Hvala puno,pozdravSport90 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 09:17Ja sam prošle godine išao na zadnju utakmicu protiv Villareala. Kada se slavila titula. Karte sam kupio preko oficijelne barcine web stranice bez ikakvih problema. Karta je koštala 150€ u tu cijenu je bio uključen sal i posjeta muzeju. Htio sam prvo protiv Madrida, ali za tu utakmicu bilo je moguće samo kupiti VIP karte koje su koštale po 3000€, a za sve druge utakmice bez problema sam mogao kupiti kartu. Preporučujem ako imaš vremena idi u proljeće (kad je lijepo vrijeme) i ostani 3-4 dana jer Barcelona je bas lijepa i ima se svašta vidjeti, živ grad pun dešavanja i sto je mene iznenadilo restorani na svakom ćošku sa Hallal natpisom tako da ni za hranu nisam brinuo - i realno cijene su bile jako povoljne - top restoran Steak plus piće deset koštalo me je <od 30€, dok ono jelo na brzinu Doner, pomes, piće je bilo 6-8€. Javni prevoz fantastičan, konekcija sa aerodromom top, i to me je koštalo za 4 dana neka karta 20€ i možeš koristiti sav javni prevoz. Uglavnom izlaz Petak-Ponedeljak uz prevoz, smještaj karte za utakmicu i troškovi tamo koštalo me je 700-800€
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Jesi li ti uzimao kao basic plus za karte,i kako si izabrao tocno sjediste na stadionu,meni to ne prikazujeSport90 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 09:17Ja sam prošle godine išao na zadnju utakmicu protiv Villareala. Kada se slavila titula. Karte sam kupio preko oficijelne barcine web stranice bez ikakvih problema. Karta je koštala 150€ u tu cijenu je bio uključen sal i posjeta muzeju. Htio sam prvo protiv Madrida, ali za tu utakmicu bilo je moguće samo kupiti VIP karte koje su koštale po 3000€, a za sve druge utakmice bez problema sam mogao kupiti kartu. Preporučujem ako imaš vremena idi u proljeće (kad je lijepo vrijeme) i ostani 3-4 dana jer Barcelona je bas lijepa i ima se svašta vidjeti, živ grad pun dešavanja i sto je mene iznenadilo restorani na svakom ćošku sa Hallal natpisom tako da ni za hranu nisam brinuo - i realno cijene su bile jako povoljne - top restoran Steak plus piće deset koštalo me je <od 30€, dok ono jelo na brzinu Doner, pomes, piće je bilo 6-8€. Javni prevoz fantastičan, konekcija sa aerodromom top, i to me je koštalo za 4 dana neka karta 20€ i možeš koristiti sav javni prevoz. Uglavnom izlaz Petak-Ponedeljak uz prevoz, smještaj karte za utakmicu i troškovi tamo koštalo me je 700-800€
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Izabrao sam sam tribinu, a karte sa tačnim sjedištem (broj i red) sam dobio 5-6 dana pred utakmicu.Markinhio je napisao/la: ↑25 dec 2025, 12:53Jesi li ti uzimao kao basic plus za karte,i kako si izabrao tocno sjediste na stadionu,meni to ne prikazujeSport90 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 09:17Ja sam prošle godine išao na zadnju utakmicu protiv Villareala. Kada se slavila titula. Karte sam kupio preko oficijelne barcine web stranice bez ikakvih problema. Karta je koštala 150€ u tu cijenu je bio uključen sal i posjeta muzeju. Htio sam prvo protiv Madrida, ali za tu utakmicu bilo je moguće samo kupiti VIP karte koje su koštale po 3000€, a za sve druge utakmice bez problema sam mogao kupiti kartu. Preporučujem ako imaš vremena idi u proljeće (kad je lijepo vrijeme) i ostani 3-4 dana jer Barcelona je bas lijepa i ima se svašta vidjeti, živ grad pun dešavanja i sto je mene iznenadilo restorani na svakom ćošku sa Hallal natpisom tako da ni za hranu nisam brinuo - i realno cijene su bile jako povoljne - top restoran Steak plus piće deset koštalo me je <od 30€, dok ono jelo na brzinu Doner, pomes, piće je bilo 6-8€. Javni prevoz fantastičan, konekcija sa aerodromom top, i to me je koštalo za 4 dana neka karta 20€ i možeš koristiti sav javni prevoz. Uglavnom izlaz Petak-Ponedeljak uz prevoz, smještaj karte za utakmicu i troškovi tamo koštalo me je 700-800€
I jos samo ovo,da li sam biras sjediste ili ti oni izaberuSport90 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 18:28Izabrao sam sam tribinu, a karte sa tačnim sjedištem (broj i red) sam dobio 5-6 dana pred utakmicu.Markinhio je napisao/la: ↑25 dec 2025, 12:53Jesi li ti uzimao kao basic plus za karte,i kako si izabrao tocno sjediste na stadionu,meni to ne prikazujeSport90 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 09:17
Ja sam prošle godine išao na zadnju utakmicu protiv Villareala. Kada se slavila titula. Karte sam kupio preko oficijelne barcine web stranice bez ikakvih problema. Karta je koštala 150€ u tu cijenu je bio uključen sal i posjeta muzeju. Htio sam prvo protiv Madrida, ali za tu utakmicu bilo je moguće samo kupiti VIP karte koje su koštale po 3000€, a za sve druge utakmice bez problema sam mogao kupiti kartu. Preporučujem ako imaš vremena idi u proljeće (kad je lijepo vrijeme) i ostani 3-4 dana jer Barcelona je bas lijepa i ima se svašta vidjeti, živ grad pun dešavanja i sto je mene iznenadilo restorani na svakom ćošku sa Hallal natpisom tako da ni za hranu nisam brinuo - i realno cijene su bile jako povoljne - top restoran Steak plus piće deset koštalo me je <od 30€, dok ono jelo na brzinu Doner, pomes, piće je bilo 6-8€. Javni prevoz fantastičan, konekcija sa aerodromom top, i to me je koštalo za 4 dana neka karta 20€ i možeš koristiti sav javni prevoz. Uglavnom izlaz Petak-Ponedeljak uz prevoz, smještaj karte za utakmicu i troškovi tamo koštalo me je 700-800€
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Ok,hvala na svemu bratee
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.