Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nek neko kaze glupanima koji ne smiju nos pomoliti preko bulevara da su Turci bili na mostu. Ne znam sta vam nije jasno, moze svaka osim uzpovske.
- Threeplanetrees
Tako je može svaka zastava osim šahovnice i grba kluba iz Međugorja. Da ima neka poveznica sa Mostarom mogli bi i oni 
- LondonBlues
- Kontakt:
Ja sam mislio da je Stari Most simbol, a ne bilbord za politicke poruke turske opozicijske islamsko orijentisane stranke. Kao sto rekoh Husejn-kapetan se u grobu okrece. Bez kicme i bez identiteta narod. Od ljiljana na ovo ste spali. Al gore od ovoga su navijaci sto nose sa sobom bijelu zastavu ljiljana na utakmice i pravdaju ovo.
Btw: sad Turci prije toga Ultras Rapid kaze bili pod policijskom zastitom nigdje policajca na snimku… to izgleda kako ko dodje ne bi me cudilo da ti stojis sa fotoaparatom i naplacujes 5€ po slici, nekako mi lici na vas.
Zadnja izmjena: LondonBlues, dana/u 28 dec 2025, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- LondonBlues
- Kontakt:
Dogodine kakavi bilbordi po SA ide cestitka za Mirvica sa starog mosta.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Prvo se informisi ovo nema veze sa nama ovo su turci i nekakva njihova stranka saadet partisi ukucaj ih i njihove su zastave , ali znamo da vam se ledi krv u zilama kad cujete ovaj zvukLondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 10:17A gdje bijela zastava sa ljiljanima? A kakve veze ima Saadet Partisi sa svim tim? Husejn-kapetan Gradascevic se u grobu okrece. Kone blaga kriza identiteta.
![]()

Zadnja izmjena: UtdBiH21, dana/u 28 dec 2025, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
- LondonBlues
- Kontakt:
Ni ne treba nam. Imamo HumThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:46Tako je može svaka zastava osim šahovnice i grba kluba iz Međugorja. Da ima neka poveznica sa Mostarom mogli bi i oni![]()
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- Threeplanetrees
Pa to i ide najbolje uz vas. Neka svako obilježava svoje. Mi ćemo čaršiju vi brdaLondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:58Ni ne treba nam. Imamo HumThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:46Tako je može svaka zastava osim šahovnice i grba kluba iz Međugorja. Da ima neka poveznica sa Mostarom mogli bi i oni![]()
![]()
- LondonBlues
- Kontakt:
Znam ja dobro kakva je stranka Saadet Partisi, samo sam mislio da je Stari Most simbol, a ono ispade bilbord za politicke poruke turske opozicijske islamsko orijentisane stranke.UtdBiH21 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:57Prvo se informisi ovo nema veze sa nama ovo su turci i nekakva njihova stranka saadet partisi ukucaj ih i njihove su zastave , ali znamo da vam se ledi krv u zilama kad cujete ovaj zvukLondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 10:17A gdje bijela zastava sa ljiljanima? A kakve veze ima Saadet Partisi sa svim tim? Husejn-kapetan Gradascevic se u grobu okrece. Kone blaga kriza identiteta.
![]()
![]()
![]()
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- LondonBlues
- Kontakt:
Herceg Bosno moja si do hita, a od hita zaboli me kita.Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:59Pa to i ide najbolje uz vas. Neka svako obilježava svoje. Mi ćemo čaršiju vi brdaLondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:58Ni ne treba nam. Imamo HumThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:46Tako je može svaka zastava osim šahovnice i grba kluba iz Međugorja. Da ima neka poveznica sa Mostarom mogli bi i oni![]()
![]()
![]()
MO=HSKZ
MO=HSKZ
kako krkan uleti velkoskom, sta je ovo jbt.
Pozz. Kako nešto može da bude nečije ako to nešto i ne postoji?LondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:02Herceg Bosno moja si do hita, a od hita zaboli me kita.Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:59Pa to i ide najbolje uz vas. Neka svako obilježava svoje. Mi ćemo čaršiju vi brda![]()
- LondonBlues
- Kontakt:
Pozz. Jel ti grupa nosi bijelu zastavu ljiljana na utakmice ili tursku zastavu?NoProfit je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:11Pozz. Kako nešto može da bude nečije ako to nešto i ne postoji?LondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:02Herceg Bosno moja si do hita, a od hita zaboli me kita.Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:59
Pa to i ide najbolje uz vas. Neka svako obilježava svoje. Mi ćemo čaršiju vi brda![]()
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- napoleon72
- Kontakt:
Vidjet cemo ih kad skrpe par miliona u ekipu i dovedu igrace koji mjesecno 30k uzimaju, pa opet zijane kuci od nekog Posusja, koliko ce ih bit. Ups, pa to smo vec gledali, na finalu kupa jednog suncanog maja...NoProfit je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:19Pa ovo i nije baš daleko veća baza navijača kako tvrdiš.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 dec 2025, 16:20FK Zeljeznicar - Sezona 21/22 - 3905
FK Zeljeznicar - Sezona 22/23 - 6825
FK Zeljeznicar - Sezona 23/24 - 7057
FK Zeljeznicar - Sezona 24/25 -8376
FK Zeljeznicar - Sezona 25/26 - 7.475
FK Sarajevo - Sezona 21/22 - 3062
FK Sarajevo - Sezona 22/23 - 4579
FK Sarajevo - Sezona 23/24 - 7009
FK Sarajevo - Sezona 24/25 - 6613
FK Sarajevo - Sezona 25/26 - 4000
![]()
Moramo i napomenuti da smo svaku ovu sezonu imali daleko veća očekivanja od vas i samim tim doživjeli i daleko veća razočarenja od vas, a ove polusezone je to nezadovoljstvo kulminiralo, dok ste vi imali onaj hajc s početka koji je splasnuo zadnje dvije utakmice nakon derbija i povratka u realnost.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Zašto, na pitanje, odgovaraš pitanjem?LondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:12Pozz. Jel ti grupa nosi bijelu zastavu ljiljana na utakmice ili tursku zastavu?NoProfit je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:11Pozz. Kako nešto može da bude nečije ako to nešto i ne postoji?LondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:02
Herceg Bosno moja si do hita, a od hita zaboli me kita.
