Ma ja ba kicmenjak ajd i ti ko cetnik zapjevaj i napisi him u kontru i molim te sto vise majke i sestre da spomenes nek bude ono bas vrhgalia95 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 15:52Svaka čast!
Novi šovinistički ispad navijača Zvezde, zahvalili se "četnicima iznad Sarajeva"
https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... /251221053
Još jednom da pozdravim "fgr" jadove koji su se zgražavali i snebivali zbog "divljačkog navijanja" BH Fanaticosa. FUJ bagro jadna beskičmenjačka, jednako ste mi ogavni kao i ovi Zvezdini četalji na tribinama!
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- OldTownDistrict
- Kontakt:
E u tome lezi zec a ne na basket utakmicama, od alije do baije kako li nam se to desi hmmm.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
TripleThreat
- Kontakt:
Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.
"Your favorite player's favorite player" - MB
koja je to tema, ta za ove što stalno o FGR i sličnim stvarima?TripleThreat je napisao/la: ↑24 dec 2025, 20:01Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.
Premijer liga BiH. Udji i vidit ces slicnost u upisima tamo i ovdjefilip13 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 08:20koja je to tema, ta za ove što stalno o FGR i sličnim stvarima?TripleThreat je napisao/la: ↑24 dec 2025, 20:01Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
hvala, ne bih, mislio sam da je na ovom pdfDamirT je napisao/la: ↑25 dec 2025, 09:01Premijer liga BiH. Udji i vidit ces slicnost u upisima tamo i ovdjefilip13 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 08:20koja je to tema, ta za ove što stalno o FGR i sličnim stvarima?TripleThreat je napisao/la: ↑24 dec 2025, 20:01Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.![]()
-
TripleThreat
- Kontakt:
DamirT napravio posebnu temu nazvana samo po toj utakmici... nisu se tupavo ni drznuli oko nje, nastavili ovdje sa off topicom.filip13 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 08:20koja je to tema, ta za ove što stalno o FGR i sličnim stvarima?TripleThreat je napisao/la: ↑24 dec 2025, 20:01Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.
"Your favorite player's favorite player" - MB
I opet će oni sjebati temu kad opet budu igrali naši sa SrbijomTripleThreat je napisao/la: ↑25 dec 2025, 18:42DamirT napravio posebnu temu nazvana samo po toj utakmici... nisu se tupavo ni drznuli oko nje, nastavili ovdje sa off topicom.filip13 je napisao/la: ↑25 dec 2025, 08:20koja je to tema, ta za ove što stalno o FGR i sličnim stvarima?TripleThreat je napisao/la: ↑24 dec 2025, 20:01Opet ovi s nogometnih tema koji košarkaške utakmice nazivaju "basket utakmicama" došli da sole pamet oko moralnih vertikalnosti. Naravno opet ništa povezano s temom ovog pdf-a. Hajd ba razgulite više na drugu temu, svakako vam je napravljena posebna, a prestanite trovati ovu temu irelevantnim stvarima. Imate posebnu pa se tamo podanički pravdajte do prekosutra.
viewtopic.php?t=19464.
Evo je,nek ju je napravio pa da im se da link kad god budu spominjali bilo šta osim samih utakmica
Evo je,nek ju je napravio pa da im se da link kad god budu spominjali bilo šta osim samih utakmica
Da su se 2-3 posta napisala na onoj temi u tom stilu, vjerovatno ne bi ovdje vise to pisali 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Kockoglavi
Da se čestita Biberoglu-u što je zamjenjen sa Malachi Flynnom.
Svaka čast za Košarkaški savez Turske.
Svaka čast za Košarkaški savez Turske.
Steta samo sto nece u BiH doci cigan. Jako sam sretan sto je odyeban i tu 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma to se znalo da ce neki Amerikanac biti naturalizovani igrac.
Njima treba playmaker kao i vecini reprezentacije u Evropi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakvo je stanje sa Gegićem vidim da se još nije vratio utakmicama?
Šteta jer njemu bi bila na mjestu ona stara: Bibere turčine, napušiše se nargile.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Kojih 15-ak igrača bi moglo biti na skraćenom spisku, da li bi mogao biti neki novajlija?
ovaj spisak ce biti prvi pokazatelj, dali selektor altivno trazi nove igrace i bori se za njih tj njihov nastup za BiH, ili je to bila samo prica. ja licno vjerujem da on to radi, ali posto smo mi bosnjaci uvijek naivni, bolje sacekati spisak i vidjeti dali ce "rupe" krpiti sa nekim polovnjacima iz domace lige...
Livadic na spisku, sasvim zasluzeno daleko najbolji centar lige
Kad spisak izlazi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.