I opet laž.
DPH Mostar iliti članovi Hajduka imaju 3253 člana.
S tim da članovi iz manjih gradova u blizini Mostara pripadaju DPH Mostar (Čapljina,Ljubuški,Čitluk...)
HŠK Zrinjski ima 4905 članova.
FK Velež ima 3747 članova.
I opet laž.
Zahvali se onda Aliji sto postojite jer da nije bilo 01.03., ne bi vas i dalje bilo. A Jugoslaviji za stadion.
Onda Hajduk laze sa objavama. Ima logike da manja mjesta vode pod Mostarom. Kako god, i Zrinski i Velez, isto sranje, drugo pakovanje, malo vas je.HercegovinaCali je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:31I opet laž.
S tim da članovi iz manjih gradova u blizini Mostara pripadaju DPH Mostar (Čapljina,Ljubuški,Čitluk...)
Zato je politicka prcija predvodjena beusom i židovom koja je u prici zadnjih 12 godina velika
E Kenane sine, veze ti nemašNoke995 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:26Koje ste to dizali, koje smatraš najsjajnijim baš me zanima, na one gluposti da je okorjeli krimos u Sarajevu i da ima neke veze i da vrh navijačke grupe to odobrava neću ni komentarisat jer su nebuloze i izmišljotine.Combattente87 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:13Dizali smo mi trofeje i kao drugoligaši, i to one najsjajnije, koje ni vi ni komšije vam nemate u vitrinamaArgentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:09
Trofeji nisu mjerilo kriminala. Vi ste iz druge lige dosli i uzeli titulu, to je kao da mi budemo 5x zaredom prvaci. To je taj omjer.
Ja ti Vicu nisam ni spomenuo. A na kraji **** mi se za vas, za Sarajevo joa vise. Koliko se navijaci kod nas pitaju, vidjet ces u petak oko 21h.![]()
Ismir Mirvić je debil tu se slažem.
Nije tačno. Tačno je jedino da mu treba j.ebati od do, sve po spisku i njemu ustaši i njegovom ustaško političkom klubu i ugasiti ga da ne postoji nikad više.Bumbaclat je napisao/la: ↑23 dec 2025, 22:53Stimac je smece, ali ovo je tacno."Možda je bilo neugodno malo na Koševu i na Veležovom stadionu. To je jedan od razloga zašto nemam nikakvu empatiju prema tim klubovima. To su klubovi koji su taoci svojih navijača, nazovimo ih 'navijačima', i koji neće izaći iz okvira malih klubova iako su nekada veliki bili", poručuje trener Zrinjskog.
Uđeš na web stranicu HNK Hajduka i sve piše.Argentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:33Onda Hajduk laze sa objavama. Ima logike da manja mjesta vode pod Mostarom. Kako god, i Zrinski i Velez, isto sranje, drugo pakovanje, malo vas je.HercegovinaCali je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:31I opet laž.

Hahahahahahahahahahahaha znao sam da je kup ali sam se nadao da ćeš nešto izvući puno bolje pa kontam ima nešto što ne znam.Combattente87 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:37E Kenane sine, veze ti nemašNoke995 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:26Koje ste to dizali, koje smatraš najsjajnijim baš me zanima, na one gluposti da je okorjeli krimos u Sarajevu i da ima neke veze i da vrh navijačke grupe to odobrava neću ni komentarisat jer su nebuloze i izmišljotine.Combattente87 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:13
Dizali smo mi trofeje i kao drugoligaši, i to one najsjajnije, koje ni vi ni komšije vam nemate u vitrinama![]()
Ismir Mirvić je debil tu se slažem.Samo Borac i Velež imaju trofeje osvajača kupa bivše države, jazavac jedan ! A ovo o krimosima nisu izmišljotine, i sve ti to dobro znaš samo nemaš damu da javno napišeš! Ne samo ti, nego svi redom se bojite napisati imena, jer se bojite !
Vi ste sranje, a ono proljev. Eto nek tako bude. Dok vam onakva stoka radi i docekuje i primitivno se ponasa, nema od vas nista. Pa ti vidi koji efekat ste izazvali, a kakav smo stav i misljenje prije imali.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:43Dobro njih brate to si u pravu ali gdje ćeš za nas to napisati. Pa Grbavicu vam zakucali prije četri godine![]()
Nisi ni svjestan koliko sebe diskvalifikujes iz ozbiljne diskusije nabrajanjem koliko koji grad ima stanovnika i koji je procenat clanova po glavi stanovnika, kad neki klubovi imaju skoro pola clanstva po drugim gradovima pa i u drugim drzavama. Besmislena matematika.HercegovinaCali je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:47Uđeš na web stranicu HNK Hajduka i sve piše.
