Premijer liga BiH - aktuelno
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Štimac je odbacen u Hrvatskoj i ovdje vidi slamku spasa . U Splitu ga ne vole u Zagrebu nikad i nisu a on uživa da bude u centru pažnje i ovdje je vidio plodno tlo da bombastičnim izjavama skreće pažnju na sebe . A u uvijek mu se ta arogancija obila o glavu i ovdje ce . Sretni praznici za sve normalne ljude .pozzzz.
Srećan Božić svima koji ga danas obilježavaju.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Sretan i blagoslovljen Božić, osim zatucanom igoru i raznim drugim igorima koji su mu slični, njima nesretan i težak Božić želim.
- NerminFatic
- Kontakt:
Umjesto o igracima PL BiH ovi na SS samo o Livakovicu!? Pa ko je taj i sra ima veze s BiH?
Kao sto bi admin rekao, portal se cita i u Hrvatskoj.NerminFatic je napisao/la: ↑25 dec 2025, 12:34Umjesto o igracima PL BiH ovi na SS samo o Livakovicu!? Pa ko je taj i sra ima veze s BiH?
Jbt pa dnevno bude 20 objava o njemu i slicnim. Likovi neke gluposti o njemu objavljuju sto ni Hrvati ne znaju...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo Adžem poslao Nedu umjesto njega kod Lane? Sramota. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
jurisicduska
- Kontakt:
Znaci našli frajera da vam posudi pare po kamati 15% i dali mu komplet klub na upravljanje zauzvrat.
ja investitora i govana, obavezao se da će dodat do 10 miliona, a već imaju tuda negdje prihod. Dali klub za 500 k godišnje maksimum i u slučaju da mu se digne k, moras mu i to vratit +15%, bolje odmah založit svu imovinu kod banke.
Hadžija je bas lijepo to sumirao.
Ja konto vi ozbiljni. Kad ono ništa
Salu na stranu sere i ovaj hadzija. Pravi prevarant.
jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:23Znaci našli frajera da vam posudi pare po kamati 15% i dali mu komplet klub na upravljanje zauzvrat.ja investitora i govana, obavezao se da će dodat do 10 miliona, a već imaju tuda negdje prihod. Dali klub za 500 k godišnje maksimum i u slučaju da mu se digne k, moras mu i to vratit +15%, bolje odmah založit svu imovinu kod banke.
Kad je Hadzija udarao kamatu od 7 %, virtualni durmitorac je predlagao da se stadion nazove po njemu.
Sad ce im Mirvic udarati 15 %, ocekujem prijedlog iz susjedne Crne Gore da se i stadion i ulica nazovu po Mirvicu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
jurisicduska
- Kontakt:
A nije problem ni kamata. Problem je sto se obavezao obezbijediti ukupne prihode 10 miliona maraka. To mogu i bez njeg. I dobija većinu u svemu , skupština, upravni i nadzorni odbor. Prevedeno na nas jezik frajer postaje vlasnik kluba za potencijalno 0 maraka.NazorUso je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:32jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:23Znaci našli frajera da vam posudi pare po kamati 15% i dali mu komplet klub na upravljanje zauzvrat.ja investitora i govana, obavezao se da će dodat do 10 miliona, a već imaju tuda negdje prihod. Dali klub za 500 k godišnje maksimum i u slučaju da mu se digne k, moras mu i to vratit +15%, bolje odmah založit svu imovinu kod banke.
Kad je Hadzija udarao kamatu od 7 %, virtualni durmitorac je predlagao da se stadion nazove po njemu.
Sad ce im Mirvic udarati 15 %, ocekujem prijedlog iz susjedne Crne Gore da se i stadion i ulica nazovu po Mirvicu.
Uz to imaju nda potpisan o povjerljivosti , Misimovic nije član skupstine ni upravnog ni nadzornog odbora i frajer iznese detalje ugovora u javnost.
Sad će demant sa zvanične
Znaci još 20 godina agonije , taman kontas evo ih oni sve daju u bescjenje, pa i ja da sam investitor ovako bi se ponašao, ja kad im napisa ne trebate vi njemu nego on vama , napadoše me, a oni bi još uslove da postavljaju.
jel ti vjerujes hadziji i mislis da on vjerodostojno predstavlja sta je dogovoreno u ovom smijesnom placenom tekstu? budi realan.jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:23Znaci našli frajera da vam posudi pare po kamati 15% i dali mu komplet klub na upravljanje zauzvrat.ja investitora i govana, obavezao se da će dodat do 10 miliona, a već imaju tuda negdje prihod. Dali klub za 500 k godišnje maksimum i u slučaju da mu se digne k, moras mu i to vratit +15%, bolje odmah založit svu imovinu kod banke.
Prestani duska, savez ce te kazniti 
-
jurisicduska
- Kontakt:
Iskreno brate ne vjerujem.svemalim1 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:37jel ti vjerujes hadziji i mislis da on vjerodostojno predstavlja sta je dogovoreno u ovom smijesnom placenom tekstu? budi realan.jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:23Znaci našli frajera da vam posudi pare po kamati 15% i dali mu komplet klub na upravljanje zauzvrat.ja investitora i govana, obavezao se da će dodat do 10 miliona, a već imaju tuda negdje prihod. Dali klub za 500 k godišnje maksimum i u slučaju da mu se digne k, moras mu i to vratit +15%, bolje odmah založit svu imovinu kod banke.
