Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Ma Vučko lagano koristi situaciju , a ovi debili su vazda bili poznati po tome da stavljaju parole protiv susjednih država , debili bili debili će i ostati . Samo se sjeti Vukovara ...galia95 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:52Svaka čast!
Novi šovinistički ispad navijača Zvezde, zahvalili se "četnicima iznad Sarajeva"
https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... /251221053
Još jednom da pozdravim "fgr" jadove koji su se zgražavali i snebivali zbog "divljačkog navijanja" BH Fanaticosa. FUJ bagro jadna beskičmenjačka, jednako ste mi ogavni kao i ovi Zvezdini četalji na tribinama!
Vjeruj kad mi budemo igrali tamo da će narediti da sve prođe u najboljem redu , da ne bude uvreda i da onda Čović daje izjave kako mi dočekujemo , sve mi na to miriše .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ulaz pored mene živi , bio top lik dok nije ušao u politiku . Ovakve "situacije" njemu najviše odgovaraju , on živi od toga .
Crvena Zvezda u oba najvažnija sporta je oličenje zla , tzv. navijači su obični plaćenici i kriminalci .
Vlast im daje poslove , puštaju ih da dilaju po klubovima i splavovima , zauzvrat moraju sve da urade kada ovi požele .
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nema sanse da se to desi...VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:44
Vjeruj kad mi budemo igrali tamo da će narediti da sve prođe u najboljem redu , da ne bude uvreda i da onda Čović daje izjave kako mi dočekujemo , sve mi na to miriše .
Sjecam se utakmice Partizan - Real Madrid, bila minuta sutnje za ubijenu djecu iz one skole, neki klosar iz publike hladno iskoristio tu tisinu da Musi opsuje tursku majku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja bio na prvoj utakmici , već sam to pisao nigdje se ne čuje ekavica , ogromna većina iz Republike Srpske . Majice sa Mladićem , četnikovanje na maksimalno .19vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:59Nema sanse da se to desi...VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:44
Sjecam se utakmice Partizan - Real Madrid, bila minuta sutnje za ubijenu djecu iz one skole, neki klosar iz publike hladno iskoristio tu tisinu da Musi opsuje tursku majku![]()
![]()
Bilo je tad 3-4 puta Musa Turčine , sjećam se jedan debil sa Republika Srpska majicom čitavu utakmicu pokušavao da povede o Srebrenici , majku balijsku , turci , svi ga ignorisali .
Hoce, hoce. Proce sve super ko i one 2005te na marakani.VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:44Ma Vučko lagano koristi situaciju , a ovi debili su vazda bili poznati po tome da stavljaju parole protiv susjednih država , debili bili debili će i ostati . Samo se sjeti Vukovara ...galia95 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:52Svaka čast!
Novi šovinistički ispad navijača Zvezde, zahvalili se "četnicima iznad Sarajeva"
https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... /251221053
Još jednom da pozdravim "fgr" jadove koji su se zgražavali i snebivali zbog "divljačkog navijanja" BH Fanaticosa. FUJ bagro jadna beskičmenjačka, jednako ste mi ogavni kao i ovi Zvezdini četalji na tribinama!
1946-1987
- Shategabri
- Kontakt:
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Pa niko te ne tjera da budes BH fanaticos ako ti smeta navijanje, odnosno prozivanje koje je na granici mrznje. To je trend u navijanju pogotovo kod mnogih ultra navijaca, to neces moci iskorijeniti ni kod Bosnjaka, prate se trendovi.
- Shategabri
- Kontakt:
Mislio sam na čete, al dobro.BIHpatriota je napisao/la: ↑22 dec 2025, 21:40Pa niko te ne tjera da budes BH fanaticos ako ti smeta navijanje, odnosno prozivanje koje je na granici mrznje. To je trend u navijanju pogotovo kod mnogih ultra navijaca, to neces moci iskorijeniti ni kod Bosnjaka, prate se trendovi.
Ako je to orjentir navijačkoj grupi bh reprezentacije, žalosno.
Koševo Zapad
Koliko smo mi sebi dozvolili, bukvalno smo prihvatili narativ druge strane o zastavi R BiH kao ratnoj, provokatorskoj i neprihvatljivoj. A zastave osuđene za UZP i genocid bivaju simboli cak i institucionalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.