Premijer liga BiH - aktuelno

MaroonWhite1946
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 26 dec 2025, 15:24

leo1946 je napisao/la:
26 dec 2025, 14:50
nikom te ne damo! ili ipak..
Ne damo te do veceras :opaopa:
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 26 dec 2025, 15:28

DRAMA NA GRBAVICI: Dva člana Skupštine podnijeli ostavke?
Kakav je hepening ovdje, zna li iko?

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 26 dec 2025, 15:36

Nikom ga ne daju :urnebes:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 dec 2025, 15:39

26.12. 2025. ce biti upamcen kao datum kada su iz FK Sarajeva uz pomoc vlasti, CIA-e, NASA-e i vanzemaljaca natjerali skupstinare u Plavom salonu da ipak daju zeljkana...

Ocekujem ovakav narativ za 20-tak godina. Mitomani !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 dec 2025, 15:42

Godina 2050.

Sportski historičari danas se slažu da je prekretnica za FK Željezničar nastupila početkom 2026. godine. U tom periodu, radnički klub sa Grbavice našao se na ivici institucionalne zavisnosti, finansijski oslonjen gotovo isključivo na državu i političke strukture koje su decenijama sputavale njegov razvoj.

Svjesni da takav model vodi u dugoročnu stagnaciju, tadašnje rukovodstvo kluba, zajedno s organizovanim navijačima, donosi odluku koja će promijeniti tok historije Željezničara. Klub se po prvi put otvoreno samoorganizuje iznutra, odbacujući političko pokroviteljstvo kao nužan uslov opstanka.

Navijači, okupljeni oko ideje očuvanja identiteta radničkog kluba, preuzimaju aktivnu ulogu. Kroz transparentne inicijative, javne kampanje i međunarodne kontakte, Željezničar uspijeva privući strateškog investitora koji prihvata jasne uslove: nema političkog uticaja, nema stranačkih interesa i apsolutno poštovanje klupske autonomije.

Ta odluka iz 2026. godine danas se smatra temeljem moderne ere Željezničara. Bila je to godina u kojoj je klub dugi put jasno rekao „ne“ politici – i „da“ vlastitim navijačima, radu i dugoročnoj viziji.

Od tog trenutka, Grbavica više nije bila samo stadion. Postala je simbol otpora, samoodrživosti i dokaza da jedan radnički klub, uz podršku svoje baze, može preživjeti i uspjeti bez oslanjanja na državu.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 26 dec 2025, 15:53

Sta je ovo na Grbavici bas cacilend
Ako ne glasas za investitora ljudi te izbiju ispred salona

VibeTribeX
Kontakt:

Post Postao/la VibeTribeX » 26 dec 2025, 15:55

Zeljo lives in their heads rent free
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 dec 2025, 15:56

DinGospo21 je napisao/la:
26 dec 2025, 15:11
Lakoste je napisao/la:
26 dec 2025, 15:02
Sanin Mirvic nije nikad u zivotu otisao na utakmicu Zeljeznicara.
Koliko puta zajedno su svi ovi azijski papci u Torpedu bili na Koševu?, ali haj to je nebitno. Vama je od kako se u javnosti pojavila informacija da će Željezničar imati investitora uskoro, najbitnija stvar u državi. Manite se Želje, imate kriminalce iz drugih zemalja u klubu, nemojte biti nervozni.
Nisu nikad, ulagali su jer imaju interes, isto kao sto ga ima i ovaj. Uskoro ce vam u lozi sjediti Zdrale iz Lukavice.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 dec 2025, 15:59

Eno hoće da tuže ljude sto su podnijeli ostavke da ne učestvuju u gašenju kluba.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 26 dec 2025, 16:00

Jedinstven slučaj u svijetu, gdje vlastiti navijači proslvljaju prodaju kluba. :bow: :bow: :bow: Pa ovom prilikom čestitke i od nas. :urnebes:

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 26 dec 2025, 16:02

Gledaj kako spamaju temu. Danima 90% postova ovdje su pitari "zabrinuti" za sudbinu Zeljeznicara. Fascinantni ljudi. Hajde ovi nekakvi krelci i djeca ok, ali mislio sam da je Duska normalniji frajer.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 dec 2025, 16:04

Bumbaclat je napisao/la:
26 dec 2025, 16:02
Gledaj kako spamaju temu. Danima 90% postova ovdje su pitari "zabrinuti" za sudbinu Zeljeznicara. Fascinantni ljudi. Hajde ovi nekakvi krelci i djeca ok, ali mislio sam da je Duska normalniji frajer.
Ja 2 posta danas ostavio nemoj zezat. I sprdam se.
Kao sto sam pojedinima rekao u pp sretno sko ste krenuli ovim putem.

