Princ koji nikada nije postao kralj
I stao mi je sat od kad nisi moj
I dođe mi da sad okrenem ti broj
Na ovaj dan ti priznam sve
Što boli me
Da mi je, da mi je tvoje magije
Da mi k'o alkohol tugu razbije
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Princ koji nikada nije postao kralj
Ma brate i oni su na koljenima, ide to sve polako i sigurno..Lokomotifa je napisao/la: ↑25 dec 2025, 17:39Sutrašnja skupština je dobra jer će sve maske pasti. Nećemo pratiti samo glasanje, već i diskusije. Saznat ćemo ko su Senadovi kerovi u klubu. Ovaj intervju dan pred historijsku skupštinu je nešto najjadnije i najofirnije što sam u životu vidio.
Ako ga vec toliko branis, red je da ti pozelimo da ti se kcerci ovo desi sa Misimovicem, a mi svi na to da ti govorimo "ustati pa reci..." Hadzija malo mobingova, stoka!!!

Treba opet parolu dići
Sanse su 95/5 u korist investitoraManijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 18:08Ima li nekih informacija kakve su nam sanse da prodje glasanje sutra? Jesu li u vecini oni sto prizeljkuju investitora?
Ako imamo potpisan aporazum o sutnji, a ovaj diktator se javi dan prije skupstine, to znaci samo dvije stvari:Rivaldinho je napisao/la: ↑25 dec 2025, 18:55Zna li ili stvarni prijedlog ili naznake kako će izgledati buduća struktura/organizacija kluba.
Znaci miske baca dimne bombe i pravi spin efekt, čak vjerujem da je i htio navući neku vrstu negative na sebe.
Sa druge strane ovo može biti zaista sudbonosno za klub, kako pozitivno tako i negativno.
Stvari koje je iznio itekako imaju smisla za nas manje upućene u dešavanja ( sad ostavimo emociju po strani).
Ali vjerujem i iskreno se nadam da je prijedlog historijska prekretnica u pozitivnom smislu, ali isto tako mislim da još jedan udarac ovog tipa da nekom nešto dugujemo ili kako je to već dotični iscenirao ne bi mogli podnijeti stojeći.
Bojim se da on nešto zna i igra na kartu rekao sam vam, duboko u sebi mislim da je zlonamjeran.
Svakako ako iko ima ista konkretno da podjeli kakav je deal bilo bi vrh.
Sretno zeljovci
Strukture kluba bi činili ljudi koji su se pokazali znanjem zadnjih 15-tak godina.Rivaldinho je napisao/la: ↑25 dec 2025, 18:55Zna li ili stvarni prijedlog ili naznake kako će izgledati buduća struktura/organizacija kluba.
Znaci miske baca dimne bombe i pravi spin efekt, čak vjerujem da je i htio navući neku vrstu negative na sebe.
Sa druge strane ovo može biti zaista sudbonosno za klub, kako pozitivno tako i negativno.
Stvari koje je iznio itekako imaju smisla za nas manje upućene u dešavanja ( sad ostavimo emociju po strani).
Ali vjerujem i iskreno se nadam da je prijedlog historijska prekretnica u pozitivnom smislu, ali isto tako mislim da još jedan udarac ovog tipa da nekom nešto dugujemo ili kako je to već dotični iscenirao ne bi mogli podnijeti stojeći.
Bojim se da on nešto zna i igra na kartu rekao sam vam, duboko u sebi mislim da je zlonamjeran.
Svakako ako iko ima ista konkretno da podjeli kakav je deal bilo bi vrh.
Sretno zeljovci
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 7 gostiju.