NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Kakva trojka Edwardsa za produžetak koji je bio stvarno odličan. Vrhunska utakmica.
-
TribuneEst
- Kontakt:
Ovo sto radi Jokic svijet kosarke jos vidio nije. Kakva poezija pokreta, lakoca poentiranja, pola Minesote oko njega a on isporuci brutalan triple2. 
Strasna tekma u Denveru, najbolja nocas. I ona 3-ca Edwardsa za produzetak je brutalna.
Al ove Jokiceve brojke kad gledas isto da nisu realne, strasno sta brat radi, ali eto nije on kazu najbolji igrac lige.
I da ovi LaL ako ostave Lebrona nece vidjeti top6, bez njega su puno bolja ekipa.
Al ove Jokiceve brojke kad gledas isto da nisu realne, strasno sta brat radi, ali eto nije on kazu najbolji igrac lige.
I da ovi LaL ako ostave Lebrona nece vidjeti top6, bez njega su puno bolja ekipa.
Nevezano za ovu tekmu, ja ne znam ko moze sporiti da je Jokic najbolji igrac na svijetu. Ako ovako nastavi, bice najbolji igrac ove dekade, bez sumnje. I sto je najjace, nekako uspijeva biti sve bolji i bolji, iako ulazi u ozbiljne godine.
Ali grunuti 56-16-15 na Bozic na 15-21 sut. Pa sta reci na to, nego se samo nakloniti
Ali grunuti 56-16-15 na Bozic na 15-21 sut. Pa sta reci na to, nego se samo nakloniti
- Shategabri
- Kontakt:
Daleko najbolji, tripl dabl vjetrenjača.ronaldo99 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 09:48Strasna tekma u Denveru, najbolja nocas. I ona 3-ca Edwardsa za produzetak je brutalna.
Koševo Zapad
Opalio slobodnih k'o citava ekipa Minnesote skupa, to se odma vidi da su mu svirali i svaki polukontakt.
- Shategabri
- Kontakt:
Opale i drugi, pa nikom ništa.
Ne bih se složio, Jokiću najmanje sviraju od ovih superstara.
Koševo Zapad
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za individualne stvari, svaka mu cast, ali tesko da ce imati mnogo priznanja bez jos jedne titule ili dvije.Jednostavno, sa ovakvom ofanzivnom dominacijom, moras nesto i osvojiti.dscile je napisao/la: ↑26 dec 2025, 10:35Nevezano za ovu tekmu, ja ne znam ko moze sporiti da je Jokic najbolji igrac na svijetu. Ako ovako nastavi, bice najbolji igrac ove dekade, bez sumnje. I sto je najjace, nekako uspijeva biti sve bolji i bolji, iako ulazi u ozbiljne godine.
Ali grunuti 56-16-15 na Bozic na 15-21 sut. Pa sta reci na to, nego se samo nakloniti![]()
Pa eto zasto ja ne pisem kad nesto ne gledam, a sticajem okolnosti odgledao sam produzetak jer se poklopilo sa vremenom kad ustajem
Nije zbog sviranja polukontakta toliko slobodnih, nego zbog penal zavrsnice. Pa mislim da je samo u zadnjih 20ak sekundi izveo 6 slobodnih, ili nesto slicno
Opali samo ovaj gmizavac iz Okc (cesce), vidimo ga bez FTs 22 poena iz 19 suteva.Shategabri je napisao/la: ↑26 dec 2025, 11:53Opale i drugi, pa nikom ništa.
Ne bih se složio, Jokiću najmanje sviraju od ovih superstara.
Jokić je u sezoni tek 6. po broju izvedenih s. bacanja
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
s obzirom koliko loptu ima iu rukama to i nije bas tako puno s. bacanja
sudija na metar udaljenosti io ovdje ne vidi faul
Rakete igrali 18 od 28 odigranih utakmica na strani. Ma zlatan rekord, a ovdje prica kao da smo u problemu nekom 
Nemogu rakete ove godine protiv trojca na zapadu:OKC,nuggetsa,spursa
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Daj ih 'vamo, ako budemo zdravi
Eason se vratio, Finn takodjer, sad bi tek trebali liciti na nesto
Meni je Jokic sa ovim partijama i ovakvim stilom i izgledom (kao paket) bolji od LBJ i ako uspije jos 2 titule osvojiti za mene će biti najbolji kojeg sam ja gledao (kad je igrao MJ bio sam mali i nisam imao priliku gledati NBA) - jedina mana mu je reklama za kladionicu - ne znam sto mu je to u zivotu trebalo.dscile je napisao/la: ↑26 dec 2025, 10:35Nevezano za ovu tekmu, ja ne znam ko moze sporiti da je Jokic najbolji igrac na svijetu. Ako ovako nastavi, bice najbolji igrac ove dekade, bez sumnje. I sto je najjace, nekako uspijeva biti sve bolji i bolji, iako ulazi u ozbiljne godine.
Ali grunuti 56-16-15 na Bozic na 15-21 sut. Pa sta reci na to, nego se samo nakloniti![]()
Ma kakav Djordan,bolji i od njega 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.