Napisao sam 2-3 ozbiljna posta u prethodnim danima na temu koja je zanimljiva i aktuelna, nema se o čemu drugom ni diskutovati. Tako da pustite forumske zajebancije imate sad važnijih stvari za bavit se. 98% na ovoj temi je čista zajebancija. Ne znam sta vam to toliko smeta pa vi ste nas saprali u 20 voda te kerojed te Homer te utrpani te nije sreca para puna vreća već 10 godina se slave remiji i pokoja pobjeda tom pjesmom, te vi imate dušu mi nemamo , nemoj da nabrajamo. I to traje 10 godina a ovo traje 3-4 dana i vi ne možete muški podnijeti. 10 godina se izdrkavate i ispostavi se tacno da bi guzice dali da i vi imate Mirvica i sad vas ko ne treba provocirat.

Da ne kažem da ste dizali parole o gubitku identiteta. Išli na skupštine sa parolama nikom te ne damo i tako dalje. Zaslužili ste svaki oblik zajebancije.10 godina ovdje pričate jedno da bi preko noći počeli pricat drugo. Možete vi to upakovat kako hocete sustinski ste poželjeli da dođe frajer s parama i da odlučuje. I to je to. Možeš ga zvat vlasnik privatnik posrednik ajmetulah partner on je to sto je. Čovjek koji se pita.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 dec 2025, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 26 dec 2025, 16:09

bvsic je napisao/la:
26 dec 2025, 15:53
Sta je ovo na Grbavici bas cacilend
Ako ne glasas za investitora ljudi te izbiju ispred salona
Bice pravo demokratsko glasanje
Cuj ako kaze Ne valja izac iz salona

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 26 dec 2025, 16:09

jurisicduska je napisao/la:
26 dec 2025, 15:42
Godina 2050.

Sportski historičari danas se slažu da je prekretnica za FK Željezničar nastupila početkom 2026. godine. U tom periodu, radnički klub sa Grbavice našao se na ivici institucionalne zavisnosti, finansijski oslonjen gotovo isključivo na državu i političke strukture koje su decenijama svjesno sputavale njegov razvoj.

Svjesni da takav model vodi u dugoročnu stagnaciju, tadašnje rukovodstvo kluba, zajedno s organizovanim navijačima, donosi odluku koja će promijeniti tok historije Željezničara. Klub se po prvi put otvoreno samoorganizuje iznutra, odbacujući političko pokroviteljstvo kao nužan uslov opstanka.

Navijači, okupljeni oko ideje očuvanja identiteta radničkog kluba, preuzimaju aktivnu ulogu. Kroz transparentne inicijative, javne kampanje i međunarodne kontakte, Željezničar uspijeva privući strateškog investitora koji prihvata jasne uslove: nema političkog uticaja, nema stranačkih interesa i apsolutno poštovanje klupske autonomije.

Ta odluka iz 2026. godine danas se smatra temeljem moderne ere Željezničara. Bila je to godina u kojoj je klub dugi put jasno rekao „ne“ politici – i „da“ vlastitim navijačima, radu i dugoročnoj viziji.

Od tog trenutka, Grbavica više nije bila samo stadion. Postala je simbol otpora, samoodrživosti i dokaza da jedan radnički klub, uz podršku svoje baze, može preživjeti i uspjeti bez oslanjanja na državu.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 dec 2025, 16:13

imekorisnicko je napisao/la:
26 dec 2025, 16:09
26 dec 2025, 15:42
Godina 2050.

Sportski historičari danas se slažu da je prekretnica za FK Željezničar nastupila početkom 2026. godine. U tom periodu, radnički klub sa Grbavice našao se na ivici institucionalne zavisnosti, finansijski oslonjen gotovo isključivo na državu i političke strukture koje su decenijama svjesno sputavale njegov razvoj.

:salut: jedan jedini koji konta poentu ovog svega sto se desava godinama unazad.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 dec 2025, 16:14

Ma parole nisu relevatne uvijek pogotovo u klubu poput Zelje koji ima bas puno navijaca
Digla se je parola kao da se zabrani Amar Osim, a 90% navijaca nema nista protiv Amara
Zeljo ce svakao uvijek biti nas klub, ali bez investitora ne mozemo vise normalno da funkcionisemo
Sta da ti kazem gledaj to kroz prizmu covjeka jucer je neko bio zdrav, a danas vec mora na operaciju i na kraju nije bitno ono jucer
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 dec 2025, 16:19, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 26 dec 2025, 16:15

26 dec 2025, 15:59
Eno hoće da tuže ljude sto su podnijeli ostavke da ne učestvuju u gašenju kluba.
Nauci citat,Sanjin ce tuzit ove sto su iznosili informacije sa sastanaka,koji su vec ranije potpisali saglasnosti.Zbog toga ce ih tuzit.
Brko iz druge galaksije!

