, Šukilović, Osmanović, Korora.
Šukalove smlate Konings Seedorf i Troupee plus Obradov i Rakić nemaju šta tražiti ni na tribinama.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 dec 2025, 12:01

Upravooo evo napadaca prva norveska liga
Nije tano standardan, ali sa 27 godina ovdje moze harati sa Zeljom
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 22 dec 2025, 12:23

Kajkutenjoyer je napisao/la:
22 dec 2025, 08:41
Pablo11 je napisao/la:
ma ja se i ne slažem da treba tjerati, ovde je vise trener pogubio konce, nego sto je losa ekipa
Isto mislim. Nemoguce da Erick koje je najbolje pojacanje, u prvih 6/7 kola bez greske odigra, da sad ne zna hodati po terenu.. Karamarko,Mufta,Erick,Troupee,Sedorf,Alic, Marokanac,Cveta,Boljevic, Milosevic, Lagumdzija.. Vecina mogu za klupe.
Fk Željezničar.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 dec 2025, 12:25

Lagumdzija ne moze na klupu u Famosu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 22 dec 2025, 12:46

Nazalost ima tu dosta igraca koji nisu ni za klupe, ako im nece otkaze davat nek ih ostave da djele karte djeci po skoli, ciste parkove po Grbavici ili nek ih klub gurne da pomazu majstorima sto prave jug. Samo nek ih na teren ne izvode vise
Curva Sud

Hrasno15
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno15 » 22 dec 2025, 12:50

NoDi80 je napisao/la:
22 dec 2025, 12:01

Upravooo evo napadaca prva norveska liga
Nije tano standardan, ali sa 27 godina ovdje moze harati sa Zeljom
Nemoj molim te, tako su postavljali video snimke i ovih panjeva iz Holandije pa su izgledali kao fudbaleri. Nemoj da nam menadžeri dovode fudbalere preko snimaka i fudbalere koji daju gol svakih 300 minuta. Ne kažem da je loš ali, na videu dva gola iz penala. Opet ovdje idemo u pogrešnom smjeru, očekujemo da se pare uvale opet u neke polovnjake da bi se izašlo u Evropu i ispalo u prvom pretkolu. Nadam se da investitor ima namjeru da ulaže u omladinski pogon, da će se dovesti trener koji će da forsira omladince, da ima neki realan rok od 5 godina, da može raditi bez finansijskih problema. A polovnjaka uvijek možemo nahvatati.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 22 dec 2025, 13:22

Dokazano po stoti put da ovaj način ne funkcioniše. Male su razlike, haman pa nikakve od ljudi koji su se smjenjivali od vrha pa do terena. Jednostavno ne znaju. Imaš/nemaš para, normalni uslovi za rad ili raspad, svede se na isto. Nesposobnost je blaga riječ za sve njih.

Bog nas dragi pogledao sa Al Jaberom, za nas k'o mudžiza i sad pogledaš na šta su te pare otišle. Da ne govorimo šta je sve tu bilo prije transfera, zaslužni nekih 3%, a možda i ne zaslužujemo bolje, haj mu znaj.

Kakav kraj za Adžema, tragedija za njega. Sve što je pričao, sve što je pozitivno uradio i što ga je izdvajalo, sve mu se kontra vratilo. Hvalisanje kako je on donio posljednji trofej (suština da ne postojimo godinama i koliko nas nema nigdje), kako je promovisao omladince, ja ne kažem da su Korora i Gojak nivo tadašnjeg Bajića i Amira ali je bolno bar za mene da raspali Konings, Rakić, Pejić ili Kolić budu u prednosti u odnosu na njih dvojicu i Šabića. Svaka izjava, svaki javni nastup je bio diskutabilan. Suspenzije kroz polusezonu da ne komentarišemo. Na kraju šlag na tortu ide derbi, nešto čime se mogao pohvaliti a koji mu je zapečatio sudbinu. On, Zejnilhodžić, Šarić i Derviši su skupina kojima će pozicija koju su imali biti vrhunac u njihovoj trenerskoj karijeri i to je porazna činjenica. Pozitivno je što je "zatvorio poglavlje" sa Željom u ovoj formi.

Igrači k'o igrači, prvi na udaru a pitanje je da li oni trebaju biti prvi na udaru? Razumijem, najlakše je po njima. Neko je njih predložio, neko odobrio, neko potpisao i neko "gurao". Nijedan igrač nije napravio nikakav napredak, naprotiv, većina je stagnirala i nazadovala. Kombinacija Jaganjac-Rakić-Konings je predstavljena kao nešto što će popraviti realizaciju. Nikakav ekspert ne moraš biti da vidiš koliko su golova postigli zajedno i postaviti sebi pitanje da li se umjesto njih trojice mogao dovesti solidan napadač? Da se razumijemo, ogadili su mi fudbal i volio bih da nijedan ne nosi naš dres na proljeće (ne računam omladince) krenuvši od Muftića pa dalje ali logično je da ne može to tako ići.

Petak je za nas prekretnica, ne zbog toga da garantuje "kule i vile" nego pokušaj da se konačno proba sa tom dugoočekivanom idejom jer sve ovo kako je klub vođen ne vodi ničemu. Ja sam lično ZA ali razumijem raju koja je skeptična. Nisu nas jednom izlevatili a isto tako imamo primjere da milioni nisu = uspjeh. Da vidimo za početak kako će sve proći u petak, pa onda i detalje partnerstva ako se usvoji.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 dec 2025, 13:50

Hrasno15 je napisao/la:
22 dec 2025, 12:50

Nemoj molim te, tako su postavljali video snimke i ovih panjeva iz Holandije pa su izgledali kao fudbaleri. Nemoj da nam menadžeri dovode fudbalere preko snimaka i fudbalere koji daju gol svakih 300 minuta. Ne kažem da je loš ali, na videu dva gola iz penala. Opet ovdje idemo u pogrešnom smjeru, očekujemo da se pare uvale opet u neke polovnjake da bi se izašlo u Evropu i ispalo u prvom pretkolu. Nadam se da investitor ima namjeru da ulaže u omladinski pogon, da će se dovesti trener koji će da forsira omladince, da ima neki realan rok od 5 godina, da može raditi bez finansijskih problema. A polovnjaka uvijek možemo nahvatati.
Ovo je brate od prosle godine kad bio prvi strijelac druge norveske lige sa 16 golova, a ove sezone je zabio 6 golova u prvoj ligi
Jbg mi nemamo para da kao ozbiljni klubovi posaljemo ljude da skautiraju igrace na licu mjesta
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, teamnorth1989 i 38 gostiju.