Premijer liga BiH - aktuelno
- dubioza144
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj Zekic je jedan veliki gospodin koji je bio u ovom nasem fudbalu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ja i dan danas ne mogu da vjerujem da su ga pustili da podnese ostavku. Užasan potez Mirvića, Ajle i ostatka "ekipe".dubioza144 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 11:47Ovaj Zekic je jedan veliki gospodin koji je bio u ovom nasem fudbalu
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Combattente87
- Kontakt:
Šta je, jel to ne smiješ osloviti ostale ? :=)Pendulum je napisao/la: ↑22 dec 2025, 11:59Ja i dan danas ne mogu da vjerujem da su ga pustili da podnese ostavku. Užasan potez Mirvića, Ajle i ostatka "ekipe".dubioza144 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 11:47Ovaj Zekic je jedan veliki gospodin koji je bio u ovom nasem fudbalu
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Shategabri
- Kontakt:
Pričamo o aktuelnom stanju, posebno posljednih nekoliko sezona.LondonBlues je napisao/la: ↑22 dec 2025, 11:19Dok Borac nije krcmio ligom osvajali smo titule po 6 kola prije kraja, kad je Borac krenuo sa svojim kriminalom jedina razlika izmedju nas i sarajevskih klubova je u tome sto mi necemo dozvoliti da nam Vico kroji sudbinu kluba, nego cemo ga zastititi, i pokazati Borcu da i mi imamo konja za utrkivat se.Shategabri je napisao/la: ↑22 dec 2025, 10:51Baš će skrenuti.LondonBlues je napisao/la: ↑22 dec 2025, 10:45
Pa Mirvic mora pricat o Zrinjskom i skrenut paznju sa Vice, jer mu Vico kup dao da vas smiri.
Šta ima skretati, javna je tajna da krčmite ligu sa Borcem.
Pa vidi jednu stvar, tu si u pravu, instalirali ste svoje ljude i držite crtu Borčevim ljudima, dok oni koji bi trebali štititi naše interese, prodali se za lični interes i jednim i drugim.
Koševo Zapad
Hb najgora televizija pravi zaostali nacionalisti i fasiti
Kako im je gospodin Zekic suknuo svaka cast
Zekic pravi Hrvat koji se svugdje postuje
Kako im je gospodin Zekic suknuo svaka cast
Zekic pravi Hrvat koji se svugdje postuje
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
sakahuligana
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
BORAC je ove sezone u derbijima osvojio samo 10 od moguća 24 boda, ali opet je PRVI na tabeli. KAKO TO 
Zato što u ostalim utakmicama nije prosuo NI BODA
Borac u derbijima: 10/24 boda
Zrinjski: 1:2, 0:1 0/6 bodova

Sarajevo: 5:1, 0:1 3/6 bodova

Velež: 1:1, 1:0 4/6 bodova

Željezničar: 2:3, 2:1 3/6 bodova

Borac protiv ostatka WWIN lige: 33/33 boda
Rudar Prijedor: 6:0, 2:0, 3:0

Sloga Meridian: 1:0, 2:1

Široki Brijeg: 5:1, 2:1

Radnik Bijeljina: 5:1, 1:0

Posušje: 2:0, 3:1

Najjaci klub u univerzumu. Gol razlika 32:3 i 33/33 boda
Najjaci klub u univerzumu. Gol razlika 32:3 i 33/33 boda
- Combattente87
- Kontakt:
Ovo je za rubriku vjerovali ili ne, da se neko iščuđava što je lider na tabeli gubio bodove u derbi utakmicama a osvojio sve protiv malih ekipa....svaštatutankamon1905 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 12:44BORAC je ove sezone u derbijima osvojio samo 10 od moguća 24 boda, ali opet je PRVI na tabeli. KAKO TO
Najjaci klub u univerzumu. Gol razlika 32:3 i 33/33 boda![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Pa sta je cudno, godinama je tako. U drugom dijelu ce prosuti bodove, samo ako bude nekom trebalo od cet.alja za oostanak, a oni vec osiguraju titulu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 12:44BORAC je ove sezone u derbijima osvojio samo 10 od moguća 24 boda, ali opet je PRVI na tabeli. KAKO TO
Fk Željezničar.
Jest kad su se svi sklanjali

