Ma i ne mora to bit odjednom. U godini dvije to rijesit je ok.let3 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 23:42Prvo rijesavanje i sanacija dugova, pa tek onda ostalo.godrina je napisao/la: ↑26 dec 2025, 23:40Nek se i ovo zavrsilo, nadam se pozitivno.
Sad cekamo detalje, bar da znamo kakvi su planovi. Dugorocni i kratkorocni.
Investitor sam po sebi ne znaci nista ako se nece radit pametno i bez prestanka, na svim poljima.
Sa srecom da bude.
Ovaj budžet bas velik. Ogromna steta sto nam je Ado havariju napravio pa da investitor ili kako vec dodje na koliko toliko zdrav klub i atmosferu. To je meni krivo. Sto investitor nije dosao da jos unaprijedi jak klub sa temeljima i jasnim planom i sistemom. Ne ovako da haman zavisimo od njega, njegovog znanja i ideje sta zeli.
Potencijal je ogroman a posao jos veci.
Ne znam kud misli ovaj gonit. Milion je pitanja. Infrastruktura, OP, prvi tim odma, dugovi, jacat poziciju u savezu, mozda neko partnerstvo sa nekim klubom iz Evrope (sto bi bila super stvar) itd itd.
Ma prvih desetak dana u januaru ce nam rec dosta toga. U sustini ne bi bilo lose ni da ne budu bukvalno sve informacije u javnosti. Mahalu tu iskorijenit je bas fin zadatak.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)