Hadzija je prevarant koji vam je uspio ocrniti najveću legendu kluba. Mislim ne vjerujem u njegove namjere sekunde.
Ali vi ovdje se ne trebate baviti Hazdijom nego situacijom u klubu i vidjeti kakav je aranžman ovo za vas. Ono sto provjereno znam i sto nam je svima bilo dostupno je draft ponude, finalna ponuda ne može bit dijametralna suprotnost draftu a po tom draftu nije dobro za vas. Moje misljenje. Kako sam i sam u biznis svijetu , finalne ponude od drafta odstupaju 10% u najoptimističnijim scenarijima na ovo ili na onu stranu, naprave se 2 ustupka tamo 2 ovamo. Nije da se kompletno to sve izmjeni.
Idealan scenarij za vas je da vam ovaj da para i da ih onda vrati kroz redovno poslovanje transfere i tako dalje a da bi se stvorio održiv klub morate godišnje prodat igraca za oko 5 miliona , igrat Europu svake godine i imat akademiju drama razvijenu, u suprotnom on aktivira pozajmicu vi morate sve prodat. Tako da ta stavka zaštita imovine nije bas potrebna. Jer mora se naplatiti. Dakle postoje šanse da vam ovo izdobri ali su 10:90. Najiskrenije.
A Hadzija ima plan pisao sam vam spreman u ladici i spremne ljude u politici da ga sprovede. Nego vi ne vjerujete.
I da vam nesto kazem oko ove kamate jer ce vas ubjeđivat da nije 15% nego 8%.
Posotji zakonska zatezna kamata od 7% i ovih 8% je u zbiru 15 tako da Hadzija to vrlo dobro zna i on je tako.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 dec 2025, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sretan Bozic svima koji slave
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
ne sumnjam da hadzija kuje planove jer to radi godinama, ali u pitanju je potrosen i narcisoidan covjek narusenog zdravlja. pojedinosti sta se tacno dogovorilo zna jako mali broj ljudi. neka glasaju, pa cemo vidjeti sta i kako. ovako kako je sada vise ne ide i to je jasno, a nismo nista manje izlozeni riziku sada nego sto bi bili ulaskom investitora, naprotiv.jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:43Iskreno brate ne vjerujem.svemalim1 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:37jel ti vjerujes hadziji i mislis da on vjerodostojno predstavlja sta je dogovoreno u ovom smijesnom placenom tekstu? budi realan.jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:23Znaci našli frajera da vam posudi pare po kamati 15% i dali mu komplet klub na upravljanje zauzvrat.ja investitora i govana, obavezao se da će dodat do 10 miliona, a već imaju tuda negdje prihod. Dali klub za 500 k godišnje maksimum i u slučaju da mu se digne k, moras mu i to vratit +15%, bolje odmah založit svu imovinu kod banke.
Hadzija je prevarant koji vam je uspio ocrniti najveću legendu kluba. Mislim ne vjerujem u njegove namjere sekunde.
Ali vi ovdje se ne trebate baviti Hazdijom nego situacijom u klubu i vidjeti kakav je aranžman ovo za vas. Ono sto provjereno znam i sto nam je svima bilo dostupno je draft ponude, finalna ponuda ne može bit dijametralna suprotnost draftu a po tom draftu nije dobro za vas. Moje misljenje. Kako sam i sam u biznis svijetu , finalne ponude od drafta odstupaju 10% u najoptimističnijim scenarijima na ovo ili na onu stranu, naprave se 2 ustupka tamo 2 ovamo. Nije da se kompletno to sve izmjeni.
Idealan scenarij za vas je da vam ovaj da para i da ih onda vrati kroz redovno poslovanje transfere i tako dalje a da bi se stvorio održiv klub morate godišnje prodat igraca za oko 5 miliona , igrat Europu svake godine i imat akademiju drama razvijenu, u suprotnom on aktivira pozajmicu vi morate sve prodat. Tako da ta stavka zaštita imovine nije bas potrebna. Jer mora se naplatiti. Dakle postoje šanse da vam ovo izdobri ali su 10:90. Najiskrenije.
A Hadzija ima plan pisao sam vam spreman u ladici i spremne ljude u politici da ga sprovede. Nego vi ne vjerujete.
Al kaze oni su se zastitili, ako bude nepostovao ugovor, mogu ga raskinuti 
To isto da se ja falim "Ako ne dobijem platu, mogu napustiti firmu u kojoj radim"

To isto da se ja falim "Ako ne dobijem platu, mogu napustiti firmu u kojoj radim"
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- imekorisnicko
- Kontakt:
Prvo mi nemamo prihod od 10 mil,pogotovo nemamo svake godine stabilnih 10 mil. To bi bio ozbiljan skok.jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:43Iskreno brate ne vjerujem.svemalim1 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:37jel ti vjerujes hadziji i mislis da on vjerodostojno predstavlja sta je dogovoreno u ovom smijesnom placenom tekstu? budi realan.jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:23Znaci našli frajera da vam posudi pare po kamati 15% i dali mu komplet klub na upravljanje zauzvrat.ja investitora i govana, obavezao se da će dodat do 10 miliona, a već imaju tuda negdje prihod. Dali klub za 500 k godišnje maksimum i u slučaju da mu se digne k, moras mu i to vratit +15%, bolje odmah založit svu imovinu kod banke.