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Malih ekipa..Jer bh liga je poznata po tome sto je jako velika razlika izmedju klubova. Pa tako Posusje ili Rudar Prijedor Zrinjskom uzimaju bodove, isti Rudar uzima bodove Sarajevu i Zelji, Radnik takodjer. Ali Borac bas odskace kvalitetom od ostatka lige pa je normalno ocekivati 11 od 11 sa tri primljena gola. Bog te necu pa Real bi primio vise od tri golaCombattente87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 12:57Ovo je za rubriku vjerovali ili ne, da se neko iščuđava što je lider na tabeli gubio bodove u derbi utakmicama a osvojio sve protiv malih ekipa....svaštatutankamon1905 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 12:44BORAC je ove sezone u derbijima osvojio samo 10 od moguća 24 boda, ali opet je PRVI na tabeli. KAKO TO
![]()
Pa da pratis znao bi kakvo je sudjenje bilo npr. u sezoni 21/22, a to nije bilo u zadnje dvije i po sezone.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 dec 2025, 11:24Momčino pratim ligu od željanine kategorije "situcija koja je iznenadila i našeg kamermana" preko Tešnja "ova nam je važna" i Banja Luke "ljubav naša veća od Laktaša. Svim klubovima se mogu prišiti neke suijske odluke ili nečija naklonost ali ono što sam ja napisao tj posljednje dvije sezone i početak ove nikad niti jedan klub nije imao kao što je to Borcu a vaše orgijanje i odgovor na sve prozivke u fazonu šta je, šta hočete, krademo jer nam se može i boli nas ku.rac.Vorovus je napisao/la: ↑22 dec 2025, 10:33Dvije sezone pratis ligu. Kad su vasi kmecali da cemo vas pokrasti na Kosevu kad je bila ona parola Vicosampioni, za par mjeseci 5 godina od toga.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 dec 2025, 10:00Pa vidi, generalno na Borcu je zvono i to s pravom koliko god se to nekom svođalo ili ne. Dvije sezone i početak ove i onakve susdijske odluke nikad niti jedan klub nije imao a da ne ulazimo u raspravu kakve su odluke bile na štetu Sarajeva.
Ti si upravu, niko iz nekog razloga ne upire prstom u Zninski i suđenje kakvo oni imaju osim Mirvića kojeg su opet razapinjali zbog toga.
Suđenje se poprilično popravilo nakon utakmice Borac-Velež i ne znam neku situaciju koja je baš ofirno dosuđena Borcu dok npr. imamo Zrinski koji je u utakmicama protiv Radnika i Rudara dobio bodove u baš, baš sumnjivim situacijama.
Ne mogu ove balavce nikako, juce izasli iz pizde i poceli pratiti ligu, ne zna ni otkad krademo, a on diskutuje nesto.
Zato i imate zvono na sebi, dok Zrinski koji je još konstantniji u lakrdijama hinjski to sve preklapa i vodi svoju politiku.
Ako sam ja jučer izišao iz pizzde ti slobodno sa takvim tonom možeš da se vratiš u nju da si iz iz nje izišao prije 100 godina a ako ne razumiješ mogu i tvojim riječnikom ti to napisat.
Gdje nadje bas posljednje dvije sezone i pocetak ove?
Cetnicko smecarskom klubu dani su odbrojani
Publike skoro i nema,marketing kluba na 0 od istoka i krova nista
A 15 miliona propalo u zemlju.....

Publike skoro i nema,marketing kluba na 0 od istoka i krova nista
A 15 miliona propalo u zemlju.....
Ko su ostali?Combattente87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 12:04Šta je, jel to ne smiješ osloviti ostale ? :=)Pendulum je napisao/la: ↑22 dec 2025, 11:59Ja i dan danas ne mogu da vjerujem da su ga pustili da podnese ostavku. Užasan potez Mirvića, Ajle i ostatka "ekipe".dubioza144 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 11:47Ovaj Zekic je jedan veliki gospodin koji je bio u ovom nasem fudbalu
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Prekucat će Mirva pripreme i ponovno donijet pehar pobjednika prijateljskih i pripremnih susreta u Šeher.Iako su prethodnih godina za pripreme birali Hrvatsku i Sloveniju, ovoga puta se vraćaju starim navikama te će zimu provesti u Turskoj, tačnije Antaliji.
Opće je poznato da dosta jakih ekipa odlazi u već pomenuti grad na pripreme, pa je tako i za očekivati zanimljive prijateljske susrete koje će koristiti kako bi se što bolje spremili za proljetni dio prvenstva.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- jurisicduska
- Kontakt:
Jedna vijest će vas posebno zabolit na tim pripremamaRigoletto je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:47Prekucat će Mirva pripreme i ponovno donijet pehar pobjednika prijateljskih i pripremnih susreta u Šeher.Iako su prethodnih godina za pripreme birali Hrvatsku i Sloveniju, ovoga puta se vraćaju starim navikama te će zimu provesti u Turskoj, tačnije Antaliji.
Opće je poznato da dosta jakih ekipa odlazi u već pomenuti grad na pripreme, pa je tako i za očekivati zanimljive prijateljske susrete koje će koristiti kako bi se što bolje spremili za proljetni dio prvenstva.![]()
Vise od tih titula
Dovešćete Almira Bekića da im napakostite?jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:48Jedna vijest će vas posebno zabolit na tim pripremamaRigoletto je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:47Prekucat će Mirva pripreme i ponovno donijet pehar pobjednika prijateljskih i pripremnih susreta u Šeher.Iako su prethodnih godina za pripreme birali Hrvatsku i Sloveniju, ovoga puta se vraćaju starim navikama te će zimu provesti u Turskoj, tačnije Antaliji.
Opće je poznato da dosta jakih ekipa odlazi u već pomenuti grad na pripreme, pa je tako i za očekivati zanimljive prijateljske susrete koje će koristiti kako bi se što bolje spremili za proljetni dio prvenstva.![]()
![]()
Vise od tih titula![]()
Pokuso ispast smijesan ispo glupRigoletto je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:47Prekucat će Mirva pripreme i ponovno donijet pehar pobjednika prijateljskih i pripremnih susreta u Šeher.Iako su prethodnih godina za pripreme birali Hrvatsku i Sloveniju, ovoga puta se vraćaju starim navikama te će zimu provesti u Turskoj, tačnije Antaliji.
Mi 2-3 godine najgore prolazimo na pripremama, nije nas dobio ko nije igro protiv nas
Stiže Mudražija i kreće ponovno prekucavanje lige bosanskog Dinama?jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:48Jedna vijest će vas posebno zabolit na tim pripremamaRigoletto je napisao/la: ↑22 dec 2025, 13:47Prekucat će Mirva pripreme i ponovno donijet pehar pobjednika prijateljskih i pripremnih susreta u Šeher.Iako su prethodnih godina za pripreme birali Hrvatsku i Sloveniju, ovoga puta se vraćaju starim navikama te će zimu provesti u Turskoj, tačnije Antaliji.
![]()
Vise od tih titula![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.