FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Sretno zeljo.
Idalje sam siguran da je zeljo jedini klub u ovoj ligi koji je imao kapacitet i mogućnosti da sam svojim snagama bude velikan i glavni klub u državi. Nazalost nismo znali, bili dovoljno pametni i iskreni tako da je ovo bilo neizbjezno. Nadam se da ce novi ljudi imati vise pameti i iskrenih namjera.
Volim te zeljo
Idalje sam siguran da je zeljo jedini klub u ovoj ligi koji je imao kapacitet i mogućnosti da sam svojim snagama bude velikan i glavni klub u državi. Nazalost nismo znali, bili dovoljno pametni i iskreni tako da je ovo bilo neizbjezno. Nadam se da ce novi ljudi imati vise pameti i iskrenih namjera.
Volim te zeljo
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Ma jesmo ****, Borac-Vico Zrinjski-Covic niko nikad osim njih nece osvojiti titulu dok u bilo koji klub ne udju milioni i ne probaju napraviti takvu ekipu da im ni njihovo sudjenje ne bi moglo nista.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:03Sretno zeljo.
Volim te zeljo
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Obrce puno viseStole je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:50American Farmers Network (AFN), focused on organic meat and local sourcing, with estimated revenues around $25.7M as of a recent check. FBN's valuation came from major funding rounds, while AFN's financials are less public but show smaller scale, so there isn't a single "net worth" for a generic "American Farmers Network," but rather distinct figures for these different organizations.
Godisnje obrce 25 m dolara to je sto sam nasao
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pusti kera kontao vratice se osim.
Zauvijek zatvorena vrata bivsima.
Fk Željezničar.
Voli brat svrakina naseg, budi jak uz tebe smo svi
Nikad nije kasno familijo
Daj broj od Mirvica neka dovede Brajanca (24)
Vjeruj bratu on nam je savrsen napadac uz ove mlade napadace, a i on sa 24 godine je realno mlad i kroz Europu moze se zaraditi na njemu pogotovo jer ima danski pasos

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 dec 2025, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Hvalim te Bože. Biće dobro ako Bog da. A realno, teško da može gore nego zadnjih godina. Sretno nam.
Samo Željo!
Također, usvojene su i izmjene i dopune Statuta FK Željezničar, koje imaju za cilj unapređenje korporativnog upravljanja, te je usvojena Odluka o raspuštanju aktuelnog saziva Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora.
Brko iz druge galaksije!
- BiHSportman
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Neko danas napisa da zeli Stefana Mugošu u Zelji i u potpunosti se slazem sa tim. Covjek 20 golova dao a ugovor istice 31.12. Mada, sumnjam koliko zeli u nasu ligu
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ja sam napisao iz šale više nemam neku informaciju, ali imamo Bolju koji sigurno može koju lijepu reći o nama, da plate ne kasne i slično. Čega se uglavnom igrači boje. Tu su bili i Cavnić i Radinović tkd zašto da ne.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Za dobre pare bi dosao, ipak ce imati sigurno zanimljivih ponuda, s obzirom na statistiku.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Balo, veze nemaš sa životom...Pablo11 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:08Pusti kera kontao vratice se osim.
Zauvijek zatvorena vrata bivsima.
Već prije ulaska Sanina, jednog igrača sam preporučio...
Igrač kojeg svi rado prizeljkuju.
Evo pogledajte posljednji gol protiv Coppenhagena
1:06 brat je okretan
1:06 brat je okretan
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 dec 2025, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Selam od Sanina.
Fk Željezničar.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Vrhunski, mislim nema se šta reći samo gledajući koliko jaču ligu igra. Od onih svih igrača koje si neki dan poslao definitivno najbolji, vidjet cemo sa čime će nas počastit od napadača. Za njega je sadašnji klub platio obeštećenje i cijena mu je narasla. Sigurno očekuju zaradu. Ako bi za njega neki Genk, Royal Union, Ajax ili Celtic stao u red teško da bi nešto mogli.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, enterofuryl, Redfire16 i 27 gostiju.