FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da li ce sutra biti neki live sa skupstine
? Ili cekamo ofišl informacije po zavrsetku tek?
Trebalo bi bitizeljodogroba je napisao/la: ↑25 dec 2025, 20:33Da li ce sutra biti neki live sa skupstine? Ili cekamo ofišl informacije po zavrsetku tek?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Treba li i trenera sutra ozvaniciti?
Smatram da poslije nove godine, nas prvi zadatak kao navijaca treba biti masovno uclanjenje kao i svake godine.
Smatram da poslije nove godine, nas prvi zadatak kao navijaca treba biti masovno uclanjenje kao i svake godine.
Fk Željezničar.
Najpametnije stvari su napisane a to je da 99% navijaca zna kakav je pacov i gad profiter od Rajlovca.
Kada smo ujedinjeni nebo je granica a ne neke visoke letvice i power point prezentacije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sto se mene tice licno ja sam odavno za privatizaciju. Ali isto tako ne mogu zamjeriti nekom ko je za svoj mandat radio i omogucio nam da vratimo evropskog Zelju na Grbavicu, da je sve onako uredno iza zapada, nov teren, istok,jarboli,klupe,doping soba, uredili zapad i svasta nesta. Tako da bilo je i drugih sto nisu nista uradili. Da ne nabrajam kako smo drkali kad su nam dolazili igraci tipa Zakarica Miroslava Lendrica. Isto i za Osima sta nam je titula donjeo i radosti.
Sada se okrecemu necemu totalno drugom i modernijem. I napokon da i mi docekamo aBd da pocnemo ali fakat ulagati u igracki kadar da ne gledamo vise nikad Gasale, Resice, Rakice i ostale cirkuse koje Zeljo ne zasluzuje.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Nadam se da nema vise prica i podjela , gledanja u proslost 10/20 godina.Predatod je napisao/la: ↑25 dec 2025, 20:43Sto se mene tice licno ja sam odavno za privatizaciju. Ali isto tako ne mogu zamjeriti nekom ko je za svoj mandat radio i omogucio nam da vratimo evropskog Zelju na Grbavicu, da je sve onako uredno iza zapada, nov teren, istok,jarboli,klupe,doping soba, uredili zapad i svasta nesta. Tako da bilo je i drugih sto nisu nista uradili. Da ne nabrajam kako smo drkali kad su nam dolazili igraci tipa Zakarica Miroslava Lendrica. Isto i za Osima sta nam je titula donjeo i radosti.
Sada se okrecemu necemu totalno drugom i modernijem. I napokon da i mi docekamo aBd da pocnemo ali fakat ulagati u igracki kadar da ne gledamo vise nikad Gasale, Resice, Rakice i ostale cirkuse koje Zeljo ne zasluzuje.
Fk Željezničar.
Gotovo je, moze miske k svirati. Sutra samo formalno pravno da se zavrsi, pocinje nova era
Fino su se na senadovom forumu upalili, a i ovi sto su kao “za” investitora su oni klasicni uhljupi koji ce sutra lizati supak Saninu ne bi li dosli u klub, isto kao sto je bilo sa Amarom pa ga poslije popljuvase na sve strane.
Predatod je napisao/la: ↑25 dec 2025, 20:43Sto se mene tice licno ja sam odavno za privatizaciju. Ali isto tako ne mogu zamjeriti nekom ko je za svoj mandat radio i omogucio nam da vratimo evropskog Zelju na Grbavicu, da je sve onako uredno iza zapada, nov teren, istok,jarboli,klupe,doping soba, uredili zapad i svasta nesta. Tako da bilo je i drugih sto nisu nista uradili. Da ne nabrajam kako smo drkali kad su nam dolazili igraci tipa Zakarica Miroslava Lendrica. Isto i za Osima sta nam je titula donjeo i radosti.

Odzvonilo je laznom hadziji
Samo se treba traziti da grupa vise nikad ne donese barjak na utakmicu Jaci od Ratova Rezima i Partija jer ova podrska je dokazala da za ljude ideali ne znace nista . Smijalo se kad su se prodali dusmani sa koseva kao zene najstarijeg zanata a evo ti isti ljudi trazi da se i nas klub proda . Ali eto grbavica mene nece vidjeti jer bolje sacuvati obraz sjecanjem na nekadasnji klub nego podrzavati ovaj sutra novi sto treba nastati .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja vam zaista ne mogu opisati osjećaj ushićenosti i sreće, što je ovo smeće u ljudskom obliku, pokazalo svoje pravo lice.
Nemali broj navijača i dan danas spominje da je najveća tragedija, što je on otišao sa svojim ljudima.. Čak imam i "jarane" pitare koji godinama govore,sreća naša pa ste otjerali Misimovića.
Nadam se da će nas ovo konačno ujediniti, Želji smo u budućnosti najpotrebniji mi, da očuvamo našu tradiciju, i da ne dozvolimo nikome ni jedan kamenčić sa stadiona da "otuđi".
I da ne daj Bože sve krene naopako, pu pu pu, mi jedini možemo održati ovaj klub na nogama.
Još jednom, crkni keru u magacinu da te štakori izgrizu!
Nemali broj navijača i dan danas spominje da je najveća tragedija, što je on otišao sa svojim ljudima.. Čak imam i "jarane" pitare koji godinama govore,sreća naša pa ste otjerali Misimovića.
