Gledaj koliko njive imaju iza, mogu jos dva stadiona napraviti, a ne parkingCombattente87 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 07:53Sad kada vidim ovu raspravu oko stadiona u Vrapčićima, sjetih se da je to jedini stadion trenutno u PL na kojem nisam bio, pa upalih mape da bacim oko iz vazduha...Jedna stvar me malo bacila u dilemu, uzeći u obzir da je priča kako žele napraviti stadion koji će ispunjavati norme za igranje evropskih utakmica....Neka me neko ispravi ako griješim, ali jedan od uslova je da se mora osigurati određeni dio parking mjesta od kapaciteta stadiona, a ja na prvi pogled ne vidim uopšte parking mjesta.Evo čisto za usporedbu kako to treba da izgleda da bi se igrale evropske utakmice.
![]()
Ne plaćate.Argentina je napisao/la: ↑23 dec 2025, 07:49Po pitarskoj prici donpodne se gasimo, poslijepodne imamo para da kupujemo i placano igrace. Sutra iata prica, nemamo za racune dompodne, a poslije podne platili sudije, savez, ne znam ti ni ja koga vise.jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:57Odgovaram na vase nebuloze.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:53Da se Zeljeznicar ugasi sutra, Duskica bi se takodjer deaktivirao sa foruma jer ne bi imao o cemu da pise...
Ne možete lagati o plaćanju poreza.
Vi pioniri utaje poreza. Od vas ljudi vidjeli da može.
Imas na internetu 100 članaka kako kršite dogovore s poreznom, kako vam je jedan igrac prijavljen. Kako su vam utvrdili naknadno porez od prije 10 godina, kako ste naprasno prestali plaćati porez Itd Itd.
Nemojte muda pod bubrege prodavat pa nece niko ništa pisat.
Ne prijavljujete vi na stvarne iznose jer volite nego jer ste opomenuti zbog kriminala prethodnih godina
E gledaj najvećih platiša poreze **** ti državu.
I onda im na ovo sve drzava napravi stadion. Zato i jesmo najnerazvijenija zemlja na balkanu. Ima 20 godina robije ovdje ali nagradis ih malo.
Datumi prošla godina, pretrposla, prije 10, prije 15 godina. Uvijek isto.
Malo lupas za plate i previse se bavis Zeljom, ali fkt previse. Imas svoj klub, bolje da se brines sto ti je pila ekipe prijavljeno po sekuritasu, bas burgerima i tako dalje, a posebno da se brines sto je dosla kazna 2.5M€ koju vam je Vico rjesio pa mu sad lagano pusite na koljenima.
I da, najvise doprinosa ubjedljivo imamo i placamo, na kraji doci ce zvanicni izvjestaj porezne pa cemo vidjeti. Da li mi imamo dugove prema poreznoj, imamo. Placamo ih, radimo reprograme, na kraju ce nam se kamata otpisati. Je li to lose, da je normalna drzava rekao bih da jeste, ali posto prvi vas klub ima igraca sa primanja po 40k-50k, a prijavljen na 2k, ni malo mi ne smeta sto ce nam se kamata otpisati na ovaj nacin.
Ako pises, napisi sve do kraja i objektivno, sa plus i minus za sve.
Combattente87 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 07:53Sad kada vidim ovu raspravu oko stadiona u Vrapčićima, sjetih se da je to jedini stadion trenutno u PL na kojem nisam bio, pa upalih mape da bacim oko iz vazduha...Jedna stvar me malo bacila u dilemu, uzeći u obzir da je priča kako žele napraviti stadion koji će ispunjavati norme za igranje evropskih utakmica....Neka me neko ispravi ako griješim, ali jedan od uslova je da se mora osigurati određeni dio parking mjesta od kapaciteta stadiona, a ja na prvi pogled ne vidim uopšte parking mjesta.Evo čisto za usporedbu kako to treba da izgleda da bi se igrale evropske utakmice.
![]()

https://m.ostar.live/4-4-2-velez-u-pobj ... -politika/Rodjeni81 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 19:48Pusti skutora, samo zbog toga sto Velez gradi stadion svaki put oni dobiju finu cifru koju ulazu u sve samo ne u infrastrukturu jer nece majorizirani koji su na vlasti da potpisu nista ako ne ide i njima bez obzira sto ne rade nista.
A koliko su desetina miliona izvukli iz Almuminija, Elektroprivrede, Eroneta i slicnih firmi u flasnistvu federacije to ni Bog ne zna.
Mislim da i tvoji imaju trenutno transfer blama prema tebi....Threeplanetrees je napisao/la: ↑23 dec 2025, 08:00Jako neinteligentan momak. Molim te ako nisi bio do sada nemoj ni dolaziti zaglupit ćeš nam ovu novoizgrađenu ljepoticu![]()
Zato i jeste trener zrinskog. U Hrvatskoj nijedan klub ni ne pomišlja angažovati ga za trenera, a o inostranstvu je iluzorno i pričati. U kojem ozbiljnom klubu bi trener mogao raditi takve stvari bez ozbiljne i oštre sankcije?
