FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Lokomotifa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sutrašnja skupština je dobra jer će sve maske pasti. Nećemo pratiti samo glasanje, već i diskusije. Saznat ćemo ko su Senadovi kerovi u klubu. Ovaj intervju dan pred historijsku skupštinu je nešto najjadnije i najofirnije što sam u životu vidio.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Opusteno ljudi. Moze veceras jos 20 clanaka naruciti, mogu sjediti do ujutro, gotova je njegova era i njegovih ljudi u klubu.
Nadam se da je diskusija od sutra konacno gotova i da ce pojedini napokon ŽELJEZNIČAR staviti na prvo mjesto ispred pojedinaca.
Nadam se da je diskusija od sutra konacno gotova i da ce pojedini napokon ŽELJEZNIČAR staviti na prvo mjesto ispred pojedinaca.
Fk Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Zavrsio je on svojebhsport je napisao/la: ↑25 dec 2025, 17:10Dezerter, kukavica, ratni profiter, necovjek, psihopata, ego manijak, terorista, lazni hadzija, licemjer, tiranin, magacioner iz Rajlovca, krtica dame i gospodo Senad Misimovic.
Nadati se kraju njegove ere, kraju njegovog terora i kraju njegovog foruma i analnih planinara koji su slijepo vjerovali ovom nečovjeku.
sjebao je on sebe sa ovim, sta god se desi sutra. i ljudima koji su ga do jucer, bukvalno, branili zivotom se zgadio.
Jbg, zato svaki put nađe nove žrtve za trolanje. Neko mu uvijek mora replicirati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- dubioza144
- Kontakt:
Princ koji nikada nije postao kralj
I stao mi je sat od kad nisi moj
I dođe mi da sad okrenem ti broj
Na ovaj dan ti priznam sve
Što boli me
Da mi je, da mi je tvoje magije
Da mi k'o alkohol tugu razbije
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
traktori46
- Kontakt:
Ma brate i oni su na koljenima, ide to sve polako i sigurno..Lokomotifa je napisao/la: ↑25 dec 2025, 17:39Sutrašnja skupština je dobra jer će sve maske pasti. Nećemo pratiti samo glasanje, već i diskusije. Saznat ćemo ko su Senadovi kerovi u klubu. Ovaj intervju dan pred historijsku skupštinu je nešto najjadnije i najofirnije što sam u životu vidio.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ima li nekih informacija kakve su nam sanse da prodje glasanje sutra? Jesu li u vecini oni sto prizeljkuju investitora?
A meni Misimovic nije jasan. Bilo je "opipavanje" pulsa i sta misle navijaci oko ulaska Mirvica i on sebi zabije takav auto gol da i ja koji nije bio njegov bot da tako kazem ali nije mi bio mrzak ali poslije ovog "intervjua" ide na listu kao neko ko ne misli dobro mom klubu. Hej pred samu skupstinu ovo uraditi...Vidim neki psuju Sinana, zasto, pa ovaj intervju ide u prilog najvijacima, ujedinio nas vise.
Chat gpt o egomanijaku u satiricnom tonu, Sinane zapusuj
Na Grbavici vjetar puše,
stara tribina pamti dane,
kad se bodrilo srcem, glasno,
a ne kroz Excel i procjene.
Dođe Senad s aktovkom crnom,
u njoj grafikon, plan i vizija,
kaže: “Vrijeme je za promjene,
fudbal traži modernizacija.”
“Željo mora biti dioničarski,
svaka emocija – jedan udio,
ljubav kluba u procentima,
navijanje – kroz portfolijo.”
Na papiru sve to lijepo stoji,
linije rastu, strelice sjaje,
al’ na jugu neko tiho pita:
“Gdje su snovi, gdje su nade?”
Jer Željo nije bilans stanja,
niti kolona ‘profit/loss’,
to je pjesma s juga grada,
to je plavo-bijeli ponos.
Na Grbavici vjetar puše,
stara tribina pamti dane,
kad se bodrilo srcem, glasno,
a ne kroz Excel i procjene.
Dođe Senad s aktovkom crnom,
u njoj grafikon, plan i vizija,
kaže: “Vrijeme je za promjene,
fudbal traži modernizacija.”
“Željo mora biti dioničarski,
svaka emocija – jedan udio,
ljubav kluba u procentima,
navijanje – kroz portfolijo.”
Na papiru sve to lijepo stoji,
linije rastu, strelice sjaje,
al’ na jugu neko tiho pita:
“Gdje su snovi, gdje su nade?”
