Ajde da se ja i ti sada opkladimo da se više kriminalaca mota i ima umješane prljave ruke i u Želju i u Sarajevo, nego u Borac ili Zrinjski....Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 10:32Zato sto su Zeljo i Sarajevo sportski klubovi, a ne kriminalne prcije. Nije nicija do zore gorila, polako.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 dec 2025, 09:24Zato što mi nemamo klubove koji će nam se skanjati, zato što mi nemamo 36+ zagarntivanih bodova kroz sezonu, zato što nemamo sudije koje će nam svojim direktnim odlukama donositi titule, zato što nemamo rukovodioce u savezu koji će sve to odobravati ili najblaže rečeno okretati glavu pa ooet i pored svega tog pogledate međusobne omjere između tih klubova i vidite koliko ste jaki. Ovo govorim i za Sarajevo i za Žrljezničar.
Naravno da se odmah ne upalite ovo važi za ovaj period gdje je sistem takmičenja takav i gdje vi šamarate ove europske velikane.
Ranije periode neću ni spominjati jer vam bude malo teško a nivo takmičenja koje su igrali FKS I FKŽ i pored svega gore navedenog teško da ćete ikad dosegnuti.
Čuj oni su sportski klubovi a ostali nistu, e svašta će si ove sarajlije umisliti u tu nadobudnu glavu....Je li sportski bilo uzeti 100 milja ispod stola da bi neko drugi ispao? Je li sportski ono što je Sarajevo radilo sa Olimpicom ? Hoćeš li imena kriminalaca sa dugogodišnjim robijama koji su i u Želji i u Sarajevu duboko i dosta stvari ih se pita!?