Huske je napisao/la: ↑25 dec 2025, 00:13
Saurman je napisao/la: ↑22 dec 2025, 22:32
Elektro smeće ne bi vozio ni da mi džabe daju,ali novi modeli bmw sa grilovima od pola metra su teški cirkus,unutra zabili tablete od metar u instrument tablu katastrofa.Ružnija auta nisam vidio odavno.Po unutrašnjosti puno ne odskaču mečka i audi a o vw ne treba trošiti riječi.
Jednom riječiju auta bez duše.
neutral šta ćeš, kad ih riješiš onda si miran do kraja, problematični su ti 1.6. kod šestice, dizne i čitava konstrukcija nije nešto da ulijeva povjerenje, posebno se u praksi tačnim to pokazalo. već ovi na sedmici 1.6 su znatno izdržljiviji, tu još nisam čuo da je neko imao problem, a gazili su i 600k km.
mada 2.0, e to je prava stvar, ne bih ni pomišljao na 1.6 pored ovakvog savršenstva. još nisam čuo da je 2.0 nekog izdao bilo na šestici ili sedmici ili osmici, isto kao ni 1.9 od trice do petice, napravili su to inženjeri Nobelova nagrada im treba. i prava je šteta i ubistvo tehnologije da ovo ode iz razvoja i proizvodnje, suza mi krenu.
Treci dan bez auta
Ma mogao uzeti hladno 2012 style, 2.0 mislim, ja ovo uzeo, rekao sam nema halala prethodnom vlasniku ako je ista ovo znao, mogao sam i 7 uzeti sta sam dao do sada para
Vidjet cemo sta ce bit, javim, uskoro 300.000, dobar, neka dogura 350-400, bit ce epic.
Btw Merc onaj w211 dosao na 422.000

2.7, 210ps, jao auta, jest da je reparacija mijenjaca bila u Sirokom 2500KM ali sta se moze.
Mislio sam za 5 godina (godina prosla), tj. za 4 uzeti Toyotu novu kod Nuica (Corollu) ali jos se razmisljam, ko ziv ko mrtav tada, kako sam promijenio posao auto mi uopce ne treba, da mogu skodu fabio karavana bi uzeo
A mozda uradim i "ludost" pa uzmem nesto bas jako.
Inace clan familije gleda da uveze nekog dzipa iz USA, cega se lik sjetio