De vrati se na pdf zelje, bgti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
A sto boga ti. Sta ja imam sa Zeljom
Jeste škrti sa tim informacijama oko Mirvića i Princa, de podijelite malo sa nama, i mi smo ljudi.Jet2Holiday je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:37Samo dovite da ovih 99% da Mirvic ide, bude 100%
Najveca neznalica koja je krocila u klub.
Da nije Tana bilo, davno bi mi kosu izgubili zbog kluba.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Mi smo im svima kamenčić u obući. Pogledaj Klix npr. rezultat nakon derbija nisu postavili, nakon svakog našeg kiksa jedva dočekaju da objave pogledajte kako su igrači ispraćeni sa terena itd. ne samo Klix nego i ostali. Dovoljno se sjetiti naslova na ovom portalu "Atomski napad" kad su kone doveli one igrače.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ukoliko bi se išlo ikad u gradnju novog stadiona na mjestu sadašnjeg ovo je najjeftinija odluka. Međutim politiku Koševo ne zanima, ne mogu pola tribine natkriti, bolje reći ne žele.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ako ide treba da se oprosti pred punim Kosevom, to je najmanje sto zasluzuje ovakva legenda.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Frajer veze nema yebo ga Leterme
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa dobro ali treba da znaš da klixovi vlasnici su dario i mario šimić dakle sivla a željkan je vlaški klub i ovih iz istočne Bosne sto se nikad nisu mogli identifikovati s gradom.H8Z7 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:14Mi smo im svima kamenčić u obući. Pogledaj Klix npr. rezultat nakon derbija nisu postavili, nakon svakog našeg kiksa jedva dočekaju da objave pogledajte kako su igrači ispraćeni sa terena itd. ne samo Klix nego i ostali. Dovoljno se sjetiti naslova na ovom portalu "Atomski napad" kad su kone doveli one igrače.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Prvo, opet, nije tacno da nije popracen medijski bio Tanov ulazak. To je bila udarna vijest u drzavi i sire. Bilo je popracenije 10 puta nego ovo. Drugo Dario i Mario Simic su Sarajlije Hrvati i normalni momci. Takvih momaka imamo i na tribinama. Kakva su ovo bolesna vrijedjanja na nacionalnoj osnov jel to gradsko ponasanje? Boze me sacuvaj i sakloni.
- PeppermintSA
- Kontakt:
+1Hordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:53Prvo, opet, nije tacno da nije popracen medijski bio Tanov ulazak. To je bila udarna vijest u drzavi i sire. Bilo je popracenije 10 puta nego ovo. Drugo Dario i Mario Simic su Sarajlije Hrvati i normalni momci. Takvih momaka imamo i na tribinama. Kakva su ovo bolesna vrijedjanja na nacionalnoj osnov jel to gradsko ponasanje? Boze me sacuvaj i sakloni.
Princ je kupio 49% prava od amerikanacariki46 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:12Jeste škrti sa tim informacijama oko Mirvića i Princa, de podijelite malo sa nama, i mi smo ljudi.Jet2Holiday je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:37Samo dovite da ovih 99% da Mirvic ide, bude 100%
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Princ ce ulagati iskljucivo u Akademiju i ubirati procenat od prodaje akademaca, Mirvic ostaje s tim sto je posao (tacnije kompletan sportski segment) prepustio napokon nekome ko zna, Zoranu.
Mi smo tri koraka ispred. Borac je mrtav. Zrinji talasa. Nasa je sledeca sezona
- Jet2Holiday
- Kontakt:
"Koliko vam treba para da budemo prvaci" 
Sve sto trebate znati za proljece i narednu sezonu.
Sve sto trebate znati za proljece i narednu sezonu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Mihojevic izgleda zavrsio karijeru.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Je li istina da je naš Mirvah prevario drugog Mirvu za par miliona maraka i da od tad ne pričaju skoro 7 godina.
Raja piše da svi Mirvići navijaju za Želju, samo je naš lafo izrod.
Raja piše da svi Mirvići navijaju za Želju, samo je naš lafo izrod.
Nakon ovog Mirvica koji je preuzeo zelju mi SVOG MIRVICA TREBAMO ISTJERAT..
Nepojmivo mi je da je Ismir dopusto a i da je Sanin odlucio da bude vlasnik zelja
Ne svatljivo
Meni ovo lici na potez SDA I TRZORCA BAKETA, isto je uradio sa ojebinom iz glogove Husicem
Nepojmivo mi je da je Ismir dopusto a i da je Sanin odlucio da bude vlasnik zelja
Ne svatljivo
Meni ovo lici na potez SDA I TRZORCA BAKETA, isto je uradio sa ojebinom iz glogove Husicem
Ma lupaju ljudi gluposti brate, Tan ne ulaze u nas nikako i predstavlja se ovdje kao da samo on ulaze. Princ nije kupio prava od Mirvica nego od Tana. Princ i Mirvic ostaju.riki46 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:12Jeste škrti sa tim informacijama oko Mirvića i Princa, de podijelite malo sa nama, i mi smo ljudi.Jet2Holiday je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:37Samo dovite da ovih 99% da Mirvic ide, bude 100%
Sto se tice ovog drugog mirvica meni je drago da je usao u zelju pa da se i tamo malo pocne ulagati jer bez jakih sarajevskih klubova nema jakog Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, muhamedhulk i 50 gostiju.