Pusti kera kontao vratice se osim.
Zauvijek zatvorena vrata bivsima.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Pusti kera kontao vratice se osim.
Voli brat svrakina naseg, budi jak uz tebe smo svi
Nikad nije kasno familijo
Daj broj od Mirvica neka dovede Brajanca (24)

Ja sam napisao iz šale više nemam neku informaciju, ali imamo Bolju koji sigurno može koju lijepu reći o nama, da plate ne kasne i slično. Čega se uglavnom igrači boje. Tu su bili i Cavnić i Radinović tkd zašto da ne.
Za dobre pare bi dosao, ipak ce imati sigurno zanimljivih ponuda, s obzirom na statistiku.
Balo, veze nemaš sa životom...Pablo11 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:08Pusti kera kontao vratice se osim.
Zauvijek zatvorena vrata bivsima.
Selam od Sanina.
Vrhunski, mislim nema se šta reći samo gledajući koliko jaču ligu igra. Od onih svih igrača koje si neki dan poslao definitivno najbolji, vidjet cemo sa čime će nas počastit od napadača. Za njega je sadašnji klub platio obeštećenje i cijena mu je narasla. Sigurno očekuju zaradu. Ako bi za njega neki Genk, Royal Union, Ajax ili Celtic stao u red teško da bi nešto mogli.
Onaj Bojadzic (27) igra prvu ligu Norveske i bio je prvi strijelac druge i trece lige NorveskeAhmedNurudin je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:24Vrhunski, mislim nema se šta reći samo gledajući koliko jaču ligu igra. Od onih svih igrača koje si neki dan poslao definitivno najbolji, vidjet cemo sa čime će nas počastit od napadača. Za njega je sadašnji klub platio obeštećenje i cijena mu je narasla. Sigurno očekuju zaradu. Ako bi za njega neki Genk, Royal Union, Ajax ili Celtic stao u red teško da bi nešto mogli.
Trenutno korisnika/ca: bojamora, DinGospo21 i 11 gostiju.