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 26 dec 2025, 16:20

26 dec 2025, 16:04
Bumbaclat je napisao/la:

Napisao sam 2-3 ozbiljna posta u prethodnim danima na temu koja je zanimljiva i aktuelna, nema se o čemu drugom ni diskutovati. Tako da pustite forumske zajebancije imate sad važnijih stvari za bavit se. 98% na ovoj temi je čista zajebancija. Ne znam sta vam to toliko smeta pa vi ste nas saprali u 20 voda te kerojed te Homer te utrpani te nije sreca para puna vreća već 10 godina se slave remiji i pokoja pobjeda tom pjesmom, te vi imate dušu mi nemamo , nemoj da nabrajamo. I to traje 10 godina a ovo traje 3-4 dana i vi ne možete muški podnijeti. 10 godina se izdrkavate i ispostavi se tacno da bi guzice dali da i vi imate Mirvica i sad vas ko ne treba provocirat.

Da ne kažem da ste dizali parole o gubitku identiteta. Išli na skupštine sa parolama nikom te ne damo i tako dalje. Zaslužili ste svaki oblik zajebancije.10 godina ovdje pričate jedno da bi preko noći počeli pricat drugo. Možete vi to upakovat kako hocete sustinski ste poželjeli da dođe frajer s parama i da odlučuje. I to je to. Možeš ga zvat vlasnik privatnik posrednik ajmetulah partner on je to sto je. Čovjek koji se pita.
Hajde dobro, ali opet je smijesno uci na temu i vidjeti 10 postova, od toga 9 navijaci Sarajeva pisu o nama. Sve je to u sportskom duhu i treba se podjebavati, a svim nasim klubovima trebaju ljudi s parama da odlucuju. Ti gajis odredjene simpatije prema nama, ne znam zasto, ali vidi se to. Sigurno naletis i na tekmu, sto postujem.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 dec 2025, 16:22

Bumbaclat je napisao/la:
26 dec 2025, 16:20
Bumbaclat je napisao/la:

Hajde dobro, ali opet je smijesno uci na temu i vidjeti 10 postova, od toga 9 navijaci Sarajeva pisu o nama. Sve je to u sportskom duhu i treba se podjebavati, a svim nasim klubovima trebaju ljudi s parama da odlucuju. Ti gajis odredjene simpatije prema nama, ne znam zasto, ali vidi se to. Sigurno naletis i na tekmu, sto postujem.
Ma ja sam sarajlija. Ne moram ti dalje objasnjavat nista.

A vidi ovo evo
slika

Da li bi ti nas zajebavo da nekoliko godina poslije idemo pred klub organizivano da tucemo ljude koji potencijalno kazu Ne inevstitoru ili strateškom partneru ? Ili bar to najavljujemo sa tim hajd nek stisnu nek kažu ne. A čovječe ne znate uopste sta tamo pise i kakva je ponuda. Kako ste dotle došli ?

Evo reci mi posteno :D bez uvijanja bez sujete

Evo na ovoj slici ima jedan lik i glasat će danas za investitora a evo ga ovdje vidimo sta propagira punim i oprao me u zadnjih 10 godina svakodnevno da smo prostitutka prodana i tako sta sve ne . I sad ja njega ne trebam zajebavati ?

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 26 dec 2025, 16:29

26 dec 2025, 16:22
Bumbaclat je napisao/la:
26 dec 2025, 16:20

Ma ja sam sarajlija. Ne moram ti dalje objasnjavat nista.

A vidi ovo evo
slika

Da li bi ti nas zajebavo da nekoliko godina poslije idemo pred klub organizivano da tucemo ljude koji potencijalno kazu Ne inevstitoru ili strateškom partneru ? Ili bar to najavljujemo sa tim hajd nek stisnu nek kažu ne. A čovječe ne znate uopste sta tamo pise i kakva je ponuda. Kako ste dotle došli ?

Evo reci mi posteno :D bez uvijanja bez sujete

Evo na ovoj slici ima jedan lik i glasat će danas za investitora a evo ga ovdje vidimo sta propagira punim i oprao me u zadnjih 10 godina svakodnevno da smo prostitutka prodana i tako sta sve ne . I sad ja njega ne trebam zajebavati ?
Posteno, fino razmisljanje. Naravno da bi vas zajebavao, samo ne bih bas listao danima pet foruma da kopam informacije i pravim neke vlastite konstrukcije, niti imam vremena za to. Prije 10-ak godina sam i ja mislio da mozemo gurati sami bez investitora, ali me stvarnost demantovala, pa sam promijenio misljenje. Mislim da to vazi za mnoge. Vidjecemo ko se bolje nosi sa investitorom. Vi ste strasno podbacili, mogli ste i trebali napraviti puno vise za sve ove godine.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.