Momčino pratim ligu od željanine kategorije "situcija koja je iznenadila i našeg kamermana" preko Tešnja "ova nam je važna" i Banja Luke "ljubav naša veća od Laktaša. Svim klubovima se mogu prišiti neke suijske odluke ili nečija naklonost ali ono što sam ja napisao tj posljednje dvije sezone i početak ove nikad niti jedan klub nije imao kao što je to Borcu a vaše orgijanje i odgovor na sve prozivke u fazonu šta je, šta hočete, krademo jer nam se može i boli nas ku.rac.Vorovus je napisao/la: ↑22 dec 2025, 10:33Dvije sezone pratis ligu. Kad su vasi kmecali da cemo vas pokrasti na Kosevu kad je bila ona parola Vicosampioni, za par mjeseci 5 godina od toga.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 dec 2025, 10:00Pa vidi, generalno na Borcu je zvono i to s pravom koliko god se to nekom svođalo ili ne. Dvije sezone i početak ove i onakve susdijske odluke nikad niti jedan klub nije imao a da ne ulazimo u raspravu kakve su odluke bile na štetu Sarajeva.
Ti si upravu, niko iz nekog razloga ne upire prstom u Zninski i suđenje kakvo oni imaju osim Mirvića kojeg su opet razapinjali zbog toga.
Suđenje se poprilično popravilo nakon utakmice Borac-Velež i ne znam neku situaciju koja je baš ofirno dosuđena Borcu dok npr. imamo Zrinski koji je u utakmicama protiv Radnika i Rudara dobio bodove u baš, baš sumnjivim situacijama.
Ne mogu ove balavce nikako, juce izasli iz pizde i poceli pratiti ligu, ne zna ni otkad krademo, a on diskutuje nesto.
Zato i imate zvono na sebi, dok Zrinski koji je još konstantniji u lakrdijama hinjski to sve preklapa i vodi svoju politiku.
Ako sam ja jučer izišao iz pizzde ti slobodno sa takvim tonom možeš da se vratiš u nju da si iz iz nje izišao prije 100 godina a ako ne razumiješ mogu i tvojim riječnikom ti to napisat.
.png)