Vidjet cemo izvjestaj porezne. A mozes naci i ranije, mozda nase i imasjurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 08:20Ne plaćate.Argentina je napisao/la: ↑23 dec 2025, 07:49Po pitarskoj prici donpodne se gasimo, poslijepodne imamo para da kupujemo i placano igrace. Sutra iata prica, nemamo za racune dompodne, a poslije podne platili sudije, savez, ne znam ti ni ja koga vise.jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:57
Odgovaram na vase nebuloze.
Ne možete lagati o plaćanju poreza.
Vi pioniri utaje poreza. Od vas ljudi vidjeli da može.
Imas na internetu 100 članaka kako kršite dogovore s poreznom, kako vam je jedan igrac prijavljen. Kako su vam utvrdili naknadno porez od prije 10 godina, kako ste naprasno prestali plaćati porez Itd Itd.
Nemojte muda pod bubrege prodavat pa nece niko ništa pisat.
Ne prijavljujete vi na stvarne iznose jer volite nego jer ste opomenuti zbog kriminala prethodnih godina
E gledaj najvećih platiša poreze **** ti državu.
I onda im na ovo sve drzava napravi stadion. Zato i jesmo najnerazvijenija zemlja na balkanu. Ima 20 godina robije ovdje ali nagradis ih malo.
Datumi prošla godina, pretrposla, prije 10, prije 15 godina. Uvijek isto.
Malo lupas za plate i previse se bavis Zeljom, ali fkt previse. Imas svoj klub, bolje da se brines sto ti je pila ekipe prijavljeno po sekuritasu, bas burgerima i tako dalje, a posebno da se brines sto je dosla kazna 2.5M€ koju vam je Vico rjesio pa mu sad lagano pusite na koljenima.
I da, najvise doprinosa ubjedljivo imamo i placamo, na kraji doci ce zvanicni izvjestaj porezne pa cemo vidjeti. Da li mi imamo dugove prema poreznoj, imamo. Placamo ih, radimo reprograme, na kraju ce nam se kamata otpisati. Je li to lose, da je normalna drzava rekao bih da jeste, ali posto prvi vas klub ima igraca sa primanja po 40k-50k, a prijavljen na 2k, ni malo mi ne smeta sto ce nam se kamata otpisati na ovaj nacin.
Ako pises, napisi sve do kraja i objektivno, sa plus i minus za sve.
Nije nam Vico ništa riješio.
Nemamo igrače prijavljene na 2 hiljade.
Svi igrači za razliku od vaših su profesionalci.
Evo imaš gore sliku ko prijavljuje po prodavnicama, postavi i ti ako imaš za nas nešto slično.
eto ti prilike odma u februaru da prvi put dodjes kod nasCombattente87 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 07:53Sad kada vidim ovu raspravu oko stadiona u Vrapčićima, sjetih se da je to jedini stadion trenutno u PL na kojem nisam bio, pa upalih mape da bacim oko iz vazduha...Jedna stvar me malo bacila u dilemu, uzeći u obzir da je priča kako žele napraviti stadion koji će ispunjavati norme za igranje evropskih utakmica....Neka me neko ispravi ako griješim, ali jedan od uslova je da se mora osigurati određeni dio parking mjesta od kapaciteta stadiona, a ja na prvi pogled ne vidim uopšte parking mjesta.Evo čisto za usporedbu kako to treba da izgleda da bi se igrale evropske utakmice.
![]()
Informacije koje imas su ti na nivou faktora i ss-a. Raspitaj se malo za Rozman&Ibricic prijavu UEFAi za ligu i Sarajevo. Placena nazna je 250k na kraju i pusenje kurca Vici.
Ove sezone nas interesuju samo titula, kup i superkup. Tim kaznama nek se bave Vico i savez. Dužnost i obaveza im je da se bore za interes bh klubova.
Mislis od iduce? Ove ste vec izgubili titulu.
S obzirom da bi bilo ofirno da im Niksic za Novu Godinu sad dadne jos 2-3 miliona, kategorizacija ce sacekat sljedecu sezonu, jer treba jos ulozit u nekoliko stvari a pare ne padaju sa neba.Combattente87 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 07:53Sad kada vidim ovu raspravu oko stadiona u Vrapčićima, sjetih se da je to jedini stadion trenutno u PL na kojem nisam bio, pa upalih mape da bacim oko iz vazduha...Jedna stvar me malo bacila u dilemu, uzeći u obzir da je priča kako žele napraviti stadion koji će ispunjavati norme za igranje evropskih utakmica....Neka me neko ispravi ako griješim, ali jedan od uslova je da se mora osigurati određeni dio parking mjesta od kapaciteta stadiona, a ja na prvi pogled ne vidim uopšte parking mjesta.Evo čisto za usporedbu kako to treba da izgleda da bi se igrale evropske utakmice.
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, tuitamo i 27 gostiju.