Nemam ja nikakvu grupu.
Sad probaj odgovoriti na pitanje. Pozz.
- LondonBlues
- Kontakt:
Da vidim imas li kicmu imam li ti razloga uopce odgovorit. Cim ti meni odgovoris da znam da si covijek dobit ces i od mene odgovor. Podrzavas li zastavu bijelih ljiljana ili pravdas ovo na starom mostu. Oboje ne ide zajedno. Kad mi pokazes da si covijek koji ima svoje JA dobit ces odgovor i od mene. U suprotnom dzaba cu se trudit objasnit.NoProfit je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:15Zašto, na pitanje, odgovaraš pitanjem?LondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:12Pozz. Jel ti grupa nosi bijelu zastavu ljiljana na utakmice ili tursku zastavu?
Nemam ja nikakvu grupu.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Simbol grada jbg, volio bi ti da je Mepas pa da se ispred njega slikaju ali jbg nije.LondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:51Ja sam mislio da je Stari Most simbol, a ne bilbord za politicke poruke turske opozicijske islamsko orijentisane stranke. Kao sto rekoh Husejn-kapetan se u grobu okrece. Bez kicme i bez identiteta narod. Od ljiljana na ovo ste spali. Al gore od ovoga su navijaci sto nose sa sobom bijelu zastavu ljiljana na utakmice i pravdaju ovo.
Btw: sad Turci prije toga Ultras Rapid kaze bili pod policijskom zastitom nigdje policajca na snimku… to izgleda kako ko dodje ne bi me cudilo da ti stojis sa fotoaparatom i naplacujes 5€ po slici, nekako mi lici na vas.
Navikli smo da vazda isti cuvaju cast grada kad dolaze gosti, vi kako ste i naucili slikajte se sa puskama kad trebaju huligani doc u grad ne bi li se prepali.
Nema razloga da bilo ko ima bilo šta protiv zastave Turske na Starom Mostu. Nema razloga ni da ima bilo šta protiv zastava Njemačke, Poljske, Litvanije, Češke, Belgije, Engleske, Slovenije, Makedonije, Austrije, Nigerije, Iraka, Kameruna ili bilo koje druge zastave osim zastava Srbije, Hrvatske ili Izraela. Njima je taraba.LondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:18Da vidim imas li kicmu imam li ti razloga uopce odgovorit. Cim ti meni odgovoris da znam da si covijek dobit ces i od mene odgovor. Podrzavas li zastavu bijelih ljiljana ili pravdas ovo na starom mostu. Oboje ne ide zajedno. Kad mi pokazes da si covijek koji ima svoje JA dobit ces odgovor i od mene. U suprotnom dzaba cu se trudit objasnit.NoProfit je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:15Zašto, na pitanje, odgovaraš pitanjem?LondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:12
Pozz. Jel ti grupa nosi bijelu zastavu ljiljana na utakmice ili tursku zastavu?
Nemam ja nikakvu grupu.
Sad pokušaj barem odgovoriti, jer ovo je već drugi put da ti skrećem pažnju na to, a ti, ne tako vješto, izbjegavaš odgovoriti na pitanje kako nešto može da bude nečije ako to nešto i ne postoji?
- LondonBlues
- Kontakt:
Barem na nesto si mogao odgovorit. Ni ti sam ne znas sta si napiso.Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:20Simbol grada jbg, volio bi ti da je Mepas pa da se ispred njega slikaju ali jbg nije.LondonBlues je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:51Ja sam mislio da je Stari Most simbol, a ne bilbord za politicke poruke turske opozicijske islamsko orijentisane stranke. Kao sto rekoh Husejn-kapetan se u grobu okrece. Bez kicme i bez identiteta narod. Od ljiljana na ovo ste spali. Al gore od ovoga su navijaci sto nose sa sobom bijelu zastavu ljiljana na utakmice i pravdaju ovo.
Navikli smo da vazda isti cuvaju cast grada kad dolaze gosti, vi kako ste i naucili slikajte se sa puskama kad trebaju huligani doc u grad ne bi li se prepali.
MO=HSKZ
MO=HSKZ