Jer Željo nije bilans stanja,
niti kolona ‘profit/loss’,
to je pjesma s juga grada,
to je plavo-bijeli ponos.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nemaaa te dugo hadzijaaa
**** li mu majku i njemu i onome ko ga podrzava!
**** li mu majku i njemu i onome ko ga podrzava!
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Haj ljudi konacno progledase. Treba biti realan i reci da je ovaj klub krenuo tonuti od pojavljivanja doticnog privrednika. Niodakle samo odjednom je postao veliki navijac kluba, iako niko nije vidio velikog navijaca na stadionu, samaricanin koji je dao pare da se sredi pomocni teren, a onda veoma brzo alfa i omega kluba. Tada je Zeljo izgubio identitet pocele su svadje, optuzivanje i blacenje svakoga ko kaze nesto protiv tog lika. Da ne pricamo kako je najpotentniju ekipu unistio, potrosio pare na kamion polovnjaka i ispalio se kad je nestalo para. Sreca pa se pojavila ona ekipa mudonja, koliko god usrali i sefa i stanicu, spasili su imovinu kluba od doticnog. Botovi, forumi, skriveni forumi…bolesnik
Ako ga vec toliko branis, red je da ti pozelimo da ti se kcerci ovo desi sa Misimovicem, a mi svi na to da ti govorimo "ustati pa reci..." Hadzija malo mobingova, stoka!!!

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Aj sto je miske jadan, vec sto na forumu nasem masovno pitara jadnih....
nek crknu dusmani, najjaci smo
Treba opet parolu dići
Jel moguće da su ti debili toliko izmanpulisani,doduše sad iz hercegovačkog lobija.
Karma je čudo,krepajte!
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
kosuljaplava
- Kontakt:
Prvi mi je post.
23 godine, 10 godina aktivno svaka domaća utakmica.
s.m marš u Rajlovac
Željezničar mora biti ispred svakog pojedinaca da bi se na kraju svi zajedno radovali njegovim uspjesima.
ZA!
23 godine, 10 godina aktivno svaka domaća utakmica.
s.m marš u Rajlovac
Željezničar mora biti ispred svakog pojedinaca da bi se na kraju svi zajedno radovali njegovim uspjesima.
ZA!
Pitanje svih pitanja.Da li cemo dozvolit da nam klub Zeljo propadne a i mi sa njim radi nekog Misketa sto mu raja tepa.Jeko uopste taj Miske.Odakle je.Sta on ima sa Zeljom.Jel to neki Miske i njegovi neki ljudi jaci od armije navijaca koje želi dobro svom klubu.Ili smo svi postali u stilu sta ces takav nam hagra pao.Ako cemo sjedit i cekat odluku koja će bit na štetu kluba da završimo ko Čelik onda ja ću sebi prvi popu… onu stvar.
-
linija16bbb
- Kontakt:
Sanse su 95/5 u korist investitoraManijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 18:08Ima li nekih informacija kakve su nam sanse da prodje glasanje sutra? Jesu li u vecini oni sto prizeljkuju investitora?
kako da te ne volim
-
Rivaldinho
- Kontakt:
Zna li ili stvarni prijedlog ili naznake kako će izgledati buduća struktura/organizacija kluba.
Znaci miske baca dimne bombe i pravi spin efekt, čak vjerujem da je i htio navući neku vrstu negative na sebe.
Sa druge strane ovo može biti zaista sudbonosno za klub, kako pozitivno tako i negativno.
Stvari koje je iznio itekako imaju smisla za nas manje upućene u dešavanja ( sad ostavimo emociju po strani).
Ali vjerujem i iskreno se nadam da je prijedlog historijska prekretnica u pozitivnom smislu, ali isto tako mislim da još jedan udarac ovog tipa da nekom nešto dugujemo ili kako je to već dotični iscenirao ne bi mogli podnijeti stojeći.
Bojim se da on nešto zna i igra na kartu rekao sam vam, duboko u sebi mislim da je zlonamjeran.
Svakako ako iko ima ista konkretno da podjeli kakav je deal bilo bi vrh.
Sretno zeljovci
Znaci miske baca dimne bombe i pravi spin efekt, čak vjerujem da je i htio navući neku vrstu negative na sebe.
Sa druge strane ovo može biti zaista sudbonosno za klub, kako pozitivno tako i negativno.
Stvari koje je iznio itekako imaju smisla za nas manje upućene u dešavanja ( sad ostavimo emociju po strani).
Ali vjerujem i iskreno se nadam da je prijedlog historijska prekretnica u pozitivnom smislu, ali isto tako mislim da još jedan udarac ovog tipa da nekom nešto dugujemo ili kako je to već dotični iscenirao ne bi mogli podnijeti stojeći.
Bojim se da on nešto zna i igra na kartu rekao sam vam, duboko u sebi mislim da je zlonamjeran.
Svakako ako iko ima ista konkretno da podjeli kakav je deal bilo bi vrh.
Sretno zeljovci
Trenutno korisnika/ca: bvsic, enterofuryl i 36 gostiju.