FK Željezničar ima 12002 člana,dolazi iz grada Sarajeva koji s okolicom ima 500 tisuća ljudi (više-manje). Matematikom,dolazimo do postotka od 2,4% stanovništva jest član FK Željezničar. Otprilike svaka 42 osoba.
Zrinjski ima 4905 članova,dolazi iz grada Mostara koji s okolicom ima 110 tisuća ljudi.
Postotak 4,5%, svaka 22-23 osoba je član.
Velež ima 3747 članova,dolazi također iz grada Mostara.
Postotak 3,41% stanovništva je član istoimenog kluba.
Brojčano ste najmasovniji u BiH ali nije baš potrebno toliko podcjenjivati članstvo Zrinjskog i Veleža.
Čisto informativno,normalno da većina klubova ima članove iz drugih gradova. Ovo je postavljeno čisto zbog nekakvog podsmjehivanja kako Hajduk ima više članova od Zrinjskog i Veleža u Mostaru.Vorovus je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:02Nisi ni svjestan koliko sebe diskvalifikujes iz ozbiljne diskusije nabrajanjem koliko koji grad ima stanovnika i koji je procenat clanova po glavi stanovnika, kad neki klubovi imaju skoro pola clanstva po drugim gradovima pa i u drugim drzavama. Besmislena matematika.HercegovinaCali je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:47Uđeš na web stranicu HNK Hajduka i sve piše.
FK Željezničar ima 12002 člana,dolazi iz grada Sarajeva koji s okolicom ima 500 tisuća ljudi (više-manje). Matematikom,dolazimo do postotka od 2,4% stanovništva jest član FK Željezničar. Otprilike svaka 42 osoba.
Zrinjski ima 4905 članova,dolazi iz grada Mostara koji s okolicom ima 110 tisuća ljudi.
Postotak 4,5%, svaka 22-23 osoba je član.
Velež ima 3747 članova,dolazi također iz grada Mostara.
Postotak 3,41% stanovništva je član istoimenog kluba.
Brojčano ste najmasovniji u BiH ali nije baš potrebno toliko podcjenjivati članstvo Zrinjskog i Veleža.
Hajde bola rivalitet pa kako ćemo vas dočekati. Ne valja prijateljstvo sa pitarima, ne valja kada vam damo degenek na našem stadionu, ne valja kada vam damo degenek na vašem stadionuArgentina je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:53Vi ste sranje, a ono proljev. Eto nek tako bude. Dok vam onakva stoka radi i docekuje i primitivno se ponasa, nema od vas nista. Pa ti vidi koji efekat ste izazvali, a kakav smo stav i misljenje prije imali.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:43Dobro njih brate to si u pravu ali gdje ćeš za nas to napisati. Pa Grbavicu vam zakucali prije četri godine![]()
Ti si dečko ograničen kao balkon...Noke995 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:51Hahahahahahahahahahahaha znao sam da je kup ali sam se nadao da ćeš nešto izvući puno bolje pa kontam ima nešto što ne znam.Combattente87 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:37E Kenane sine, veze ti nemašSamo Borac i Velež imaju trofeje osvajača kupa bivše države, jazavac jedan ! A ovo o krimosima nisu izmišljotine, i sve ti to dobro znaš samo nemaš damu da javno napišeš! Ne samo ti, nego svi redom se bojite napisati imena, jer se bojite !
Čuj samo vi imate trofeje, pa samo mi i željo imamo titule iz te lige, kakve su to gluposti sine dragi?
Neko te dobro slagao ili sam iz glave izmišljaš.
E čuj kup sjajniji od titule![]()
![]()
![]()
Kriza identitetaNemanja99 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 10:42Nije mi sjeo radi mnogo čega, ali ova izjava je na mjestu osim dijela ''veliki''. Kada su ti klubovi bili veliki i na kom prostoru?tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 20:04Možda je bilo neugodno malo na Koševu i na Veležovom stadionu. To je jedan od razloga zašto nemam nikakvu empatiju prema tim klubovima. To su klubovi koji su taoci svojih navijača, nazovimo ih 'navijačima', i koji neće izaći iz okvira malih klubova iako su nekada veliki bili", poručuje trener Zrinjskog.
Iako me nervira, ovo nije mogao bolje reci.
Da HŠKZ nije bio ugašen pričali bi danas o velikoj petorci u SFRJ.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Burberry46, GrbavicaHrammm i 26 gostiju.