Znak hrvata,
zastava uzp "hr-hb",
zastava zapadnohercegovackog kantona,
Jednom rijecju, kurcina
Znak hrvata,
Gdje ti vidis da se neko zabrinuo ?
Radite na pomirenju hrvata i bošnjaka.Ovako neutralno promatrajući bosanski katolici su prihvatili ljiljane i obilježja svojih komšija još bosanski muslimani trebaju prihvatiti obilježja bosanskih katolika u BiH i mirna Bosna.

Jbg vise nismo filozofija.jurisicduska je napisao/la: ↑24 dec 2025, 22:10Gdje ti vidis da se neko zabrinuo ?
Vama s ovim moze samo biti bolje, vi ste na rubu provalije 10+ godina. Imali ste jos jednu sansu da se izvucete nju ste prokockali, valjda ste sad pametniji.
Mislim odrekli ste se filozofije , mosta na Malti i tako tih sitnica ali vjeruj da je svakom normalnom drago zbog tog, necete vise bit socijala i brojat tuđe pare i optuzivat za pranje i tako. Svi argumenti sto nemate ozbiljnu ulogu sad padaju u vodu.
Prije je bilo nemamo para - evo imate.
Prije je bilo vidi kolike plate daju ovi - evo sad cete i vi davat.
To je lijepo. Nek napreduje fudbal. Ako vi budete bolji bicemo i mi. Nikom vjeruj mi krivo nije.
Nije vala ni neka šteta, filozofija bi vas odvela u drugu ligu.Pablo11 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 22:14Jbg vise nismo filozofija.jurisicduska je napisao/la: ↑24 dec 2025, 22:10Gdje ti vidis da se neko zabrinuo ?
Vama s ovim moze samo biti bolje, vi ste na rubu provalije 10+ godina. Imali ste jos jednu sansu da se izvucete nju ste prokockali, valjda ste sad pametniji.
Mislim odrekli ste se filozofije , mosta na Malti i tako tih sitnica ali vjeruj da je svakom normalnom drago zbog tog, necete vise bit socijala i brojat tuđe pare i optuzivat za pranje i tako. Svi argumenti sto nemate ozbiljnu ulogu sad padaju u vodu.
To je lijepo. Nek napreduje fudbal. Ako vi budete bolji bicemo i mi. Nikom vjeruj mi krivo nije.![]()
![]()
Znači idući put kad Štimac dođe, treba mu pjevati: "Ideš li kod zeta Igore ?"rishovski je napisao/la: ↑24 dec 2025, 19:19Očigledno ga yebe i nikad nije prebolio što mu se kćerka udala za Amera Agića,pa sad želi da dokazuje po Mostaru da je veliki ustašalet3 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 19:10Ovo i ne smije proci nezapazeno !rishovski je napisao/la: ↑24 dec 2025, 19:02Dovoljno je vidjeti tu **** facu da skontas o kakvom je paćeniku riječ...
Sto nije u Indiji pisao ovako dubokoumne tekstove i dičio se time za šta se predstavlja... Zato sto zna da to ni jedan portal ne bi objavio i prošlo bi nezapaženo.. Bolesnik željan pažnje..
Pusti ti to bolesnik. Bolesnici imaju dijagnoze i lijece se po bolnicama. Nista njemu nije.
To je jedan fasisticki đukac koji javno propagira fasizsam. Gledaj ovo
https://sportsport.ba/fudbal/stimac-pro ... sna/513249
HOS proustaska jedinica, ZDS ustaski pozdrav. Zna on to vrlo dobro.
Đubre javno propagira fasisticke poruke i niko nista. Ova drzava je davno pala qrcu za usi, jer ovo đubre se trebalo odmah uhapsiti.![]()
jurisicduska je napisao/la: ↑24 dec 2025, 22:10Gdje ti vidis da se neko zabrinuo ?
To je lijepo. Nek napreduje fudbal. Ako vi budete bolji bicemo i mi. Nikom vjeruj mi krivo nije.
Argentina i vama će se pisat pozajmice isto kao i nama identično. Ne postoji drugi način da se ulozi u sport. Nemamo mi nikakve dionice imamo vlasnička prava. Paket vlasničkih prava sa po 49% koma nešto imaju dva investitora a ostalo drugi ljudi. Pozajmice se moraju pisat, moras napisat kako si unio pare u udruženje građana.
Samo da ovdje spomenem svu glupost vaših teza. Mislim plaća Mirvic na crno igrače i nigdje to ne piše. A ovamo pise pozajmice kako bi ih nekad naplatio. Mislim zamisli se eto nad tom rečenicom i vidjet ces koliko to suštinski nema smisla. Dakle daje frajer pare na crno = baca ih u bunar. Zar to nije dobro za nas ? Po ovoj vašoj logici ?
Nema ovdje ko sta prihvatati, kad su to svakako obilkezja i jednih i drugih. Niko ne treba da ima ekskluzivna prava na nesto sto je zajednicko.Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 dec 2025, 22:14Radite na pomirenju hrvata i bošnjaka.Ovako neutralno promatrajući bosanski katolici su prihvatili ljiljane i obilježja svojih komšija još bosanski muslimani trebaju prihvatiti obilježja bosanskih katolika u BiH i mirna Bosna.![]()
Jeste brate i dosadni![]()
Kao sto bi admin rekao, portal se cita i u Hrvatskoj.NerminFatic je napisao/la: ↑25 dec 2025, 12:34Umjesto o igracima PL BiH ovi na SS samo o Livakovicu!? Pa ko je taj i sra ima veze s BiH?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.