FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lupetanja dosežu svoj maksimum
Izvini ali sve što si napisao nije istina.ubipara je napisao/la: ↑27 dec 2025, 07:34Ma lupaju ljudi gluposti brate, Tan ne ulaze u nas nikako i predstavlja se ovdje kao da samo on ulaze. Princ nije kupio prava od Mirvica nego od Tana. Princ i Mirvic ostaju.riki46 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:12Jeste škrti sa tim informacijama oko Mirvića i Princa, de podijelite malo sa nama, i mi smo ljudi.Jet2Holiday je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:37Samo dovite da ovih 99% da Mirvic ide, bude 100%
Najveca neznalica koja je krocila u klub.
Da nije Tana bilo, davno bi mi kosu izgubili zbog kluba.
Sto se tice ovog drugog mirvica meni je drago da je usao u zelju pa da se i tamo malo pocne ulagati jer bez jakih sarajevskih klubova nema jakog Sarajeva.
MNON
-
KosevoZove
- Kontakt:
Joj berberovica hoce sa se tuce sa ovim iz NP haha kakva legenda 
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Na jedno isto pitanje sam dobio pet različitih odogvora, jedan mi kaže da princ ulazi samo u akademiju, drugi da kupuje prava od MIrvića, treći da kupuje prava od Tana. Pojma nemam kome da vjerujem, pogubio sam se totalno.Noke995 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 09:05Izvini ali sve što si napisao nije istina.ubipara je napisao/la: ↑27 dec 2025, 07:34Ma lupaju ljudi gluposti brate, Tan ne ulaze u nas nikako i predstavlja se ovdje kao da samo on ulaze. Princ nije kupio prava od Mirvica nego od Tana. Princ i Mirvic ostaju.
Sto se tice ovog drugog mirvica meni je drago da je usao u zelju pa da se i tamo malo pocne ulagati jer bez jakih sarajevskih klubova nema jakog Sarajeva.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pobjedili smo prvu utakmicu Novi Pazar 2:0(Krle i Heba)
U grupi smo jos sa Vratnikom i Bosnom iz Visokog
U grupi smo jos sa Vratnikom i Bosnom iz Visokog
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Modže nije normalanKosevoZove je napisao/la: ↑27 dec 2025, 10:06Joj berberovica hoce sa se tuce sa ovim iz NP haha kakva legenda![]()
Pisanje na temama ostalih PL klubova je po pravilima foruma zabranjeno i takvi se forumasi kaznjavaju banom...
- VibeTribeX
- Kontakt:
To je u Leipzigu, Njemačka – prikazan je stari i novi Zentralstadion / današnja Red Bull Arena.
Donja crno-bijela slika je stari Zentralstadion (stadion „stotinu hiljada“) s atletskom stazom, a gore je novi fudbalski stadion Red Bull Arena, izgrađen unutar istog zemljanog vala, bez staze, samo za fudbal.
izvinte sto upadam na vasu temu
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
Sta bi sa ovim mihojevicem, oprosti se lik u 29 godini, nije imao kluba dvije godine? Fino je kod nas igrao, bas propade lik.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nazalost povrede su u pitanju, nije mogao nastaviti vise. Nezvanicno se on oprostio jos prije 2 god i upisao trenersku skolu. Mislim da cak negdje i radi s djecom.
1946~
Zar on ne radi u našoj akademiji?
-
jurisicduska
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Bravo navijači Sarajeva, puna dvorana. 
Trebalo biti 5:0 do 30', ali prevelika nonsalancija u zavrsnici Velkoskog i Husejinovica. Na kraju ispade da smo jedva pobijedili. U finalu cemo prije igrati protiv Iskre ili Veleza nego protiv komsija.
Roy Keane mentality.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa protiv Iskre je finale.
Nemaš šanse ni protiv koga drugog. Vode ljudi 4:0 Veleza i prvu su dobili.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, muhamedhulk i 50 gostiju.