Pa vjerujem da bi sigurno prije mogli Bojadžića dovesti, ali nek neko akoBogda dođe da imamo više od 4 gola za polusezonu od napdača.NoDi80 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:31Onaj Bojadzic (27) igra prvu ligu Norveske i bio je prvi strijelac druge i trece lige NorveskeAhmedNurudin je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:24Vrhunski, mislim nema se šta reći samo gledajući koliko jaču ligu igra. Od onih svih igrača koje si neki dan poslao definitivno najbolji, vidjet cemo sa čime će nas počastit od napadača. Za njega je sadašnji klub platio obeštećenje i cijena mu je narasla. Sigurno očekuju zaradu. Ako bi za njega neki Genk, Royal Union, Ajax ili Celtic stao u red teško da bi nešto mogli.
7 golova i 5 asistencija 2025 prva liga Norveske i Kup
17 golova i 2 asistencije 2024 druga liga i Kup
19 golova i 6 asitencija 2023 treca liga
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
- Bersaga
- Kontakt:
Prijatelju, mislim da je trenutak da Brki čestitaš rođendan, kao nekad u Plavoj birtiji
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Nemojte samo pitarskih izraza, nova era Itd.
Smislimo nešto drugo.
Naprijed Željo ljubavi moja
Smislimo nešto drugo.
Naprijed Željo ljubavi moja
Imate sad dva puta koji su se otvorili. Jedan je da vam se posreci (jer i pored ulaganja i dobrih igraca i uslova potrebna je sreca) i da vas krenu rezultati, da budete sretni i vi i investitor, da se opravdaju ulaganja. A drugi je da totalno propadnete, jer sva ulaganja ce ici kao pozajmnice na klub kao u Sarajevu, s tim sto Ismir nema druge nego da ostane da izvlaci ulozeno jer nema drugog nacina, dok bi ovaj povlacenjem i nekom tuzbom mogao blokirati imovinu u svrhu isplate pozajmnica.Imovina koju Zeljo za razliku od Sarajeva ima istovremeno je potencijalno i lmca oko vrata. Za nadati se da ce unaprijediti rivalstvo, i tjerati jedan drugog na vise,jace,bolje!
Jel sigurno da je Stojanovic trener i Stanic SD?
- mamonelafo
- Kontakt:
Nije isti model, ni za ulaganje a pogotovo za imovinu. Sretno.armaduva je napisao/la: ↑26 dec 2025, 23:00Imate sad dva puta koji su se otvorili. Jedan je da vam se posreci (jer i pored ulaganja i dobrih igraca i uslova potrebna je sreca) i da vas krenu rezultati, da budete sretni i vi i investitor, da se opravdaju ulaganja. A drugi je da totalno propadnete, jer sva ulaganja ce ici kao pozajmnice na klub kao u Sarajevu, s tim sto Ismir nema druge nego da ostane da izvlaci ulozeno jer nema drugog nacina, dok bi ovaj povlacenjem i nekom tuzbom mogao blokirati imovinu u svrhu isplate pozajmnica.Imovina koju Zeljo za razliku od Sarajeva ima istovremeno je potencijalno i lmca oko vrata. Za nadati se da ce unaprijediti rivalstvo, i tjerati jedan drugog na vise,jace,bolje!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Al vracati Bazdarevica , koji nije htjeo u zelju doci nikako kao nije vrijeme , E nadam se da ga nece ni sad , i ako ne navijam ta Zelju …
Dobar je brate Bojadzic za BiH usloveAhmedNurudin je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:57
Pa vjerujem da bi sigurno prije mogli Bojadžića dovesti, ali nek neko akoBogda dođe da imamo više od 4 gola za polusezonu od napdača.
Mislim da bi i on i Brajanac bili odlicni, jer zabijaju, asistiraju, nogom, glavom, lijevom, desnom…
Obojica su jaki i relativno brzi, ono norveska, danska u punoj su spremii odskakali bi sigurno ovdje
Sad cemo vidjeti sta je plan kluba
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nadam se dolasku Stanića za sportskog direktora, to bi bila najveća stvar! 

Odavno navijaci nisu isto razmisljali, a kad smo svi zajedno tad smo najjaci! U nove pobjede aBd. 
Fk Željezničar.
SC.Članovi Skupštine Fudbaskog kluba Željezničar su nakon usvajanja sporazuma o strateškom partnerstvu sa Saninom Mirvićem, odredili članove kluba u budućem sazivu Skupštine, kao i Nadzornom odboru.
Nihad Odobašić bit će član Nadzornog odbora ispred kluba, dok će Mirvić naknadno delegirati dva člana.
U Skupštinu su delegirani Armin Zelenturović, Nedim Sijerčić i Marko Dmitrović, preostala četiri imenovat će strateški partner.
Novouspostavljeno tijelo, Senat, imat će nešto više članova, čak 15. Njih će imenovati FK Željezničar i bez saglasnosti ovog tijela neće se moći donijeti nijedna odluka koja spada u kategoriju strateških.
Na sjednici su usvojeni i izvještaji Upravnog i Nadzornog odbora kluba s Grbavice, što je svojevrsno priznanje njihovog rada i stabilizaciji kluba koji je bio u jako teškom finansijskom stanju.
Dogovoreno je da će da daljnjeg aktuelna Uprava vodi Želju, odnosno dok Mirvić ne imenuje svoje predstavnike.
Brko iz druge galaksije!
Kad se ne priča o dvojici narcisa i njihovim interesdzijama, navijači nemaju problem da budu ujedinjeni. Pomnožiti sa nulom i jednog i drugog, i krenuti dalje.
@braco ako citas sve ovo molim te moze li tvoj komentar na sve ovo. Nek nam je hairli
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Od prvog jako, ono nase po clanske i ko zna koji put dokazati koliko smo ispred ostalih.
Fk Željezničar.
Kakve podrske. Tema je Mirvic.VibeTribeX je napisao/la: ↑26 dec 2025, 12:57miske
nikad vise
daBogda crko i on i svako ko ga podrzava
Bas te Osim ubio u mozak kamatom. Imamo mu jos 300.000 duzni da znas, **** umrle ko ga podrzava.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Hvala mu za kamatu i pljacku kluba. Nema vise FOTELJE za njega! Ako znas tu parolu, ili mu visis na vikendici i Trebinju?
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Nadam se sa investitorom zavrsavamo napokon pricu Amar vs Miske. Krajnje je vrijeme da to ide u proslost, svako ko nastavi je bas retardiran.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Velika je stvar dolazak Mirvica u Zelju. Ovaj potez ce napraviti prekretnicu kluba.. vjerujem do novih trofeja u bliskoj buducnosti..sretno.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne moze Amar u istu recenicu sa zlocincem Senadom..
Nikako.
Ali svakako, nadam se da nece biti potrebe i njega da spominjemo. Da ce novi ljudi kroz dvije tri sezone donijeti nam toliko zeljene trofeje na Grbavicu.