Nadam se da će nas ovo konačno ujediniti, Želji smo u budućnosti najpotrebniji mi, da očuvamo našu tradiciju, i da ne dozvolimo nikome ni jedan kamenčić sa stadiona da "otuđi".
I da ne daj Bože sve krene naopako, pu pu pu, mi jedini možemo održati ovaj klub na nogama.
Još jednom, crkni keru u magacinu da te štakori izgrizu!
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ma tamo se odaju sami jedan po jedan ko je zapravo slijepi senadov ker. Jedan se dobro odao ako uopce govori istinu i cak napisao da imaju 17 ruku koji ce glasati protiv. Nadam se da su posljednji trzaji i da ce sutra sebi muda pojest u ova doba..
Ona budala vjerovatno ni clansku nemazeljodogroba je napisao/la: ↑25 dec 2025, 21:31Ma tamo se odaju sami jedan po jedan ko je zapravo slijepi senadov ker. Jedan se dobro odao ako uopce govori istinu i cak napisao da imaju 17 ruku koji ce glasati protiv. Nadam se da su posljednji trzaji i da ce sutra sebi muda pojest u ova doba..
Moderni fudbal ne poznaje samoodrzivost jednog kluba u konkurenciji politickih klubova i klubova koji imaju vlasnike. Razlika bi bila sto mi ne bismo imali vlasnika nego strateskog partnera gdje su zasticeni i klub i partner. Uz strateskog parnetra, citaj novac koji bi se investirao u klub dodatno i ulaganje u OP, uz svu nasu privrzenost i ljubav prema klubu, mogucnosti su ogromne. Naravno da ce biti tesko protiv politickih klubova i nacionalnog kljuca ali to je stavka za koju se svi moramo boriti malim bitkama dok ne dobijemo fudbalsku ligu bez ovoliko uticaja.Pact1921 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 21:29Samo se treba traziti da grupa vise nikad ne donese barjak na utakmicu Jaci od Ratova Rezima i Partija jer ova podrska je dokazala da za ljude ideali ne znace nista . Smijalo se kad su se prodali dusmani sa koseva kao zene najstarijeg zanata a evo ti isti ljudi trazi da se i nas klub proda . Ali eto grbavica mene nece vidjeti jer bolje sacuvati obraz sjecanjem na nekadasnji klub nego podrzavati ovaj sutra novi sto treba nastati .
Zasto ne pokusati sa modernim i savremenim nacinom i vidjeti kako bi funkcionisali? Ja volim Zelju ali ne zelim godinama gledati 4. 5. mjesto i strahovati za opstanak u ligi i hocel biti bankrot ili nece, hocel nam uzeti igraca ispod cijene itd.
Svako ima pravo da ne dodje na stadion pa tako i ti, mani se pitarskih floskula. Ja cu na stadionu biti kako god bilo, ali mi je naravno draze gledati Zelju koji ima smisla a ne ovako na vrat na nos iz sezone u sezonu sve veci bunar.
Investitor je prijeka potreba nakon godina i godina nestrucnosti i kokuzluka u klubu kakav je Zeljeznicar i sa potencijalom koji ovaj klub nosi sa svima nama koji smo zaludjenici u plavu boju.
Tebe debilu Grbavica nikad nije ni vidjelaPact1921 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 21:29Samo se treba traziti da grupa vise nikad ne donese barjak na utakmicu Jaci od Ratova Rezima i Partija jer ova podrska je dokazala da za ljude ideali ne znace nista . Smijalo se kad su se prodali dusmani sa koseva kao zene najstarijeg zanata a evo ti isti ljudi trazi da se i nas klub proda . Ali eto grbavica mene nece vidjeti jer bolje sacuvati obraz sjecanjem na nekadasnji klub nego podrzavati ovaj sutra novi sto treba nastati .
Zaboravlja se olako da fake hadzija iz Rajlovca ima svoje ljude u skupstini. Sa njihove strane je borba da ne uđe investitor, da ne dođe do promjena, da se nastavi rahat patnja.
Nista nije gotovo i naravno da ce sutra biti tijesno. Nije ovo pesimizam, vec realnost.
-
adis_macak
- Kontakt:
Zaboli nas neka stvar hoces li ti dolazitiPact1921 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 21:29Samo se treba traziti da grupa vise nikad ne donese barjak na utakmicu Jaci od Ratova Rezima i Partija jer ova podrska je dokazala da za ljude ideali ne znace nista . Smijalo se kad su se prodali dusmani sa koseva kao zene najstarijeg zanata a evo ti isti ljudi trazi da se i nas klub proda . Ali eto grbavica mene nece vidjeti jer bolje sacuvati obraz sjecanjem na nekadasnji klub nego podrzavati ovaj sutra novi sto treba nastati .
Crkni keru. Ne moras vise puta ponavljati, nedavno si pisao da neces vise dolaziti. Nebitan si.Pact1921 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 21:29Samo se treba traziti da grupa vise nikad ne donese barjak na utakmicu Jaci od Ratova Rezima i Partija jer ova podrska je dokazala da za ljude ideali ne znace nista . Smijalo se kad su se prodali dusmani sa koseva kao zene najstarijeg zanata a evo ti isti ljudi trazi da se i nas klub proda . Ali eto grbavica mene nece vidjeti jer bolje sacuvati obraz sjecanjem na nekadasnji klub nego podrzavati ovaj sutra novi sto treba nastati .
Fk Željezničar.