I da vam nesto kazem oko ove kamate jer ce vas ubjeđivat da nije 15% nego 8%.
Posotji zakonska zatezna kamata od 7% i ovih 8% je u zbiru 15 tako da Hadzija to vrlo dobro zna i on je tako.
U principu sve se svodi na dva pitanja. Da li ga možemo šutnuti ako ne bude ispunjavao obećano i da li on nas može zavaliti kad god mu se ćefne.
Ne znam kakav plan ima ovaj Megamix prevarant?
Generalno,ono u šta nema sumnje,Željezničar će imati vlasnika. Možemo ga zvati partner,drug,investitor sve je to magla.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa mozete ga sutnuti kad mu isplatite njegovo + 15% a da to mozete ne bi vam ni trebao investitor. Tako da suštinski ga ne mozete sutnuti.
Tako da ti ostane samo ovo drugo, može li on vas šutnuti.
Tako da ti ostane samo ovo drugo, može li on vas šutnuti.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 dec 2025, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
- imekorisnicko
- Kontakt:
U slučaju neispunjavanja obećanog i potpisanog sa njegove strane?jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 14:31Pa mozete ga sutnuti kad mu isplatite njegovo + 15% a da to mozete ne bi vam ni trebao investitor. Tako da suštinski ga ne mozete sutnuti.
Tako da ti ostane samo ovo drugu , može li on vas šutnuti.
Naravno da ga ne možemo šutnuti onako. Takvu budalu da ti da pare a da se ne pita i još da ga možeš nabit nogom kako hoćeš možeš samo sanjati.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa to ti kažem sustinski ti možeš raskinut s njim ako ne ispunjava ali mu moras vratiti sve pare i 15% na to. Mislim to mu moras svakako vratiti raskinuo ne raskinuo. Ali daimekorisnicko je napisao/la: ↑25 dec 2025, 14:32U slučaju neispunjavanja obećanog i potpisanog sa njegove strane?jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 14:31Pa mozete ga sutnuti kad mu isplatite njegovo + 15% a da to mozete ne bi vam ni trebao investitor. Tako da suštinski ga ne mozete sutnuti.
Naravno da ga ne možemo šutnuti onako. Takvu budalu da ti da pare a da se ne pita i još da ga možeš nabit nogom kako hoćeš možeš samo sanjati.
Imas to da vratiš ne bi ti trebao investitor. Tako da ta klauzula je cisto ako ne bude ispunjavao uslove da dođe neko drugi da ga isplati i da ovaj ide. Mislim ja bar to tako vidim. Sta ti znaci da ga možeš šutnuti a nemaš pare da ga isplatis. Lupam do tog momenta ulozi 20 miliona, ti ga šutnes moras mu 23 miliona isplatiti. Nece ga niko šutnuti normalan, sta god da prekrši.
To sutanje u tom momentu bi značilo prelazak sve imovine kluba na njeg.
Idealno je da on ulozi 5 a generise 7 pa da vraća svoje pare kroz poslovanje kluba. To mi u Bosni zvuci malo i nemoguce. Da bi to postigao vi bi morali bit bas giganti sto u biti i jest ogledalo onog sto želite.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Pa ako je tako,to je loš deal. Primarno jer Željo ima i finu imovinu pa onda on može ciljano ići na to. Mora se pronaći način zaštite kluba u slučaju neispunavanja obećanog sa njegove strane. Ako to bude bilo,sve ostalo je okej.jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 14:34Pa to ti kažem sustinski ti možeš raskinut s njim ako ne ispunjava ali mu moras vratiti sve pare i 15% na to. Mislim to mu moras svakako vratiti raskinuo ne raskinuo. Ali daimekorisnicko je napisao/la: ↑25 dec 2025, 14:32U slučaju neispunjavanja obećanog i potpisanog sa njegove strane?jurisicduska je napisao/la: ↑25 dec 2025, 14:31Pa mozete ga sutnuti kad mu isplatite njegovo + 15% a da to mozete ne bi vam ni trebao investitor. Tako da suštinski ga ne mozete sutnuti.
Imas to da vratiš ne bi ti trebao investitor. Tako da ta klauzula je cisto ako ne bude ispunjavao uslove da dođe neko drugi da ga isplati i da ovaj ide. Mislim ja bar to tako vidim. Sta ti znaci da ga možeš šutnuti a nemaš pare da ga isplatis. Lupam do tog momenta ulozi 20 miliona, ti ga šutnes moras mu 23 miliona isplatiti. Nece ga niko šutnuti normalan, sta god da prekrši.
Trenutno korisnika/ca: LoveFootball1987, Paromlinac, Seher1921 i 16 gostiju.