Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Ma Vučko lagano koristi situaciju , a ovi debili su vazda bili poznati po tome da stavljaju parole protiv susjednih država , debili bili debili će i ostati . Samo se sjeti Vukovara ...galia95 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:52Svaka čast!
Novi šovinistički ispad navijača Zvezde, zahvalili se "četnicima iznad Sarajeva"
https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... /251221053
Još jednom da pozdravim "fgr" jadove koji su se zgražavali i snebivali zbog "divljačkog navijanja" BH Fanaticosa. FUJ bagro jadna beskičmenjačka, jednako ste mi ogavni kao i ovi Zvezdini četalji na tribinama!
Vjeruj kad mi budemo igrali tamo da će narediti da sve prođe u najboljem redu , da ne bude uvreda i da onda Čović daje izjave kako mi dočekujemo , sve mi na to miriše .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ulaz pored mene živi , bio top lik dok nije ušao u politiku . Ovakve "situacije" njemu najviše odgovaraju , on živi od toga .
Crvena Zvezda u oba najvažnija sporta je oličenje zla , tzv. navijači su obični plaćenici i kriminalci .
Vlast im daje poslove , puštaju ih da dilaju po klubovima i splavovima , zauzvrat moraju sve da urade kada ovi požele .
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nema sanse da se to desi...VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:44
Vjeruj kad mi budemo igrali tamo da će narediti da sve prođe u najboljem redu , da ne bude uvreda i da onda Čović daje izjave kako mi dočekujemo , sve mi na to miriše .
Sjecam se utakmice Partizan - Real Madrid, bila minuta sutnje za ubijenu djecu iz one skole, neki klosar iz publike hladno iskoristio tu tisinu da Musi opsuje tursku majku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja bio na prvoj utakmici , već sam to pisao nigdje se ne čuje ekavica , ogromna većina iz Republike Srpske . Majice sa Mladićem , četnikovanje na maksimalno .19vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:59Nema sanse da se to desi...VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:44
Sjecam se utakmice Partizan - Real Madrid, bila minuta sutnje za ubijenu djecu iz one skole, neki klosar iz publike hladno iskoristio tu tisinu da Musi opsuje tursku majku![]()
![]()
Bilo je tad 3-4 puta Musa Turčine , sjećam se jedan debil sa Republika Srpska majicom čitavu utakmicu pokušavao da povede o Srebrenici , majku balijsku , turci , svi ga ignorisali .
Hoce, hoce. Proce sve super ko i one 2005te na marakani.VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:44Ma Vučko lagano koristi situaciju , a ovi debili su vazda bili poznati po tome da stavljaju parole protiv susjednih država , debili bili debili će i ostati . Samo se sjeti Vukovara ...galia95 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:52Svaka čast!
Novi šovinistički ispad navijača Zvezde, zahvalili se "četnicima iznad Sarajeva"
Još jednom da pozdravim "fgr" jadove koji su se zgražavali i snebivali zbog "divljačkog navijanja" BH Fanaticosa. FUJ bagro jadna beskičmenjačka, jednako ste mi ogavni kao i ovi Zvezdini četalji na tribinama!
1946-1987
- Shategabri
- Kontakt:
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Pa niko te ne tjera da budes BH fanaticos ako ti smeta navijanje, odnosno prozivanje koje je na granici mrznje. To je trend u navijanju pogotovo kod mnogih ultra navijaca, to neces moci iskorijeniti ni kod Bosnjaka, prate se trendovi.
- Shategabri
- Kontakt:
Mislio sam na čete, al dobro.BIHpatriota je napisao/la: ↑22 dec 2025, 21:40Pa niko te ne tjera da budes BH fanaticos ako ti smeta navijanje, odnosno prozivanje koje je na granici mrznje. To je trend u navijanju pogotovo kod mnogih ultra navijaca, to neces moci iskorijeniti ni kod Bosnjaka, prate se trendovi.
Ako je to orjentir navijačkoj grupi bh reprezentacije, žalosno.
Koševo Zapad
Koliko smo mi sebi dozvolili, bukvalno smo prihvatili narativ druge strane o zastavi R BiH kao ratnoj, provokatorskoj i neprihvatljivoj. A zastave osuđene za UZP i genocid bivaju simboli cak i institucionalno.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ma ja ba kicmenjak ajd i ti ko cetnik zapjevaj i napisi him u kontru i molim te sto vise majke i sestre da spomenes nek bude ono bas vrhgalia95 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:52Svaka čast!
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- OldTownDistrict
- Kontakt:
E u tome lezi zec a ne na basket utakmicama, od alije do baije kako li nam se to desi hmmm.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
TripleThreat
- Kontakt:
Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.
"Your favorite player's favorite player" - MB
koja je to tema, ta za ove što stalno o FGR i sličnim stvarima?TripleThreat je napisao/la: ↑24 dec 2025, 20:01Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.
Premijer liga BiH. Udji i vidit ces slicnost u upisima tamo i ovdjefilip13 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 08:20koja je to tema, ta za ove što stalno o FGR i sličnim stvarima?TripleThreat je napisao/la: ↑24 dec 2025, 20:01Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
hvala, ne bih, mislio sam da je na ovom pdfDamirT je napisao/la: ↑25 dec 2025, 09:01Premijer liga BiH. Udji i vidit ces slicnost u upisima tamo i ovdjefilip13 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 08:20koja je to tema, ta za ove što stalno o FGR i sličnim stvarima?TripleThreat je napisao/la: ↑24 dec 2025, 20:01Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.![]()
-
TripleThreat
- Kontakt:
DamirT napravio posebnu temu nazvana samo po toj utakmici... nisu se tupavo ni drznuli oko nje, nastavili ovdje sa off topicom.filip13 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 08:20koja je to tema, ta za ove što stalno o FGR i sličnim stvarima?TripleThreat je napisao/la: ↑24 dec 2025, 20:01Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.
"Your favorite player's favorite player" - MB
I opet će oni sjebati temu kad opet budu igrali naši sa SrbijomTripleThreat je napisao/la: ↑25 dec 2025, 18:42DamirT napravio posebnu temu nazvana samo po toj utakmici... nisu se tupavo ni drznuli oko nje, nastavili ovdje sa off topicom.filip13 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 08:20koja je to tema, ta za ove što stalno o FGR i sličnim stvarima?TripleThreat je napisao/la: ↑24 dec 2025, 20:01Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.
viewtopic.php?t=19464.
Evo je,nek ju je napravio pa da im se da link kad god budu spominjali bilo šta osim samih utakmica
Evo je,nek ju je napravio pa da im se da link kad god budu spominjali bilo šta osim samih utakmica
Da su se 2-3 posta napisala na onoj temi u tom stilu, vjerovatno ne bi ovdje vise to pisali 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.